Highland Games

De Highland Games zijn in Schotland al eeuwenlang een traditie. En niets voor niets! Deze traditionele clanspelen omvatten diverse atletische wedstrijdonderdelen waarmee kracht, kennis en behendigheid worden getest. Kunnen jij en je collega’s of vrienden jullie krachten bundelen om samen de overwinning te behalen? Jullie ontdekken het tijdens ons bedrijfsuitje Highland Games! Neem snel contact met ons op om een datum te prikken!

 

Atletische onderdelen

De traditionele Highland Games, zoals die al sinds de 19e eeuw worden gehouden, bevatten een aantal zware atletische onderdelen. De enthousiaste instructeurs van Vibe Events nemen jullie mee door een aantal van deze onderdelen en dagen jullie uit om samen de strijd aan te gaan met onder andere:

 • Tug of War
 • Roll the Barrel
 • Weight Throw
 • Duin Estafette
 • Archery Tag
 • Skippy Rodeo

 

Deze atletische outdoor activiteiten drijven jullie tot het uiterste als het gaat om kracht, snelheid en behendigheid. Wie van jullie team neemt de leiding? Wie is het snelst en wie het sterkst? Jullie ontdekken het allemaal tijdens dit spannende bedrijfsuitje op het strand! De winnaar gaat naar huis met een heerlijke fles Whiskey!

 

2 uur
€ 34,50 per persoon
Alle activiteiten vanaf 12 personen
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426
 • Teambuilding

  Het ware groepsgevoel komt naar boven

 • Competitief

  Daag je collega's of vrienden uit en win de strijd!

 • Humor

  Als echte Schotse strijders ondergaan jullie de onderdelen.

Ben je geïnteresseerd in Highland Games?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Highland Games?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Bijvoorbeeld met deze activiteit 'Highland Games'? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Breinbrekers

Naast kracht, snelheid en behendigheid testen we ook jullie kennis en intelligentie. Onze verschillende breinbrekers zijn niet 1, 2, 3 op te lossen en vragen van jullie een optimale samenwerking. Kunnen jullie zowel onze atletische onderdelen als onze hersenkrakers tot een goed einde brengen? Prik snel een datum voor één van onze uitdagendste teambuildings en ontdek het zelf!

Teambuilding en nieuwe skills leren

Uiteraard is iedereen welkom voor een bedrijfsuitje Highland Games, maar willen jullie tegelijkertijd werken aan jullie kracht als team? Dan willen jullie deze uitdaging van evenementenbureau Vibe Events zeker aangaan! Onze instructeurs zijn zeer betrokken en denken graag met jullie mee over wat jullie als team nodig hebben. Moeten jullie meer op elkaar durven vertrouwen? Willen jullie effectiever leren communiceren? Conflicten sneller oplossen? Wij verzinnen een creatieve en ludieke teambuilding om jullie daarmee te helpen!

Bedrijfsuitje Highland Games

Een bedrijfsuitje Highland Games staat garant voor een dag vol sportieve, spannende en vooral leuke activiteiten. Zorgen jullie voor een gezellig team en goede zin, dan zorgen wij voor de juiste vibe en de meest geslaagde groepsactiviteiten! Trek jullie sportkleding maar aan, zorg voor een goede nachtrust en laat al jullie zorgen thuis. Deze dag is voor jullie!

Twijfelen jullie nog of de Highland Games écht de juiste keuze voor jullie personeelsuitje zal zijn? Neem gerust contact met ons op om er samen over te sparren! Of neem alvast een kijkje bij onze andere events. Ongetwijfeld zit er iets tussen wat helemaal bij jullie groepssamenstelling past en elk bedrijfsuitje van Vibe Events is maatwerk. Onze instructeurs komen telkens weer met nieuwe creatieve ideeën, dus wij durven jullie best te garanderen dat we ook voor jullie een ideaal bedrijfsuitje kunnen verzorgen. Waar wachten jullie nog op? Bel of mail ons direct!

Niet overtuigd van Highland Games? Dit is wat je mist!

Ben je toch overtuigd van de vibe van Highland Games?

Nu boeken
× Chat met ons