Bedrijfsuitje Haarlem

Bedrijfsuitje Zandvoort

Zijn jullie op zoek naar een ludiek, origineel en actief bedrijfsuitje in Haarlem? Zoek niet verder! Bij evenementenbureau Vibe Events maken we er een sport van jullie een topdag te bezorgen. We creëren precies die vibe die jullie nodig hebben voor een geslaagd bedrijfsuitje in Haarlem. Neem direct contact met ons op om te bespreken hoe wij jullie teamdag vorm mogen geven!

Bedrijfsuitje organiseren

Staan jullie al te popelen om de uitdaging met elkaar aan te gaan tijdens Expeditie Robinson of Wie is de Saboteur? Gewoon op het strand vlakbij Haarlem! Daar organiseert Vibe Events de meest originele outdoor activiteiten voor jullie bedrijf. Wat dachten jullie van brandingraften, outdoor lasergamen of powerkiten? Doen jullie het liever iets rustiger aan, dan kunnen we ook zandsculpturen bouwen of ontspannen met yoga.

Teambuilding spellen

Uiteraard is een bedrijfsuitje tevens een ideale gelegenheid om te werken aan jullie kracht als team! Kunnen jullie elkaar vertrouwen, wie voert welke rol het beste uit en hoe communiceren jullie het beste met elkaar? Jullie ontdekken het ongetwijfeld tijdens onze originele teambuilding activiteiten! Wat dachten jullie van een knotsgekke mega estafette of een uitputtend strand zeskamp? Of ontsnappen jullie samen van het strand tijdens een Beach Escape? Strijd om de overwinning in Archery Tag en ontdek elkaars sterke en zwakke kanten in een zenuwslopende pubquiz!

Bedrijfsuitje op het strand

Jouw evenementenbureau in Haarlem

Waar jullie ook voor kiezen, jullie krijgen niet zomaar een of meerdere groepsactiviteiten voorgeschoteld. Voordat we vol enthousiasme voor jullie aan de slag gaan, gaan we met elkaar in gesprek. Wij willen jullie bedrijf en jullie werknemers eerst leren kennen, voordat we jullie bedrijfsuitje in Haarlem tot in de puntjes gaan verzorgen. Wat voor bedrijf zijn jullie en wat is jullie missie? Welke waarden zijn voor jullie belangrijk en wat doen jullie zoal op een werkdag?

 

Belangrijker nog: wie zijn jullie werknemers? Zijn ze al jarenlang actief in het vak of komen ze pas net kijken op de arbeidsmarkt? Weten ze precies wat ze aan elkaar hebben of zijn ze nog aan het uitvogelen hoe ze het beste kunnen samenwerken? Op basis van alles wat jullie ons vertellen, zoeken wij – als hét evenementenbureau in Haarlem – de juiste vibe voor jullie personeelsuitje!

Leukste bedrijfsuitje Haarlem

De meeste activiteiten die we organiseren vinden plaats op het strand, zodat we profiteren van gezonde frisse lucht en als het ons gegund is zelfs een stralend zonnetje. Een bedrijfsuitje in Haarlem kan dan ook ideaal op een van de nabijgelegen stranden plaatsvinden! Dicht bij huis en toch met die heerlijke vibe van een dagje strand.

Jullie zullen zien dat onze medewerkers oneindig veel energie hebben en staan te springen om met jullie aan de slag te gaan. Of dat nu op of aan het water is, zij bezorgen jullie een topdag! Kunnen jullie ook al niet wachten om letterlijk of misschien zelfs figuurlijk met ons in zee te gaan? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie!

Enthousiaste klanten

Onze enthousiaste klanten vertellen graag meer over onze samenwerking.

× Chat met ons