Wie is de Saboteur

‘Wie is de Saboteur?’ als avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Het populaire televisiespel is de basis voor het ultieme uitje waarbij spanning, teamwork en sensatie centraal staan. Speel zelf samen met je collega’s of vrienden het bekendste spel van Nederland! Het team van Vibe Events zorgt ervoor dat jullie samen vol energie en plezier de strijd aangaan en een topdag beleven. Natuurlijk gaat het winnende team met een prijzenbeker naar huis!

Opdrachten uitvoeren op het strand of in een park

Wie is de Saboteur wordt gespeeld op het strand of in een park, een unieke locatie ideaal voor een geslaagd personeelsuitje of event. De deelnemers moeten opdrachten uitvoeren en zo goed mogelijk samenwerken om de proeven te laten slagen. Maar… één deelnemer is een bedrieger. Een mol die de taak heeft om de opdrachten te saboteren zonder dat de anderen dit doorhebben.

Wie is de Saboteur als bedrijfsuitje of evenement is een spel vol spektakel, spanning, samenwerking en scherpzinnigheid. Deelnemers gaan met elkaar de strijd aan op onderdelen zoals katapult bouwen, ultimate balance, estafette, 3D bamboe bouwen, een memoriegame en touwtrekken.

2 uur
€ 29,50 per persoon
Alle activiteiten vanaf 12 personen
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426
 • Wie is de Saboteur in real-life

  Je speelt het spel samen met je vrienden of collega's.

 • Unieke teambuilding

  Een event waarin je goed samen moet werken!

 • Altijd mogelijk

  Het weer niet goed? Wij kunnen deze activiteit altijd doen!

 • Op je eigen locatie mogelijk

  Deze activiteit kan op iedere locatie gespeeld worden!

Ben je geïnteresseerd in Wie is de Mol?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Wie is de Mol?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Bijvoorbeeld met deze activiteit 'Wie is de Mol'? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Bedrijfsuitje met de leukste Vibe

Het hele bedrijfsuitje of evenement wordt begeleid door onze enthousiaste instructeurs die de sfeer goed weten op te zwepen. Wij zorgen voor de juiste Vibe terwijl de deelnemers getest worden op kracht, uithoudingsvermogen, inzicht en kennis. Bovendien kunnen we Wie is de Saboteur combineren met het populaire spel Expeditie Robinson, inclusief Grande Finale-proef, zodat het beste van twee events wordt gecombineerd in een personeelsuitje op maat.

Wie is de Saboteur is zeer geschikt voor grote gezelschappen. Of jullie nu met 12 vrienden of 500 collega’s de competitie willen aangaan; wij maken jullie evenement tot een succes. Leer bovendien beter samenwerken, de sterkten van je teamgenoten kennen en de kwaliteiten van alle spelers inzetten voor de juiste opdrachten. Of een deelnemer nu sterk, snel, slim of juist een goede teamplayer is; iedereen nodig om alle proeven goed te doorstaan en met jouw team de finale te winnen. Een stukje teambuilding is belangrijk bij dit event.

Wie is de Saboteur als ludiek teamuitje

Ben je op zoek naar het ultieme bedrijfsuitje en lijkt Wie is de Saboteur de juiste keuze voor jouw gezelschap? Neem snel contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden. We stemmen het teamuitje helemaal af op jouw bedrijf of gezelschap en denken altijd met je mee!

Niet overtuigd van Wie is de Mol? Dit is wat je mist!

wie-is-de-mol-3 Memorie - Wie is de Mol

Ben je toch overtuigd van de vibe van Wie is de Mol?

Nu boeken
× Chat met ons