Bedrijfscabaret

Bedrijfscabaret op maat waarbij jouw bedrijf volop in de schijnwerpers staat, dat klinkt toch als een super originele invulling van jullie bedrijfsuitje of personeelsuitje? De kracht van humor zorgt voor verbinding en geeft jullie teamdag of bedrijfsdag bovendien een ludieke invulling. Samen lachen is immers dé basis voor een geslaagd groepsuitje.

 

Bedrijfscabaret op maat: hoe werkt het?

Een bedrijfscabaret-optreden is helemaal afgestemd op jouw organisatie en wordt verzorgd door een professionele cabaretier. Jij levert zelf de input door vooraf een vragenlijst in te vullen, zodat het comedyoptreden volledig is gericht op jouw bedrijf. Hoe is de werksfeer? Wat leeft er onder de werknemers? Hoe denken de verschillende afdelingen over elkaar? Deze en nog meer onderwerpen worden onder de loep genomen met een flinke dosis humor. Zo ontstaat een comedyoptreden op maat, dat altijd binnen de grenzen valt die vooraf zijn vastgesteld. Meteen reserveren? Dat kan!

15 min - 1 uur
Op aanvraag per persoon
Alle activiteiten vanaf 12 personen
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426
  • Bedrijfsworkshop

    Samen bedenken, samen creëren, samen lachen!

  • Unieke teambuilding

    Een event waarin fun naar een hoger niveau wordt getild

  • Altijd mogelijk

    Het weer niet goed? Wij kunnen deze activiteit altijd aanbieden

Ben je geïnteresseerd in Bedrijfscabaret?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Bedrijfscabaret?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Bijvoorbeeld met deze activiteit 'Bedrijfscabaret'? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Cabaret perfect te combineren met origineel bedrijfsuitje

Vibe Events verzorgt al jarenlang bedrijfsuitjes op maat. Van kleine tot zeer grote groepen mensen. Bedrijfsuitjes op het strand of goede teambuildings; wat jullie wensen ook zijn, wij zorgen voor een geslaagd evenement met áltijd de leukste vibe. Denk bijvoorbeeld aan Expeditie Robinson, een Strand Zeskamp, Wie is de Saboteur en nog veel meer leuke evenementen. Op prachtige locaties in de omgeving van Amsterdam, Haarlem, Zandvoort en Hoofddorp. Indien gewenst compleet verzorgd met een lunch, diner en/of borrel.

Bedrijfscabaret flexibel toe te voegen aan het dagprogramma

Een comedyoptreden kan op verschillende tijden van jullie evenement aan het programma worden toegevoegd. Aan het begin van het bedrijfsuitje om luchtig van start te gaan, tijdens de lunch of juist aan het einde van de teamdag, zodat iedereen met een glimlach na de borrel richting huis gaat.

Neem contact met ons op

Het bedrijfscabaret-optreden duurt tussen de 15 – 45 minuten. Hoe meer input, des te meer maatwerk kan worden geleverd door onze cabaretiers. Kosten zijn mede-afhankelijk van jullie wensen. Neem voor een vrijblijvende offerte of het bespreken van de mogelijkheden contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Liever zelf met jullie team aan de slag tijdens een cabaret workshop? Informeer naar de mogelijkheden.

Niet overtuigd van Bedrijfscabaret? Dit is wat je mist!

Ben je toch overtuigd van de vibe van Bedrijfscabaret?

Nu boeken
× Chat met ons