3D Bamboe Bouwen

3D Bamboe Bouwen is een uitdagende creatieve en vooral verslavende activiteit! Met bamboestokken en elastiek is het tijd voor bouwen op een hoger niveau.

Op basis van een thema of in teams je eigen constructie maken die gepresenteerd moet worden aan de andere teams. Je begint met het construeren van verschillende vormen en vervolgens ‘stiek’ je alles aan elkaar vast. Één elastiek kan voldoende zijn, maar naarmate de constructie groeit moet hij steeds beter verstevigd worden. Wie komt het hoogst zonder hem nog vast te houden? Maak het 3D Bamboe Bouwen extra uitdagend door in verschillende rondes te werken welke voorzien zijn van een tijdslimiet.

1,5 uur
€ 19,50 per persoon
Alle activiteiten vanaf 12 personen
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426
  • Creatief met je collega's

    Bouw de mooiste creaties

  • Kracht van de natuur

    Lukt het jou om de toren te bouwen met windkracht 4?

Ben je geïnteresseerd in 3D Bamboe Bouwen?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in 3D Bamboe Bouwen?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Bijvoorbeeld met deze activiteit '3D Bamboe Bouwen'? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Teambuilding op niveau

Leer je collega’s, vrienden of familieleden op een heel andere manier kennen tijdens deze teambuilding op niveau. Met dit ludieke uitje ontdek je vaak verborgen talenten, zowel bij jezelf als bij anderen. De één blijkt fantastische ideeën te hebben, de ander is sterk in constructie. Wie vroeger veel met Lego, K’nex of ander bouwspeelgoed heeft gespeeld, heeft een klein streepje voor. Toch blijft het een groepsactiviteit waarbij van iedere deelnemer inzet nodig is. Je laat actief je hersenen kraken en hebt ondertussen vooral lol met elkaar.

Uitdagend bedrijfsuitje, personeelsuitje of familie-uitje

Maak het 3D Bamboe Bouwen extra uitdagend door in verschillende rondes te werken. Elke ronde heeft een tijdslimiet, zodat je niet alleen strijdt tegen elkaar en tegen de zwaartekracht, maar ook tegen de klok. Zo ontstaat een uitdagend bedrijfsuitje, personeelsuitje of familie-uitje voor elke leeftijd en groepssamenstelling!

Volgens een thema of vrij bouwen

Zoals gezegd kan de groepsactiviteit 3D Bamboe Bouwen aan een thema worden opgehangen. Dit is naar je eigen wens aanpasbaar. Moeten de deelnemers gebruiksvoorwerpen maken? Bruggen bouwen? Zo hoog mogelijk komen? Is er een speciale gelegenheid voor je teamuitje die we kunnen verwerken in deze dag? We denken graag met je mee over een ludiek thema dat bij alle deelnemers in de smaak valt. Met 3D Bamboe Bouwen is namelijk niets te gek – bamboe is zeer stevig materiaal waar je letterlijk alle kanten mee op kunt.

3D Bamboe Bouwen als bedrijfsuitje op het strand

Natuurlijk kan er op elke locatie naar wens worden gebouwd, maar het 3D Bamboe Bouwen is een activiteit die we meestal op het strand aanbieden. Daarmee is het zeer geschikt als bedrijfsuitje op het strand. Met de zilte zee op de achtergrond is het decor spectaculair. Ook biedt het zand extra mogelijkheden – en uitdagingen – voor het opzetten van een bamboe-kunstwerk. Ons enthousiaste team is aanwezig om de activiteit in goede banen te leiden, jullie te motiveren en de juiste vibe te creëren.

Groepsactiviteiten combineren en overleg

Het is via Mix & Match mogelijk om 3D Bamboe Bouwen te combineren met andere activiteiten, bijvoorbeeld ter afwisseling van het fysiek inspannende Bubble Soccer of Brandingraften. Ook een combinatie met een andere hersenkraker is mogelijk, zoals een Pubquiz of het iets actievere Wie is de Mol?. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Laat je gegevens hieronder achter voor een vrijblijvende offerte op maat of neem contact met ons op. Heb je eerst nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan alle events en personeeluitjes van ons evenementenbureau.

Niet overtuigd van 3D Bamboe Bouwen? Dit is wat je mist!

Ben je toch overtuigd van de vibe van 3D Bamboe Bouwen?

Nu boeken
× Chat met ons