Powerkiten

Powerkiten is dé ultieme krachtmeting met moeder natuur. Dankzij verschillende maten vliegers is powerkiten voor iedereen te doen vanaf de leeftijd van 8 jaar. Dat betekent dat niet alleen bedrijven of vriendengroepen maar ook hele families kunnen deelnemen aan deze uitdagende strandactiviteit!

Een professionele instructeur leert jou alle tips en trics om zelf aan de gang te gaan. Laat jezelf door het zand en de branding slepen. Heb jij het powerkiten snel onder de knie? Dan gaan we een stap verder en kijken we of jij ook kunt springen!

1,5 uur
€ 32,50 per persoon
Alle activiteiten vanaf 12 personen
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426
  • Spelen met de wind

    Durf jij Moeder Natuur te trotseren?

  • Buddy systeem

Ben je geïnteresseerd in Powerkiten?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Powerkiten?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Bijvoorbeeld met deze activiteit 'Powerkiten'? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Powerkiten voor beginners en gevorderden

Verschillende maten vliegers geven iedereen de kans om mee te doen tijdens deze activiteit. Op basis van ervaring en gewicht zorgen wij dat je altijd de juiste vlieger hebt om meteen ‘met power’ te gaan kiten. Laat jezelf door de branding slepen en voel de adrenaline door je lichaam stromen. Het geeft een kick als het lukt! Natuurlijk bieden we ook gevorderde powerkiters een leuke uitdaging; maak mooie sprongen onder begeleiding van onze ervaren instructeurs! Vanuit Vibe Events zorgen we voor een enthousiaste instructeur die op elk niveau kan aansturen, zodat je ook in groepsverband – los van ervaring en aanleg – op je best mee kunt doen.

Powerkiten voor groepen

Hoewel powerkiten een individuele activiteit is, maken we er bij Vibe Events graag een gezamenlijke groepsactiviteit van. Op zoek naar een actief bedrijfsuitje aan het strand, leuk familie-uitje of ultiem vrijgezellenfeest? Onderneem iets nieuws met elkaar, lach om de eerste pogingen en moedig de rest aan. Zeker bij fanatieke groepen waarin iedereen elkaar steunt zien wij dat er spectaculaire resultaten worden gehaald, ook bij wie nog nooit eerder aan powerkiten heeft gedaan. Tip: veel groepen boeken het powerkiten samen met suppen of brandingraften in een Mix & Match.

Bedrijfsuitje of teambuilding

Bij Vibe Events staan we voor ludieke, gezellige uitjes en we doen er alles aan om die passend op maat te maken voor elk bedrijfsuitje en voor elke teambuilding. Powerkiten leent zich daar dan ook uitstekend voor. Zoals gezegd kan deze in de basis individuele activiteit heel goed worden uitgerold in groepsverband. Met zijn allen een nieuwe sport ontdekken werkt verbindend. Daarbij zijn wij er als enthousiast team bij om iedereen bij de activiteit te betrekken en de juiste vibe te creëren.

Combineer powerkiten met andere activiteiten

Wil je na het powerkiten even ontladen? Combineer je bedrijfsuitje of groepsactiviteit dan met een ander event uit ons aanbod, zoals yoga of zandsculpturen bouwen. Heb je een fanatieke groep, dan kun je het sportieve karakter van de dag voortzetten met activiteiten als golfsurfen, mega estafette of een pub quiz. Mocht je niet zeker weten hoe je je groepsuitje kunt vormgeven, neem dan gerust contact met ons op. We denken vanuit onze ervaring graag met je mee. Tip: vraag ons ook eens naar de horeca-opties. Tenslotte krijg je gezonde trek van het powerkiten.

Goed om te weten!

Met de activiteit powerkiten ben je 90 minuten bezig. In deze anderhalf uur heb je de tijd om kennis te maken met de sport en natuurlijk om uitgebreid te testen hoeveel aanleg je ervoor hebt. We heten groepen welkom vanaf 12 personen. Bonus: met al die kites in de lucht kun je spectaculaire foto’s (laten) maken van je groepsuitje. Ook leuk is dat er vaak verborgen kite-talenten in elke groep zitten. Alles bij elkaar maakt dit powerkiten tot een geschikt uitje voor elke groep – van jong tot oud en van onervaren tot pro. Durf jij jezelf en de groep uit te dagen?

Niet overtuigd van Powerkiten? Dit is wat je mist!

Ben je toch overtuigd van de vibe van Powerkiten?

Nu boeken
× Chat met ons