VR Escape Room

Boek onze nieuwe teambuildingsactiviteit VR Escape Room – Secrets of the Pyramid  en ga met een team vanaf 12 personen op zoek naar de graftombe van Nefaru. Het enige dat je nodig hebt is één VR bril per team van 6 personen, de benodigde aantekeningen en een scherpe blik om de verbanden te leggen. Durf jij met jouw team deze VR Escape Game aan?

 

1,5 uur
€ 34,50 per persoon
Alle activiteiten vanaf 12 personen
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426
  • De VR Escape Room op je eigen locatie

    Op het strand, in het bos of in een park? Alle locaties zijn mogelijk!

  • Met wie ga jij de uitdaging aan?

    Je speelt het spel bij ons met je collega's of vrienden

  • Nieuw!

    Nu boekbaar en spannender dan ooit!

Ben je geïnteresseerd in VR Escape Game?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in VR Escape Game?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Bijvoorbeeld met deze activiteit 'VR Escape Game'? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Onderdelen van het personeelsuitje op iedere gewenste locatie

De VR Escape Room als personeelsuitje bestaat uit een spannende game die je alleen oplost als je samenwerkt. Gericht op communicatie, snelheid, behendigheid en een grote dosis humor! Belangrijke elementen, om tijdens het spel uit te vinden welk team het snelst de graftome van Nefaru vindt..

We organiseren met ons persoonlijk betrokken en enthousiaste team een geweldig evenement.

Vr Escape Room is voor een grote groep deelnemers geschikt. Je hoeft niet te lopen, dat doe je door middel van de joysticks. Wij kunnen uiteraard rekening houden met de verschillende leeftijden en zorgen voor een spel dat goed aansluit bij de deelnemers tijdens het personeelsfeest, bedrijfsevent of tijdens een ander evenement.

Spanning, snelheid, teamwork en plezier

Een personeelsuitje of groepsactiviteit boeken en samen aan de slag met de VR Escape Room? Wij zorgen met ons enthousiaste team voor de beste Vibe, maximale spanning, samen met hoge snelheid en natuurlijk de nadruk op teamwork. Wij garanderen het plezier om samen aan de opdrachten te werken en de proef tot een goed einde te brengen. Afhankelijk van jouw wensen maken we het uitje zo helemaal op maat.

Een geweldige ervaring op iedere locatie, waarbij de deelnemers in een spel van een 1,5 uur  beter leren samenwerken. Een uniek evenement met een productief doel, om zowel tijdens het event als daarna de vruchten van te kunnen plukken. Deelnemers zijn steevast razend enthousiast over deze VR Escape Game als bedrijfsuitje, zodat je bovendien een uitstekende keuze maakt.

Bedrijfsuitje organiseren: VR Escape Room

Wil je een bedrijfsuitje organiseren en denk je aan deze VR Escape Room? Bekijk daarnaast ook de andere events die er mogelijk zijn, zodat je een goed beeld krijgt van wat we voor je kunnen betekenen. Verder denken we natuurlijk graag met je mee, om aan te geven wat er mogelijk is en het bedrijfsuitje of personeelsuitje af te stemmen op jouw team, het bedrijf of het evenement dat je voor ogen hebt.

Meer weten over deze VR Escape Room of andere bedrijfsuitjes? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

 

Unieke locaties voor je VR Escape Room bedrijfsuitje

Zoek je een toffe locatie voor jouw VR Escape Room? Vlakbij Amsterdam,Haarlem en Hoofddorp hebben we prachtige plekken voor een bedrijfsuitje op het strand zoals de mooie stranden van Zandvoort, Noordwijk en Bloemendaal. Maar ook bij locaties in het midden van het land zijn een echte aanrader! Het enige dat je nodig hebt is een mooie (binnen)ruimte, tafels en een leuk team! Vibe Events werkt samen met de allerleukste (strand)paviljoens en mooiste locaties om dit te realiseren. Uiteraard kunnen we de activiteiten combineren met een borrel, lunch, diner, BBQ of personeelsfeest.

Hier vind je een overzicht van al onze locaties. Heb je een voorkeur voor een andere plek? Ook dat is mogelijk. Bel of mail ons om samen te sparren over de mogelijkheden.

Niet overtuigd van VR Escape Game? Dit is wat je mist!

Ben je toch overtuigd van de vibe van VR Escape Game?

Nu boeken
× Chat met ons