Trefbal 3.0 – Hado

Hado is trefballen 3.0; het bedrijfsuitje waar fun, tactiek en AR samenkomen

HADO gebruikt AR-technologie (augmented Reality) om een ​​laag over de echte wereld te projecteren. Dit in tegenstelling tot Virtual Reality waarbij een volledig digitale wereld wordt gecreëerd. Bij HADO – Trefbal 3.0 zie je als speler zowel de werkelijke omgeving als de geprojecteerde laag via de AR headset terwijl je vrij kan bewegen zonder gebruik te maken van controllers of kabels. Scoor door tegenstanders te raken op zijn of haar ‘life cells’ en duik weg door futuristische schilden te plaatsen.

 

2 uur
op aanvraag per persoon
Alle activiteiten vanaf 12 personen
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426
  • Trefbal 3.0 op (bijna iedere locatie)

    Tijdens de vrijmibo of kerstborrel? (bijna) Alle locaties zijn mogelijk!

  • De nieuwste AR sport en ervaring

    Je speelt het spel bij ons met je collega's of vrienden

  • Word fit met Trefbal 3.0 - Hado Sports

    Ideaal als workout en teambuilding!

Ben je geïnteresseerd in Trefbal 3.0 - Hado Sports?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Trefbal 3.0 - Hado Sports?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Bijvoorbeeld met deze activiteit 'Trefbal 3.0 - Hado Sports'? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Onderdelen van deze unieke Trefbal 3.0 ervaring

Een Trefbal 3.0 personeelsuitje bestaat uit

We combineren uithoudingsvermogen en kracht met kennis en inzicht, waardoor de kwaliteiten van het hele team nodig zijn om te kunnen winnen. Wij kunnen uiteraard rekening houden met de verschillende leeftijden en zorgen voor een spel dat goed aansluit bij de deelnemers tijdens het personeelsfeest, bedrijfsevent of tijdens een ander evenement.

Spanning, snelheid, teamwork en plezier

Een personeelsuitje of groepsactiviteit boeken en samen aan de slag met Trefbal 3.0 – Hado Sports. Wij zorgen met ons enthousiaste team voor de beste Vibe, maximale spanning, samen met hoge snelheid en natuurlijk de nadruk op teamwork. Bovendien kunnen we deze activiteit combineren met een van onze andere activiteiten zoals Expeditie Robinson of Wie is de Saboteur? bedrijfsuitje door een saboteur binnen de teams aan te wijzen voor extra spanning. Afhankelijk van jouw wensen maken we het uitje zo helemaal op maat.

Een geweldige ervaring tijdens de vrijmibo of de kerstborrel. Een uniek evenement waar je nog weken, zo niet maanden, over vertelt op verjaardagen. Deelnemers zijn steevast razend enthousiast over deze AR ervaring als bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje organiseren: Trefbal 3.0 – Hado Sports

Wil je een bedrijfsuitje organiseren en denk je aan Trefbal 3.0? Bekijk daarnaast ook de andere events die er mogelijk zijn, zodat je een goed beeld krijgt van wat we voor je kunnen betekenen. Verder denken we natuurlijk graag met je mee, om aan te geven wat er mogelijk is en het bedrijfsuitje of personeelsuitje af te stemmen op jouw team, het bedrijf of het evenement dat je voor ogen hebt.

Meer weten over Trefbal 3.0 – Hado Sports en andere bedrijfsuitjes? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Unieke locaties voor je Trefbal 3.0 bedrijfsuitje

Deze toffe activiteit kan op (bijna) iedere gewenste locatie. Denk aan de kantoorlobby, een vergaderzaal, een gymzaal of onder een overkapping! Mocht je zelf geen gelegenheid hebben om deze activiteit op jouw locatie te faciliteren, dan werken wij samen met de allermooiste paviljoens en locaties in Nederland.  Uiteraard kunnen we de activiteiten combineren met een borrel, lunch, diner, BBQ of personeelsfeest.

Hier vind je een overzicht van al onze locaties. Heb je een voorkeur voor een andere plek? Ook dat is mogelijk. Bel of mail ons om samen te sparren over de mogelijkheden.

Niet overtuigd van Trefbal 3.0 - Hado Sports? Dit is wat je mist!

Ben je toch overtuigd van de vibe van Trefbal 3.0 - Hado Sports?

Nu boeken
× Chat met ons