Mega Estafette

De Mega Estafette is een knotsgekke estafette met alles erin. Een quiz, kruipen, klimmen, strijd, een race op het water en dat alles met het doel om de andere teams ver achter je te laten.
Met het team ga je de strijd aan tegen andere teams en zorgen jullie ervoor dat jullie boot als eerste weer op het strand ligt! Daar is veel teamwork voor nodig want jullie moeten ook alle hindernissen door zien te komen.

Spanning, kracht, kennis en competitie!! Wie gaat er door naar de grote finale!? Durf jij de strijd aan?

Tijd voor teamwork

De kernwoorden van elk onderdeel van de Mega Estafette zijn spanning, kracht, kennis en competitie. Maar er is één overkoepelende term: teamwork. Je moet heel nauw samenwerken om alle hindernissen in de Mega Estafette te overwinnen. Hierdoor kom je er al snel achter wie welke functie binnen jullie team vervult. Wie is de puzzelaar? Welk teamlid is het sterkst en wie moet het van snelheid hebben? Kortom: je leert elkaar goed kennen tijdens een stukje teambuilding – en dat terwijl je vooral veel lol hebt samen!

1,5 uur
€ 27,50 per persoon
Alle activiteiten vanaf 12 personen
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426
  • Ultieme combinatie van workout en fun

    Een gave activiteit waarbij je ook nog je lichaam traint

  • Kennis en kracht

    Niet alleen kennis is voldoende, kracht is ook noodzakelijk!

  • Kracht van de natuur

    Peddel door de golven heen en surf op de golf terug!

Ben je geïnteresseerd in Mega Estafette?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Mega Estafette?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Bijvoorbeeld met deze activiteit 'Mega Estafette'? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Mega Estafette: een paar hoogtepunten

De meest gestelde vraag die wij over de Mega Estafette krijgen: wat gaan we precies doen? Natuurlijk is een deel van de charme dat je verrast wordt. Toch geven we je een paar tipjes van de sluier:
De denkers in jouw team worden uitgedaagd met een quiz vol uiteenlopende vragen. Fysiek dagen we je uit met obstakels waarbij je moet kruipen en sluipen. Ook Ultimate Dodgeball en Knotshockey maken vaak onderdeel uit van de Mega Estafette. En wie is het snelst in het water? Dat ontdek je met de ultieme waterrace!

Alle groepsactiviteiten staan onder leiding van ons enthousiaste en motiverende team. Samen zorgen we ervoor dat jullie nog lang met een lach terugdenken aan deze Mega Estafette. Er is voor iedereen een persoonlijke, passende uitdaging. Het draait namelijk niet alleen om tactiek, maar ook om behendigheid en slim spelen. Behalen jullie de voorsprong tijdens het landgedeelte, dan heb je misschien wel voordeel tijdens het parcours op het water. Het watergedeelte daagt je uit op het gebied van samenwerken, fysieke kracht en snelheid. Tot op het eind blijft het spannend: wie gaat er door naar de finale?

Mega Estafette: teamuitje op maat

Geen enkel bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje is hetzelfde. Dankzij onze jarenlange ervaring als evenementenbureau weten we jullie teamgeest aan te wakkeren en geven we hier onze kenmerkende juiste Vibe aan. Het team van Vibe Events zorgt altijd voor de leukste groepssfeer, betrekt iedereen uit jouw team en creëert volop enthousiasme. We staan niet voor niets voor de meest ludieke en gezelligste teamuitjes op maat!

Goed om te weten

Laat hieronder je gegevens achter voor een offerte op maat, of spreek ons aan in de chat. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en nemen je wensen door. Je kunt je Mega Estafette op alle mogelijke manieren personaliseren, zodat de activiteiten aansluiten bij jullie team(wensen). Ook kun je de Mega Estafette combineren met andere groepsactiviteiten, zoals powerkiten, Wie is de Mol? en Expeditie Robinson. We bespreken graag samen alle mogelijkheden voor jouw volgende groepsuitje!

Niet overtuigd van Mega Estafette? Dit is wat je mist!

expeditie-robinson-2

Ben je toch overtuigd van de vibe van Mega Estafette?

Nu boeken
× Chat met ons