Let’s Connect

Let’s Connect; Dé ijsbreker en energizer die je nodig hebt om de dag te starten!

dé laagdrempelige conversation starter waarbij iedereen aan de hand van 12 verrassende, luchtige en motiverende vragen en opdrachten wordt uitgedaagd om zoveel mogelijk contacten te leggen. Het resultaat is een dynamische sfeer en leuke gesprekken om de hele dag op terug te komen. In te zetten als teambuildingtool bij personeelsbijeenkomsten om elkaar op een andere manier te leren kennen, of op zakelijke evenementen om makkelijk nieuwe contacten aan te gaan. LET’S CONNECT wordt succesvol ingezet als ijsbrekerspel om de dag mee te openen, of als energizer om een event een boost te geven. Wij zorgen uiteraard voor een enthousiaste host die zorgt voor een goed verloop. Let’s Connect is te spelen van 12 – 2000 personen tegelijk, let’s Break the Ice!

 

20 minuten
op aanvraag per persoon
Alle activiteiten vanaf 12 personen
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426
  • Let's Connect

    Let's break the ice!

  • Kort maar krachtig

    Net even die boost tijdens je vergadering of als starter voor een meeting.

  • Leer je collega's kennen

    Maak foto's en deel je kennis!

Ben je geïnteresseerd in Let's Connect! ?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Let's Connect! ?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Bijvoorbeeld met deze activiteit 'Let's Connect! '? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Netwerken, snelheid, teamwork en plezier

Een personeelsuitje of groepsactiviteit boeken en samen aan de slag met de energizer Let’s Connect. Wij zorgen met ons enthousiaste team voor de beste Vibe, maximale spanning, samen met hoge snelheid en natuurlijk de nadruk op teamwork. Bovendien kunnen we deze activiteit combineren met een van onze andere activiteiten zoals Expeditie Robinson of Wie is de Saboteur? bedrijfsuitje door een saboteur binnen de teams aan te wijzen voor extra spanning. Afhankelijk van jouw wensen maken we het uitje zo helemaal op maat.

Een leuke ijsbreker of energizer tijdens een presenatie, of tijdens de vrijmibo of de kerstborrel. Een uniek evenement waar je nog weken, zo niet maanden, over vertelt op verjaardagen.

Bedrijfsuitje organiseren: Let’s Connect

Wil je een bedrijfsuitje organiseren en denk je aan Let’s Connect? Bekijk daarnaast ook de andere events die er mogelijk zijn, zodat je een goed beeld krijgt van wat we voor je kunnen betekenen. Verder denken we natuurlijk graag met je mee, om aan te geven wat er mogelijk is en het bedrijfsuitje of personeelsuitje af te stemmen op jouw team, het bedrijf of het evenement dat je voor ogen hebt.

Meer weten over Let’s Connect en andere bedrijfsuitjes? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Unieke locaties voor je Let’s Connect bedrijfsuitje

Deze toffe activiteit kan op iedere gewenste locatie. Het enige dat je nodig hebt is een goed gezelschap en een telefoon. Heb je toch geen geschikte locatie? Dan hebben wij verschillende samenwerkingen met de allermooiste paviljoens en locaties in Nederland.  Uiteraard kunnen we de activiteiten combineren met een borrel, lunch, diner, BBQ of personeelsfeest.

Hier vind je een overzicht van al onze locaties. Heb je een voorkeur voor een andere plek? Ook dat is mogelijk. Bel of mail ons om samen te sparren over de mogelijkheden.

Niet overtuigd van Let's Connect! ? Dit is wat je mist!

Let's connect icebreaker

Ben je toch overtuigd van de vibe van Let's Connect! ?

Nu boeken
× Chat met ons