Brandingraften

Branding raften is een activiteit die niet iedereen kent. Trotseer met je team van 5 tot 10 personen de altijd veranderende branding van de Noordzee. Ga de strijd aan met de golven en bundel de spierkrachten aan boord om door de branding heen te peddelen!

Achter de branding aangekomen is het wachten op een mooie golf om vervolgens ‘surfend’ op een golf richting het strand te gaan. Een uitdagende en spannende uitdaging voor alle leeftijden.

1,5 uur
€ 36,50 per persoon
Alle activiteiten vanaf 12 personen
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426
  • Ultieme teambuildingsactiviteit

    Alleen door samen te werken trotseer je de golven van de Noordzee

  • Kracht van de natuur

    Peddel door de golven heen en surf op de golf terug!

Ben je geïnteresseerd in Powerkiten?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Powerkiten?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Bijvoorbeeld met deze activiteit 'Powerkiten'? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Hoe werkt branding raften?

Zoals gezegd raft je in teams van 5 tot 10 personen. Hiermee verover je vanuit je raft de golven. De raft waar je op zit is een boot waar aan weerszijden ruimte is voor jou en je teamgenoten. Eén persoon is de aanvoerder – hij of zij zit vooraan op de raft. Natuurlijk krijgt iedereen binnen het team een peddel, want er moet echt hard gewerkt worden. Door de krachten goed op elkaar af te stemmen, kun je de raft besturen.

Teambuilding: teamwork staat voorop!

Bij brandingraften gaat het om teamwork en delegeren. Elk persoon uit het team heeft een eigen taak. Dat maakt deze activiteit bij uitstek geschikt voor teambuilding en natuurlijk ook als bedrijfsuitje. Pas als iedereen goed samenwerkt, kun je genieten van het ultieme gevoel waar het bij brandingraften om gaat: de branding per raft veroveren. Achter de branding aangekomen is het wachten op een mooie golf om vervolgens ‘surfend’ op een golf richting het strand te gaan.

Branding raften als actief uitje

Op het moment dat je kiest voor brandingraften als teamuitje nemen onze ervaren instructeurs vooraf de tijd om je de nodige instructies te geven. Wij zien in de praktijk dat de uitleg al stimuleert om het water op te gaan. Dat is ook wat we direct daarna doen – samen met je team duik je op je raft de branding in. Het wordt extra spannend en uitdagend op dagen dat er veel wind staat en er hoge golven zijn. Natuurlijk zijn wij er om iedereen te begeleiden zodat het zowel een leuk als een veilig bedrijfsuitje of teamuitje wordt.

Combinatie met andere strandactiviteiten

Wil je een dagvullend programma voor je bedrijfsuitje? Dan kun je brandingraften goed combineren met één of meerdere andere activiteiten. Daag iedereen uit met de mega estafette of kies voor een ludiek spelletje bubble voetbal. Liever even rust voor of na het raften? Dan kun je kiezen voor 3D bamboe bouwen of zandsculpturen maken. Kijk voor inspiratie naar het overzicht van alle uitjes of download de brochure. Wij denken natuurlijk graag met je mee om het ideale programma samen te stellen; neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Met onze inspiratie en ervaring zorgen we altijd voor de juiste vibe tijdens je bedrijfsuitje.

Locaties brandingraften

Plan je een bedrijfsuitje in Noord-Holland of Zuid-Holland, dan zit je met brandingraften direct goed. Met zoveel kilometers branding zijn veel strandlocaties aan deze kant van Nederland heel geschikt als locatie. Vanuit Vibe Events verzorgen we naar wens je activiteit op je strand naar keuze, zoals Bergen aan Zee, Katwijk, Zandvoort of IJmuiden.

Klaar voor brandingraften als teamuitje?

Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op als je specifieke vragen of wensen hebt. We helpen je graag verder.

Niet overtuigd van Powerkiten? Dit is wat je mist!

Ben je toch overtuigd van de vibe van Powerkiten?

Nu boeken
× Chat met ons