+31 235747426 hallo@vibe-events.nl Download brochure

Beach Escape

Activiteit

Beach Escape

Teambuilding, spanning en vertrouwen staan centraal bij Beach Escape; hét bedrijfsuitje op het strand. Gebaseerd op de populaire escape rooms. Samen met jouw team heb je 1 uur de tijd om een scala aan verschillende opdrachten te volbrengen, van hersenkrakers tot creatieve uitdagingen. Alles is nodig om de code te kraken, zodat je met jouw team op zoek kunt naar de enige mogelijkheid tot ontsnappen!

Durf jij met jouw team de strijd aan? Een goede samenwerking, coördinatie en een slimme strategie maken jouw team tot de ultieme winnaar. Het bedrijfsuitje wordt vaak gecombineerd met elementen van Wie is de Mol. Eén speler krijgt de taak om de opdrachten te saboteren zonder dat de anderen dit doorhebben. Beach Escape is net zo actief of creatief in te vullen als je wilt, waardoor het uitje voor iedere groep de perfecte invulling krijgt.

25,00

Prijs per persoon

10

Min. personen

1,5 uur

Tijdsduur

Altijd de juiste vibe tijdens jouw bedrijfsuitje

Beach Escape is een ware hit op het strand waarbij een hoge dosis concentratie, alertheid en behendigheid nodig is om te winnen. Zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, familie-uitje, teambuilding of andere gelegenheid. Neem het tegen elkaar op in een bijzondere omgeving met je voeten in het zand. Het evenement wordt begeleid door ons enthousiaste team dat altijd de juiste vibe weet te creëren.

Escape room op het strand

Je speelt tijdens Beach Escape een escape room op het strand. Dat betekent dat je moet zien vrij te komen uit een spannend spel, terwijl jullie je op een heel bijzondere locatie bevinden. Zorg ervoor dat je goed samenwerkt met de rest van je team. Ga gezamenlijk de leuke uitdagingen en opdrachten aan en verlies ondertussen ook de tijd niet uit het oog. Alleen op die manier heb je de kans om de opdracht tot een goed einde te brengen. Teambuilding is een belangrijk onderdeel van dit bedrijfsuitje. Jullie zullen alles moeten geven om de code te kraken. Speel hersenkrakers en zorg voor creatieve oplossingen, waarvoor je alle leden van je team hard nodig zal hebben.

Evenementen met passie en energie: Vibe Events

Ervaar de passie en energie van ons enthousiaste team. Wij zorgen ervoor dat we jullie begeleiden, aanmoedigen, stimuleren en enthousiast maken tijdens elk bedrijfsuitje. Vibe Events organiseert verschillende strandactiviteiten en workshops. Altijd met met de juiste sfeer en erop gericht om goed samen te kunnen werken. Daarvoor maken we gebruik van bijzonder mooie locaties, in samenwerking met een aantal (strand)paviljoens. Daarbij kunnen we ook de lunch, een diner of een borrel verzorgen.

Bedrijfsuitje organiseren: Beach Escape en meer

Een bedrijfsuitje organiseren en daarvoor op zoek naar een leuke twist ten opzichte van de escape rooms? Dan is de Beach Escape iets voor jou.

Bij Vibe Events staan we bekend om die creatieve twists en innovatie. We zorgen er daarmee voor dat de activiteiten en spellen net even anders lopen dan je zou verwachten. Laat je door ons verrassen!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Beach Escape of een ander event dat we voor je kunnen organiseren? Neem contact met ons op, dan bespreken we graag jullie wensen en overleggen we over de mogelijkheden.

Benieuwd? Wil je meer info?

Contact