Zandsculpturen

Voor de ludieke teamactiviteit zandsculpturen maken heb je echt alle soorten bouwers nodig; van echte bouwvakkers tot finetuners. Ook strandjutters en waterdragers dragen bij aan een succesvol eindresultaat. Het zandkastelen bouwen van vroeger krijgt een geheel nieuwe, volwassen twist onder begeleiding van Vibe Events. Wij staan bij zandsculpturen bouwen garant voor lol en voldoende uitdaging!

1,5 uur
€ 19,50 per persoon
Alle activiteiten vanaf 12 personen
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426
  • Creatief met je collega's

    Word weer kind en leef je uit!

  • Ideaal als je het rustiger aan wilt doen

    Bouw de mooiste creaties

Ben je geïnteresseerd in Zandsculpturen?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Zandsculpturen?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Bijvoorbeeld met deze activiteit 'Zandsculpturen'? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Hoe ziet de activiteit zandsculpturen bouwen eruit?

Zoals bij alle activiteiten is het enthousiaste team van Vibe Events er zelf bij om je te begeleiden. Samen met je teamgenoten krijg je te horen wat de bedoeling is. De eerste tien minuten mag je gebruiken voor overleg. Want wat ga je precies maken? Hoe kun je de taken het beste verdelen? Kortom: wat wordt je plan van aanpak?

De volgende stap; een knap staaltje teambuilding!

Na het overleg ben je samen met je teamgenoten klaar om zandsculpturen te bouwen. Daarbij valt of staat een sculptuur niet alleen met het juiste zand of de beste bouwmethode; je moet als team met een goed verhaal komen. Je bouwt namelijk aan een belevenis. Wat vertelt jullie sculptuur? Welke details springen eruit? Hoe is de afwerking? En bovenal: kunnen jullie het verhaal zichtbaar verkopen aan zowel de groep als aan de instructeur? Niet voor niets valt dit bedrijfsuitje of teamuitje onder de teambuilding-activiteiten.

Winst voor iedereen

Het klinkt wat cliché, maar toch is het waar: bij zandsculpturen bouwen zijn er alleen winnaars. Samen iets opbouwen schept een band op een manier die je niet kunt voorspellen. Ontdek verborgen talenten in je groep, of je nu met familie, vrienden of collega’s de uitdaging aangaat.

Tips & strategieën

Zoals gezegd draait het bij de strandactiviteit zandsculpturen bouwen om je verhaal. Het overlegmoment is dan ook bedoeld om dit inzichtelijk te krijgen. Richt je daarom eerst op het verhaal. Wat wil je vertellen? Wat moet je kasteel uitdragen? Wordt het wel een zandkasteel of denk je je verhaal beter op een andere manier uit te kunnen drukken? Op het moment dat je dit helder hebt, wordt het makkelijker om de taken binnen het team goed te verdelen. Je weet nu namelijk beter wat er nodig is om tot je eindresultaat te komen.

Breid het plezier uit

In de euforie van een prachtig gelukt zandsculptuur krijg je nog veel meer voor elkaar. Je kunt dan ook de groepsactiviteit bij Vibe Events uitbreiden. Kies voor Mix & Match om een activiteit als Bubble Soccer, Yoga of een Pubquiz toe te voegen. Je kunt ook contact met ons opnemen voor een programma op maat. We houden hierin rekening met je groepssamenstelling en natuurlijk met je wensen.

Meer van Vibe Events

Heb je naast zandsculpturen bouwen interesse in alternatieven? Je kunt hier het overzicht bekijken van alle events en personeeluitjes. Ook hebben we voor de handigheid tips op een rij gezet voor je bedrijfsuitje op het strand. Hieronder vallen bijvoorbeeld ook Archery tag, Strand zeskamp en Expeditie Robinson. De leukste groepsactivtieiten voor alle gezelschappen vind je hier. Ook als je nog geen idee hebt van wat je wilt doen, helpen we je vanuit Vibe Events graag persoonlijk verder. Je kunt vrijblijvend een offerte opvragen of rechtstreeks contact met ons opnemen.

Niet overtuigd van Zandsculpturen? Dit is wat je mist!

Ben je toch overtuigd van de vibe van Zandsculpturen?

Nu boeken
× Chat met ons