Leuke bedrijfsuitjes in Amsterdam

Alle activiteiten in Amsterdam

Expeditie Robinson

Boek een Expeditie Robinson bedrijfsuitje en ga op het strand in verschillende teams de competitie met elkaar aan! Verzin namen voor de beide kampen, laat de strijd […]

Bekijk activiteit

Wie is de mol

‘Wie is de Mol?’ als avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Het populaire televisiespel is de basis voor het ultieme uitje waarbij spanning, teamwork […]

Bekijk activiteit

Wil je een toffe activiteit doen in Amsterdam?

Wij zijn gespecialiseerd in activiteiten in Amsterdam. Meer informatie?

fgfg

Heb je vragen?

Neem contact op

Bedrijfsuitjes in Amsterdam

Een bedrijfsuitje in Amsterdam organiseren? De mogelijkheden zijn eindeloos! Of je nu in de omgeving van de hoofdstad blijft of uitwijkt naar een van de nabijgelegen stranden; wij organiseren een bedrijfsuitje om nooit te vergeten. Bij evenementenbureau Vibe Events weten we precies hoe we de perfecte vibe kunnen creëren voor jou en je team!

Uiteraard corona-proof: op 1,5 meter afstand en geheel volgens de COVID-19 richtlijnen van het RIVM.

Bedrijfsuitje op het strand of in zee? Ook dat is mogelijk!

Lijkt het jullie niet tof om een dag in de huid te kruipen van onze BN’ers tijdens Expeditie Robinson of Wie is de Mol? Deze bloedstollende spellen kun je nu ook spelen op de Nederlandse stranden! Vlakbij Amsterdam hebben we prachtige plekken voor een bedrijfsuitje op het strand zoals de mooie stranden van Zandvoort. Uiteraard kunnen jullie er ook voor kiezen het water op te gaan om te suppen of brandingraften. Heerlijk verfrissend en lekker sportief!

Bedrijfsuitje organiseren – 100% corona-proof!

Een bedrijfsuitje is een uitstekende manier om je werknemers of collega’s in het zonnetje te zetten, om elkaar beter te leren kennen of misschien zelfs om jullie teamspirit te versterken. Vibe Events organiseert de meest ludieke en creatieve bedrijfsuitjes in de buurt van Amsterdam!

Leuke uitjes in de buurt van Amsterdam