Archery Tag

Archery Tag is een uitdagende game met een unieke combinatie van paintball, trefbal en boogschieten. Je hoort jezelf ademen en je weet dat er collega’s op de loer liggen om jou te raken. Ondertussen probeer jij ongezien je boog te spannen.. achter de bunker vandaan te komen en je tegenstander in het vizier te krijgen.. RAAK!

Het is een spel met echte bogen en speciale pijlen met daarop een zachte foampunt waarmee de teams strijden om de overwinning! In tegenstelling tot paintball levert deze activiteit je geen blauwe plekken, maar wel dezelfde spelbeleving op, een win-win situatie!

1,5 uur
€ 26,50 per persoon
Alle activiteiten vanaf 12 personen
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426
  • Uitdagend

    Daag je collega's of vrienden uit

  • Geen spel is hetzelfde

    Verschillende spelvarianten

  • Combineer!

    Ideaal om te combineren met Bubbel Voetbal

Ben je geïnteresseerd in Archery Tag?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Archery Tag?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Bijvoorbeeld met deze activiteit 'Archery Tag'? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Actief bedrijfsuitje op het strand met de juiste vibe

Bij Vibe Events organiseren we bijzondere evenementen op het strand of op een andere unieke locatie. Bij ons kun je terecht voor originele bedrijfsuitjes, inspirerende teambuildings en groepsuitjes met vrienden, familie of collega’s. Ons enthousiaste team creëert altijd de juiste vibe. We staan bekend om onze passie en energie, waarmee we ervoor zorgen dat iedereen het uiterste zal geven en er een geweldige dag van maakt.

Archery Tag; bedrijfsuitje vol adrenaline

Zorg er tijdens het bedrijfsuitje Archery Tag voor dat je jouw tegenstander goed in het vizier krijgt, houd je adem in en span de boog. Probeer de ander af te troeven en pas er ondertussen voor op dat jij niet degene bent die het onderspit delft. Het is een spannend spel voor alle leeftijden. Gedurende anderhalf uur zorgen wij ervoor dat jullie de wereld om je heen even vergeten, om helemaal op te gaan in het spel en een geweldig bedrijfsuitje te vieren.

Spanning, lef en teamwork

Het is tijdens het Archery Tag bedrijfsuitje de kunst om je krachten goed te verdelen. Houd op belangrijke momenten je adem in, zodat je de anderen om je heen kunt horen. Je weet dat ze op de loer liggen, maar je zal ze moeten lokaliseren om zelf niet geraakt te worden op het moment dat je achter de bunker vandaan springt. Spanning en lef staan centraal bij dit teamuitje. Tegelijkertijd werk je samen met de rest van je team om het spel te kunnen winnen. Archery Tag is daarom ook geschikt als teambuilding activiteit op het strand. Met de wind in je haar en de zon op je gezicht ga je helemaal op in deze game.

Inspiratie en fun bij Vibe Events

Vibe Events zorgt voor een dag vol inspiratie en fun. Wij helpen je inspiratie op te doen met geweldige strandactiviteiten en workshops. Sportief, actief en altijd super enthousiast, zodat iedereen zin krijgt om tot het uiterste te gaan. We houden van creativiteit en innovatie, twee elementen die je zeker terugziet in de evenementen die we organiseren. Bovendien werken we samen met mooie (strand)paviljoens. Alle ingrediënten voor een geweldig event zijn aanwezig!

Archery Tag met echte bogen en pijlen

Archery Tag speel je met echte bogen en echte pijlen, waardoor het ineens behoorlijk spannend kan worden. We zorgen er op die manier voor dat iedereen helemaal in het spel op kan gaan. Probeer het andere team te verslaan, ook al is er natuurlijk sprake van een zachte foampunt om niemand te bezeren. Je krijgt er geen blauwe plekken van, maar beleeft wel dezelfde spanning om de ander te verslaan en zult zelf best wat lef moeten tonen.

Bedrijfsuitje boeken: Archery Tag en meer

Een leuk bedrijfsuitje boeken en dan het liefst op het strand? Wij staan voor je klaar! Boek Archery Tag als uitje voor jouw team of ontdek de andere activiteiten die we voor je kunnen organiseren. Mogelijk vanaf 10 personen als je kiest voor dit spannende spel, zodat we twee teams kunnen vormen en jullie het tegen elkaar op kunnen nemen.

Meer weten of direct een offerte aanvragen? Neem contact met ons op, we horen graag van je.

Niet overtuigd van Archery Tag? Dit is wat je mist!

Ben je toch overtuigd van de vibe van Archery Tag?

Nu boeken
× Chat met ons