Expeditie Robinson

Boek een Expeditie Robinson bedrijfsuitje en ga op het strand in verschillende teams de competitie met elkaar aan! Verzin namen voor de beide kampen, laat de strijd losbarsten en neem het tegen elkaar op. Bouw aan grote katapulten, bouw bamboe in 3D en zorg er tijdens de Grande Finale voor dat jullie de proef met het team kunnen winnen.

Uiteraard corona-proof: op 1,5 meter afstand (met enkele kleine aanpassingen) en geheel volgens de COVID-19 richtlijnen van het RIVM.

1,5 uur
€ 26,50 per persoon
Alle activiteiten vanaf 12 personen
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426
 • Expeditie Robinson op je eigen locatie

  Op het strand, in het bos of in een park? Alle locaties zijn mogelijk!

 • Expeditie Robinson

  Je speelt het spel bij ons met je collega's of vrienden

 • Op je eigen locatie!

  Je speelt het spel bij ons met je collega's of vrienden

Ben je geïnteresseerd in Expeditie Robinson?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Expeditie Robinson?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Bijvoorbeeld met deze activiteit 'Expeditie Robinson'? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Onderdelen van het personeelsuitje op het strand

Een Expeditie Robinson personeelsuitje bestaat uit diverse onderdelen. Gericht op kracht, inzicht, tactiek en natuurlijk uithoudingsvermogen. Belangrijke elementen, om tijdens het spel uit te vinden welk team het sterkst is en de proef uiteindelijk gaat winnen.

We organiseren met ons persoonlijk betrokken en enthousiaste team een geweldig evenement. Zorg ervoor dat de sterkste spelers kunnen excelleren of bied de kans aan slimme teamleden die hun hersenen gewiekst gebruiken op het moment dat het ze aan kracht ontbreekt. Tijdens Expeditie Robinson als bedrijfsuitje of evenement organiseren we onder andere de volgende onderdelen:

 • Katapult bouwen
 • 3D bamboe bouwen
 • Tafelspel
 • Estafette
 • Memorie-game
 • Flexibele muur
 • Ultimate Balance
 • Grande finale: touwtrekken

Na de spellen is het tijd voor de Grande Finale. Het wordt dé proef om er met jouw team voor te zorgen dat je de hoofdprijs van die dag mee naar huis kunt nemen. Met de sterkste spelers voor de opdracht, die daarmee kunnen laten zien waar ze toe in staat zijn op het moment dat ze tot het uiterste getest worden.

We combineren uithoudingsvermogen en kracht met kennis en inzicht, waardoor de kwaliteiten van het hele team nodig zijn om te kunnen winnen. Het Expeditie Robinson bedrijfsuitje is op die manier voor een grote groep deelnemers geschikt. Wij kunnen uiteraard rekening houden met de verschillende leeftijden en zorgen voor een spel dat goed aansluit bij de deelnemers tijdens het personeelsfeest of tijdens een ander evenement.

Spanning, snelheid, teamwork en plezier

Een personeelsuitje boeken en samen aan de slag met Expeditie Robinson? Wij zorgen met ons enthousiaste team voor de beste Vibe, maximale spanning, samen met hoge snelheid en natuurlijk de nadruk op teamwork. Wij garanderen het plezier om samen aan de opdrachten te werken en de proef tot een goed einde te brengen. Bovendien kunnen we Expeditie Robinson combineren met ons Wie is de Mol bedrijfsuitje door een saboteur binnen de teams aan te wijzen voor extra spanning. Afhankelijk van jouw wensen maken we het uitje zo helemaal op maat.

Een geweldige ervaring op het strand, waarbij de deelnemers in een spel van een paar uur beter leren samenwerken. Een uniek evenement met een productief doel, om zowel tijdens het event als daarna de vruchten van te kunnen plukken. Deelnemers zijn steevast razend enthousiast over Expeditie Robinson als bedrijfsuitje, zodat je bovendien een uitstekende keuze maakt.

Bedrijfsuitje organiseren: Expeditie Robinson

Wil je een bedrijfsuitje organiseren en denk je aan Expeditie Robinson? Bekijk daarnaast ook de andere events die er mogelijk zijn, zodat je een goed beeld krijgt van wat we voor je kunnen betekenen. Verder denken we natuurlijk graag met je mee, om aan te geven wat er mogelijk is en het bedrijfsuitje of personeelsuitje af te stemmen op jouw team, het bedrijf of het evenement dat je voor ogen hebt.

Meer weten over Expeditie Robinson en andere bedrijfsuitjes? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Niet overtuigd van Expeditie Robinson? Dit is wat je mist!

Ben je toch overtuigd van de vibe van Expeditie Robinson?

Nu boeken