Bedrijfsuitje Hoofddorp

Bedrijfsuitje Zandvoort

Ga jij de strijd aan met je collega’s tijdens een Expeditie Robinson bedrijfsuitje in Hoofddorp? Kunnen jullie goed genoeg samenwerken om de bedrieger in jullie midden te ontmaskeren tijdens Wie is de Saboteur? De groepsactiviteiten van evenementenbureau Vibe Events staan garant voor spanning, sensatie en heel veel plezier! Bel of mail ons snel om jullie bedrijfsuitje in Hoofddorp en omstreken te organiseren!

Actief bedrijfsuitje

Bij evenementen organisatie Vibe Events houden we wel van wat activiteit. Veel van onze outdoor activiteiten zijn dan ook lekker sportief! Flink bewegen in de gezonde zeelucht, met je voeten in het zand en wellicht zelfs een stralend zonnetje op je gezicht. Dat is nog eens wat anders dan ploeteren op kantoor!

De echte waterratten mogen met ons gaan suppen of brandingraften. Houden jullie het liever droog? Dan valt er op het strand van alles te beleven! Wat dacht je van powerkiten, strand zeskamp of bubble soccer? Wie niet kan kiezen, stelt gewoon zelf een programma samen via onze Mix & Match.

Bedrijfsuitje Hoofddorp

De mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Hoofddorp zijn bijna oneindig. Van XXL-uitdagingen tot yoga en van outdoor lasergamen tot een heuse pubquiz. Je kunt het zo gek niet bedenken! Maar wij gelukkig wel. Onze instructeurs staan te popelen om met jullie aan de slag te gaan!

Dat doen ze echter niet zomaar. Voordat jullie naar ons toe komen, of wij naar jullie toe gaan, spreken we elkaar uitgebreid. We willen graag van jullie weten wat voor mensen jullie zijn en wat jullie van jullie bedrijfsuitje verwachten. Willen jullie vooral plezier beleven? Ontspannen? Een dagje uitwaaien? Of ook jullie teamspirit versterken? Elkaar beter leren kennen? Samenwerken?

Bedrijfsuitje op het strand

Team building activiteiten

In dat laatste geval organiseren we leerzame teambuilding spellen voor jullie! Tijdens een strand zeskamp moeten jullie elkaars sterke en zwakke punten goed benutten en zo efficiënt mogelijk samenwerken. Of wat dachten jullie van een knotsgekke mega estafette? Kies de juiste teamleden voor onderdelen die spanning, kracht, kennis en competitie vereisen en werk heel nauw samen om alle hindernissen te overwinnen!

Uiteraard passen we de team building volledig aan op jullie team, want ieder team heeft andere doelen. Misschien werken jullie pas een tijdje samen en moeten jullie elkaar eerst nog beter leren kennen? Of werken jullie juist al jarenlang samen en zitten jullie vast aan ingesleten gewoontes? Willen jullie meer op elkaar durven bouwen of elkaars talenten zo goed mogelijk benutten? We bespreken het vooraf allemaal, zodat wij voor jullie een ideale teamdag samen kunnen stellen!

Bedrijfsuitje organiseren

Een leuk bedrijfsuitje organiseren waar jullie nog lang over napraten, dat kun je gerust aan ons overlaten! Een dag genieten én iets leren? Dat gaat bij ons uitstekend samen! En voor wie niet wil dat er een eind komt aan alle leuke groepsactiviteiten, werken we samen met diverse strandpaviljoens die jullie graag van een verfrissend drankje en een smaakvolle maaltijd voorzien. Dus, voor het leukste bedrijfsuitje in Hoofddorp neem je direct contact op met evenementenbureau Vibe Events!

Enthousiaste klanten

Onze enthousiaste klanten vertellen graag meer over onze samenwerking.

× Chat met ons