Een actief bedrijfsuitje organiseren doe je bij Vibe Events! Wij denken graag met je mee over een gezellig, ludiek en uniek actief bedrijfsuitje. Dankzij onze persoonlijke aanpak en flexibiliteit kan dit geheel op maat. Hiervoor zetten wij onze jarenlange ervaring in en ons enthousiaste team weet daarmee voor elke gelegenheid de leukste actieve bedrijfsuitjes neer te zetten.

Het betere bedrijfsuitje op het strand

Met los zand onder je voeten en zilte lucht in je neus beleef je een activiteit compleet anders. Om die reden staan er veel strandactiviteiten in ons aanbod bedrijfsuitjes. Met je collega’s de strandopgang opgaan en dan de zandstrook zien met daarachter de eindeloze zee… dat is magisch! Het brengt je meteen in de juiste stemming voor de activiteiten die wij op het strand aanbieden. Van suppen tot XXL uitdaging: wij maken er voor iedereen een leuk en actief bedrijfsuitje van.

Teambuilding met outdoor activiteiten

Van Wie is de Mol? tot yoga en van brandingraften tot Bubble Soccer: vanuit Vibe Events bieden we je meer uitdaging en afwisseling. Natuurlijk staat plezier voorop, want pas als iedereen enthousiast is, vindt er écht teambuilding plaats. Je leert je collega’s en teamgenoten op een andere manier kennen tijdens elk van de ludieke activiteiten.

Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk hier alles rondom teambuilding, of ga naar het complete overzicht met outdoor activiteiten.

Groepsactiviteiten voor je personeelsuitje

Een actief bedrijfsuitje organiseren kan natuurlijk met individuele activiteiten, zoals powerkiten. Toch ben je met bedrijfsuitje vaak op zoek naar een gemeenschappelijke uitdaging. Versterk de teamgeest en vergroot de onderlinge samenwerking daarom met strategische spellen, fysieke uitdagingen of mentale stimulatie. Van Expeditie Robinson tot Strand zeskamp en Pubquiz hebben wij groepsactiviteiten waar iedereen enthousiast van wordt. Nog niet overtuigd? Lees hier de ervaringen van andere enthousiaste deelnemers.

Bedrijfsuitje in het water?

Van alle events en personeelsuitjes die we aanbieden zijn er ook activiteiten die binnen kunnen plaatsvinden. Zo kan lasergamen op locatie zowel indoor als outdoor. Hiermee heb je dus altijd een plan B bij slecht weer. Overigens laten we de meeste buitenactiviteiten ook gerust bij regen doorgaan. Dit geeft een stukje meer uitdaging – en uit ervaring weten we dat dit uiteindelijk positief werkt voor teambuilding. Wil je overleggen over de mogelijkheden voor mooi & slecht weer? Neem dan gerust contact met ons op.

Een actief bedrijfsuitje organiseren bij Vibe Events

Of je nu al precies weet wat je wilt of juist niet: wij helpen je graag verder bij het organiseren van al je actieve bedrijfsuitjes. Als je al een of meerdere activiteiten in je hoofd hebt, vraag ons dan om een vrijblijvende offerte. Ben je er nog niet uit? Dan denken we graag met je mee. Dankzij ons uitgebreide aanbod en jarenlange ervaring stellen wij altijd een uitje op maat samen. Vertel ons meer over je groepssamenstelling en je wensen en we komen bij je terug met een voorstel. Dit kan via ons contactformulier of via +31 23 574 7426. Je kunt natuurlijk ook nog even verder kijken voor je personeelsuitje: hier vind je het overzicht van al onze activiteiten. Laat je inspireren!

× Chat met ons