Winterspelen teamuitje

Boek onze vernieuwde teambuildingsactiviteit Winterspelen en ga op iedere locatie in verschillende teams de competitie met elkaar aan!  Je bent onderdeel van een land en als land moet je ervoor zorgen dat je de andere landen achter je laat! Bouw aan een grote haardvuur toren, een ijsbrug of hang het langste in de lucht! Vergeet niet om je krachten en behendigheid te sparen voor de Grande Finale.

 

2 uur
€ 32,50 per persoon
Alle activiteiten vanaf 12 personen
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426
 • De Winterspelen op je eigen locatie

  Op het strand, in het bos of in een park? Alle locaties zijn mogelijk!

 • Wie daag jij uit?

  Je speelt het spel bij ons met je collega's of vrienden

 • Combineer!

  Ideaal om te combineren met Wie is de Mol!

Ben je geïnteresseerd in Winterspelen?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Winterspelen?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Bijvoorbeeld met deze activiteit 'Winterspelen'? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Onderdelen van het personeelsuitje op iedere gewenste locatie

De winterspelen personeelsuitje bestaan uit diverse onderdelen. Gericht op communicatie, snelheid, behendigheid en een grote dosis humor! Belangrijke elementen, om tijdens het spel uit te vinden welk team het sterkst is en het onderdeel uiteindelijk gaat winnen.

We organiseren met ons persoonlijk betrokken en enthousiaste team een geweldig evenement. Zorg ervoor dat de sterkste spelers een goed uithoudingsvermogen hebben of zet teamleden in die hun hersenen gewiekst gebruiken op het moment dat het ze aan kracht ontbreekt. Tijdens de Winterspelen als bedrijfsuitje of evenement organiseren we onder andere de volgende onderdelen:

 • Spijkerslaan
 • Bierpul schuiven
 • Sneeuwpop Schieten
 • Haardvuur stapelen
 • Skibroek hangen
 • Skilatten race
 • IJspegels vangen
 • Grande finale: touwtrekken – Vuur maken
 • Prijzenbeker voor het winnende team

Na de spellen is het tijd voor de Grande Finale. Het wordt dé proef om er met jouw team voor te zorgen dat je de hoofdprijs van die dag mee naar huis kunt nemen.

We combineren uithoudingsvermogen en kracht met kennis en inzicht, waardoor de kwaliteiten van het hele team nodig zijn om te kunnen winnen. De winterspelen bedrijfsuitje is op die manier voor een grote groep deelnemers geschikt. Wij kunnen uiteraard rekening houden met de verschillende leeftijden en zorgen voor een spel dat goed aansluit bij de deelnemers tijdens het personeelsfeest, bedrijfsevent of tijdens een ander evenement.

Spanning, snelheid, teamwork en plezier

Een personeelsuitje of groepsactiviteit boeken en samen aan de slag met de Winterspelen? Wij zorgen met ons enthousiaste team voor de beste Vibe, maximale spanning, samen met hoge snelheid en natuurlijk de nadruk op teamwork. Wij garanderen het plezier om samen aan de opdrachten te werken en de proef tot een goed einde te brengen. Afhankelijk van jouw wensen maken we het uitje zo helemaal op maat.

Een geweldige ervaring op iedere locatie, waarbij de deelnemers in een spel van een paar uur beter leren samenwerken. Een uniek evenement met een productief doel, om zowel tijdens het event als daarna de vruchten van te kunnen plukken. Deelnemers zijn steevast razend enthousiast over de Winterspelen als bedrijfsuitje, zodat je bovendien een uitstekende keuze maakt.

Bedrijfsuitje organiseren: Winterspelen

Wil je een bedrijfsuitje organiseren en denk je aan de Winterspelen? Bekijk daarnaast ook de andere events die er mogelijk zijn, zodat je een goed beeld krijgt van wat we voor je kunnen betekenen. Verder denken we natuurlijk graag met je mee, om aan te geven wat er mogelijk is en het bedrijfsuitje of personeelsuitje af te stemmen op jouw team, het bedrijf of het evenement dat je voor ogen hebt.

Meer weten over deze Winterspelen of andere bedrijfsuitjes? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

 

Unieke locaties voor je Winterspelen bedrijfsuitje

Zoek je een toffe locatie voor jouw Winterspelen? Vlakbij Amsterdam,Haarlem en Hoofddorp hebben we prachtige plekken voor een bedrijfsuitje op het strand zoals de mooie stranden van Zandvoort, Noordwijk en Bloemendaal. Vibe Events werkt samen met de allerleukste (strand)paviljoens en mooiste locaties om dit te realiseren. Uiteraard kunnen we de activiteiten combineren met een borrel, lunch, diner, BBQ of personeelsfeest.

Hier vind je een overzicht van al onze locaties. Heb je een voorkeur voor een andere plek? Ook dat is mogelijk. Bel of mail ons om samen te sparren over de mogelijkheden.

Niet overtuigd van Winterspelen? Dit is wat je mist!

Winterspelen Winterspelen skilopen Bierpul Schuiven IJsbrug bouwen

Ben je toch overtuigd van de vibe van Winterspelen?

Nu boeken
× Chat met ons