Strand Zeskamp

(Strand) Zeskamp is de ultieme activiteit voor de hele groep! Ga tot het uiterste en test jezelf op kracht, snelheid, het bedenken van strategieën en nog veel meer bij deze ongekende, ludieke spellenronde in het zand. Drijf je tegenstanders uit het veld door op bijzondere wijze samen te werken met al je teamleden. Met een keuze uit onderstaande uitdagende onderdelen;
• Ultimate frisbee
• Beachvolley
• Beachsoccer
• Knotshockey
• Ultimate Dodgeball
• Beachbaseball
• Flagfootball
• Estafette

Het winnende team gaat naar huis met een prijzenbeker!

2
€ 29,50 per persoon
Alle activiteiten vanaf 12 personen
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426
  • Teambuilding

    Het ware groepsgevoel komt naar boven

  • Op iedere locatie mogelijk

    Op het strand, in het park of in een bos? Alles is mogelijk!

  • Competitief

    Daag je collega's of vrienden uit en win de strijd!

Ben je geïnteresseerd in Strand Zeskamp?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Strand Zeskamp?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Bijvoorbeeld met deze activiteit 'Strand Zeskamp'? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Wat is Strand Zeskamp?

De Strand Zeskamp bestaat uit – de naam verraadt het al – zes spelonderdelen waar je als team mee aan de slag gaat. Elke keer speel je tegen een rivaliserend team. In 1965 werd dit concept voor het eerst gebruikt in de vorm van een tv-programma: Spel zonder grenzen. In dit programma streden teams uit verschillende landen tegen elkaar in zes spelrondes. Natuurlijk is zelf deelnemen aan een Zeskamp veel leuker dan kijken hoe anderen het doen – tenminste, zo denken we er bij Vibe Events over. Daarom hebben we dit als populaire activiteit voor groepen in ons aanbod opgenomen. Natuurlijk gooien wij ons eigen sausje over de Zeskamp; op het strand, met een flinke dosis enthousiasme en altijd de juiste vibe!

Strand Zeskamp voor teams

Bij een zeskamp op het strand ga je in meerdere spelrondes de strijd aan met je tegenstanders. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met Ultimate Dodgeball, daarna een potje Flag football, om door te gaan met een Estafette of Beach baseball. De volgende drie activiteiten kunnen Beach soccer, Beach volley en Ultimate frisbee zijn. Ben je in één van de sporten minder goed? Dan kun je dat compenseren door met je team vol op de andere vijf activiteiten in te zetten.

Plezier gegarandeerd tijdens je bedrijfsuitje, teambuilding of groepsuitje

Bij de Strand Zeskamp speelt een extra element mee: het strand zelf. Doordat je op het strand actief bent, speel je elk spel tegen de spectaculaire achtergrond van de Noordzee. Met het zand onder je voeten en de zilte lucht van het zeewater voelt elke activiteit anders dan wanneer je op een normaal sportveld zou staan. Het maakt sporten ook uitdagender en leuker. Een Strand Zeskamp als groepsactiviteit, bedrijfsuitje of teambuilding – waarin je de keuze hebt tussen verschillende onderdelen – is daarom altijd een garantie voor plezier!

Wij denken met je mee

Of je nu komt voor een familiefeest, een teamuitje of een bedrijfsactiviteit: wij helpen je graag aan het beste aanbod voor jouw Strand Zeskamp. De activiteit is het leukst vanaf 12 personen. Voor het indelen van de teams denken we graag met je mee, zodat de verdeling zo gelijk mogelijk is. Op die manier maakt iedereen kans om te winnen en blijft elke activiteit uitdagend genoeg.

Programma op maat voor jouw groep of team

Schrijf je je in voor deze activiteit? Dan nemen we contact met je op en bespreken we het programma. Hierin nemen we natuurlijk al je wensen mee. Hoe meer je ons kunt vertellen over de wensen en samenstelling van jouw groep, hoe beter we de activiteit kunnen laten aansluiten. Ook kun je de Strand Zeskamp uitbreiden met activiteiten zoals yoga, een pub quiz of 3D bamboe bouwen.

Ons enthousiaste team gaat voor je aan de slag met een voorstel op maat. De voorbereiding nemen wij uit handen, net als het begeleiden van de Zeskamp op de dag zelf. Het enige wat je dan zelf nog hoeft te doen is optimaal genieten van het programma!

Niet overtuigd van Strand Zeskamp? Dit is wat je mist!

expeditie-robinson-2

Ben je toch overtuigd van de vibe van Strand Zeskamp?

Nu boeken
× Chat met ons