Van Hilversum tot aan Texel: in Noord-Holland heb je eindeloos veel mogelijkheden voor het perfecte bedrijfsuitje. Organiseer je zelf een bedrijfsuitje in Noord-Holland? Vibe Events helpt we je graag verder. Onze focus ligt op ludieke uitjes met de juiste vibe, die we dankzij onze jarenlange ervaring voor elk team weten te creëren! Uiteraard corona-proof: op 1,5 meter afstand en geheel volgens de COVID-19 richtlijnen van het RIVM.

Corona-proof bedrijfsuitje in Noord-Holland: samen op avontuur!

Van Expeditie Robinson tot Wie is de Mol: we smullen vaak van reality-tv met spannende uitdagingen voor de deelnemers. Hoe gaaf is het dan om zelf in de voetsporen van de BN’ers te treden? Zowel Wie is de Mol als Expeditie Robinson zijn als teamactiviteit voor je bedrijfsuitje in Noord-Holland te boeken. Dit kan onder meer op het heerlijke strand van Zandvoort. Liever op een andere locatie je bedrijfsuitje in Noord-Holland vieren? Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bubble Soccer op het strand van Noord-Holand

Er zijn activiteiten die altijd voor verbaasde én lachende gezichten zorgen. Bubble Soccer is daarvan het ultieme voorbeeld. In een bal en stootkussen in één beweeg je je over het veld. Het officiële doel: scoren. Waar het op neerkomt: hilariteit alom, want als levende botsauto ga je gegarandeerd een keer onderuit. Daar kan natuurlijk achteraf uitgebreid op geproost worden terwijl je met je collega’s de hoogtepunten doorneemt. Voor Bubble Soccer als team- of bedrijfsuitje in Noord-Holland kun je op verschillende locaties terecht, waaronder het strand en het bos. Kies bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje in Zandvoort, IJmuiden, Amsterdam of Hoofddorp.

Tijd voor teambuilding tijdens je bedrijfsuitje

Wie een bedrijfsuitje in Noord-Holland organiseert, richt zich al dan niet onbewust op teambuilding. Bij elke activiteit speelt teamwork al snel een rol. Er zijn daarnaast ook groepsactiviteiten die specifiek de hele groep aanspreken en daarmee de onderlinge samenwerking stimuleren. De beach escape room is daar een goed voorbeeld van. Daarnaast geven activiteiten als brandingraften je de kans om samen een uitdaging aan te gaan. Of heb je wel eens aan 3D bamboe bouwen gedacht? Net als in relaties versterkt het ondernemen van iets nieuws de onderlinge band. Gooi je er liever een stukje gezonde competitie in? Maak er dan een wedstrijd van en rijk een prijs uit voor wie bijvoorbeeld de beste zandsculpturen maakt.

Mix & Match en maatwerk

Bij evenementenbureau Vibe Events zijn wij er om je bedrijfsuitje tot een succes te maken. Noord-Holland leent zich daar natuurlijk perfect voor met alle prachtige stranden. Natuurlijk houden wij altijd rekening met je eigen locatiewensen. Heb je een bos, strand of andere locatie in Noord-Holland in gedachten? Dan komt ons maatwerk om de hoek kijken: we doen met plezier een voorstel voor Archery Tag of een van de andere genoemde activiteiten op locatie. Voor wie een dagvullend teamuitje wil is er Mix & Match. Combineer zelf meerdere activiteiten of laat ons met je meedenken over een goede mix.

Aan alles wordt gedacht!

Van de materialen voor de activiteiten tot eten en drinken: wij zorgen goed voor je! Wie een bedrijfsuitje in Noord-Holland bij Vibe Events organiseert moet volgens ons namelijk zelf zorgeloos mee kunnen genieten. Daarom nemen wij je het werk uit handen. Neem je collega’s mee en wij zorgen voor een enthousiast ontvangst, de leukste activiteiten en een complete organisatie met vrolijke punten op de i. Neem vandaag nog contact met ons op voor de eerste stap naar het allerleukste bedrijfsuitje voor jouw team!

× Chat met ons