Bubble Soccer Bedrijfsuitje

Bubble Soccer spelen tijdens een bedrijfsuitje? De meest ludieke tak van voetbal, waar zelfs de grootste voetbalhater ontzettend veel plezier aan zal beleven. Wij hijsen de deelnemers in een opgeblazen pak, die rolt als een bol en het daarmee haast onmogelijk maakt om stil te blijven staan. Het is een bal en stootkussen in één en staat garant voor een hilarisch spektakel. Bubbelvoetbal is daarmee gegarandeerd een geslaagd bedrijfsuitje.

Uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje op 1,5 meter afstand en geheel volgens de COVID-19 richtlijnen van het RIVM.

1,5 uur
€ 26,50 per persoon
Alle activiteiten vanaf 12 personen
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426
  • Teambuilding

    Het ware groepsgevoel komt naar boven

  • Competitief

    Je speelt het spel bij ons met je collega's of vrienden

  • Vrijgezellenuitje

    Een top activiteit om als vrijgezellenuitje te doen!

Ben je geïnteresseerd in Bubble Soccer?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Bubble Soccer?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Bijvoorbeeld met deze activiteit 'Bubble Soccer'? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Voetbal in enorme bubbel-ballen

We noemen het Bubble Soccer, maar met voetbal heeft het personeelsuitje over het algemeen weinig te maken. Het is in plaats daarvan een spel waar alle deelnemers hun enthousiasme en energie op een geweldige manier in kwijt kunnen. We zorgen er bij Vibe Events voor dat jullie net als wij zullen bruisen van de energie. Om het tegen elkaar op te nemen, maar vooral om een leuk evenement te organiseren en daar samen enorm van te genieten.

Bubble Soccer kunnen we spelen vanaf 10 personen, zodat jullie op een leuke manier met elkaar de strijd aan kunnen gaan. In circa 1,5 uur zorgen we ervoor dat iedereen de kans krijgt om de bal te raken; de bal waar het om gaat, in plaats van de grote luchtballen waar de anderen in rondlopen als geweldige doelwitten. Zelfs als een deelnemer de bal vaak mist is bubbelvoetbal al snel een geslaagd uitje, waarbij botsen, bumpen en rollen centraal staan.

Botsen, bumpen en rollen

Het gaat tijdens Bubble Soccer als bedrijfsuitje natuurlijk niet om de winst, al kunnen we de score wel voor jullie bijhouden. Op die manier hebben jullie een doel om voor te spelen. De praktijk leert dat het vooral geweldig is om tegen elkaar aan te botsen, te bumpen en in het rond te rollen om daarna te ontdekken welke kant je ook alweer op moet.

Op die manier wordt het een personeelsuitje waarbij jullie samen ontzettend veel lol kunnen hebben en de kans krijgen om elkaar beter te leren kennen. Door elkaar af en toe een flinke bump uit te delen, maar ook door elkaar te helpen als het even niet meer lukt om op te staan.

Onze enthousiaste instructeurs staan natuurlijk voor je klaar. Om het bubbelvoetbal in goede banen te leiden, om jullie te helpen waar nodig en vooral om jullie aan te moedigen en op te zwepen. Zodra jullie er vol voor gaan tijdens Bubble Soccer wordt het een bedrijfsuitje om nooit meer te vergeten. Een heerlijk evenement, waarbij alles mag en alles lijkt te kunnen. Ontdek zelf hoe hard jullie elkaar omver kunnen duwen met de grote luchtballen, om daarna de echte bal op te pakken en wellicht zelfs een doelpunt te maken.

Evenement op het strand: Bubble Soccer organiseren

Bubble Soccer als bedrijfsuitje organiseren? Dat doen we op het strand, of op jullie gewenste locatie, waar we ervoor zorgen dat we in ieder geval alle ruimte hebben. Op die manier kunnen jullie je flink uitleven in de ballen. Een veld voor een prachtige locatie, waar we de doelen neerzetten en jullie in de ballen zullen hijsen om het spel van start te laten gaan. Bubble Soccer is ook goed te combineren met een Zeskamp.

En ben je daarnaast benieuwd naar andere personeelsuitjes die we daar voor je kunnen organiseren? Bekijk de verschillende events, waarvan we het merendeel standaard op het strand organiseren. Daarmee zorgen we eenvoudig voor een unieke locatie, bovenop de verschillende leuke activiteiten. Altijd begeleid door onze persoonlijke en betrokken medewerkers, die net zoveel zin hebben om er een geweldige dag van te maken als jullie.

Meer weten over de mogelijkheden van Bubble Soccer als bedrijfsuitje of een van de andere evenementen op het strand? Neem contact met ons op en ervaar de Vibe. We horen graag van je!

Niet overtuigd van Bubble Soccer? Dit is wat je mist!

Ben je toch overtuigd van de vibe van Bubble Soccer?

Nu boeken
× Chat met ons