Mix & Match

Mix & Match is uitermate geschikt voor grote gezelschappen die de gasten een vrije keus wil laten aan wat te doen. Competitie, teamwork en heel veel plezier zijn de kernpunten van deze keuze activiteit! Tijdens deze battle komt het niet alleen aan op kracht of snelheid, maar ook op behendigheid en samenwerking. Iedereen doet waar hij of zij zin in heeft en heeft de ruimte voor twee à drie workshops van circa 45 minuten.

Deze activiteiten staan gegarandeerd voor een dosis humor, competitie en ontspanning!
De volgende uitdagende activiteiten zijn onderdeel van deze Mix & Match module:

• Mega Estafette
• 3-kamp (Beach Volleybal – Ultimate Frisbee – Ultimate Dodgeball)
• Speed Expeditie Robinson
• Archery Tag & Bubble Soccer
• 3D Bamboe bouwen
• Zandsculpturen

Natuurlijk is het mogelijk om een andere activiteit toe te voegen, vraag naar de mogelijkheden.

2 uur
€ 34,50 per persoon
Alle activiteiten vanaf 12 personen
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426
  • Stel je eigen evenement samen

    Op het strand, in het park of in een bos? Alles is mogelijk!

  • Teambuilding

    Het ware groepsgevoel komt naar boven

  • Op iedere locatie mogelijk

    Het strand of het park? Kies je eigen locatie

Ben je geïnteresseerd in Mix & Match?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Mix & Match?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Bijvoorbeeld met deze activiteit 'Mix & Match'? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Activiteiten op het strand

De strandactiviteiten bij Mix & Match staan garant voor een dosis humor, competitie en ontspanning. Kom bijvoorbeeld powerkiten of daag je teamgenoten uit om de anderen te verslaan in Beach Volleybal en de Mega Estafette. Ook een aanrader is strandzeskamp. Wie houdt van ludiek zit goed met de activiteit Bubbel Soccer – hilariteit gegarandeerd met de grappigste bots- en valpartijen.

Het perfecte bedrijfsuitje

Mix & Match biedt ook mogelijkheden voor het perfecte bedrijfsuitje. Laat je werknemers of collega’s kiezen uit diverse activiteiten, zoals Archery Tag of Stand Up Paddle Boarden. Door de afwisseling in activiteiten kun je zowel fysiek als mentaal uitdagende activiteiten combineren. Voeg bijvoorbeeld ook 3D Bamboe bouwen of Zandsculpturen maken toe als keuzemogelijkheid. Met een slimme samenstelling bied je altijd iets aan waar de deelnemers van houden en daag je ieder van hen voldoende uit met iets geheel nieuws.

Teambuilding aan top

Voor de meeste sportactiviteiten moet je goed samenwerken of de anderen aanmoedigen. Als je bewust aan teambuilding wilt werken, zorg er dan voor dat je samenstelling binnen Mix & Match hierbij aansluit. Je kiest dan dus eerder voor groepssporten als de Mega Estafette dan voor de individuele activiteit als Powerkiten. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om juist af te wisselen. Wij denken graag met je mee over de beste Mix & Match die bij je (team) past.

Meer activiteiten binnen Mix & Match

De meest gekozen activiteiten binnen Mix & Match hebben we benoemd, maar misschien heb je er nog meer gezien in het activiteitenaanbod van Vibe Events. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om te informeren naar de combinatiemogelijkheden van andere activiteiten. Bekijk hier alvast het overzicht van alle activiteiten, bedrijfsuitjes en teambuilding of neem hier contact met ons op.

Groepsactiviteit op maat

Bij Vibe Events staan we voor persoonlijk, ludiek en origineel. Altijd met de juiste vibe en begeleiding van onze enthousiaste instructeurs. Daarom is elke groepsactiviteit er eentje op maat. Lijkt Mix & Match je leuk maar wil je toch liever een activiteit toevoegen van langer dan 25 minuten? We kunnen dan bijvoorbeeld twee activiteiten combineren in plaats van drie. Afhankelijk van de groepsgrootte kun je deze activiteiten laten afwisselen of je kunt de deelnemers laten kiezen aan welke ze het liefst deelnemen.

Wil je een hele dag of misschien een heel weekend aan activiteiten? Je kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Niet overtuigd van Mix & Match? Dit is wat je mist!

expeditie-robinson-2

Ben je toch overtuigd van de vibe van Mix & Match?

Nu boeken
× Chat met ons