Het moment dat je het duin over kunt kijken en de zee ziet: dat is magisch. Alleen al om die reden is een bedrijfsuitje op het strand een uitstekend idee. Er komt bovendien nog bij dat je bij evenementenbureau Vibe Events je bedrijfsuitje en teambuilding op het strand extra vorm kunt geven met de activiteiten die we speciaal hebben ontwikkeld voor bedrijven en teams.

Een origineel bedrijfsuitje op het strand: net als in de film

Zoek je ideeën om je bedrijfsuitje te organiseren? Dan hebben wij het perfecte plan voor je. Wat dacht je bijvoorbeeld van Expeditie Robinson op het strand? Je beleeft hierbij samen met je teamgenoten alle elementen uit de beroemde spelshow. Heb je dus altijd al een katapult of flexibele muur willen bouwen en proeven willen winnen, dan is dit je kans. Dit is overigens niet de enige door een tv-serie geïnspireerde activiteit voor je bedrijfsuitje: zo kun je tijdens een bedrijfsuitje op het strand ook meedoen aan Wie is de Mol.

Teambuilding met de juiste vibe

Met je voeten in het zand voelt alles gelijk anders. Toch blijft de spanning oplopen als je op het strand aan de slag gaat met een Beach Escape. Kraak de code voor het te laat is, anders kan je team niet ontsnappen. Dit kan alleen door goed samen te werken en taken slim te verdelen. Hiermee is het een uitstekende keuze voor je bedrijfsuitje op het strand.

Strandactiviteiten voor iedereen

Ben je specifiek op zoek naar een actief bedrijfsuitje? Kijk dan eens naar activiteiten zoals archery tag, een zeskamp op het strand of powerkiten. Ook de mega estafette is een origineel bedrijfsuitje dat veel wordt gekozen, net als Stand up paddle boarden (ook wel suppen) en lasergamen op locatie. Ook deze activiteiten kunnen we met veel enthousiasme op het strand voor je verzorgen!

Meer originele bedrijfsuitjes

Naast originele bedrijfsuitjes als Expeditie Robinson bieden we andere unieke activiteiten aan, zoals branding raften; de ultieme activiteit voor een bandversterkende teambuilding! Nieuwe activiteiten ondernemen en op elkaar moeten bouwen, versterkt namelijk de teamgeest! Daarnaast is Bubble Soccer op het strand een veelgekozen personeelsuitje. Stap in een letterlijke bubbel – maar dan om samen plezier te beleven.

Meer activiteiten en bedrijfsuitjes op het strand

Zit je activiteit er nog niet bij of heb je moeite met het samenstellen van het perfecte bedrijfsuitje? Je kunt bij ons ook mixen & matchen. Begin bijvoorbeeld met zandsculpturen maken en sluit dan af met een actieve opdracht, zoals Ultimate Frisbee of Ultimate Dodgeball. Je kunt het ook omdraaien en na Beach Volleybal aan de slag met een hersenkraker als de escape game. Heb je een sportieve groep, dan kun je voor je bedrijfsuitje op het strand meerdere activiteiten kiezen die zowel de teamgeest als de conditie versterken.

Advies op maat voor je bedrijfsuitje op het strand

Natuurlijk is elke groepssamenstelling uniek. Je hebt zelf het beste in je hoofd uit wat voor mensen je team bestaat. We helpen daarom graag mee te denken met je bedrijfsuitje op het strand. Neem vrijblijvend contact met ons op en we stellen een programma voor je samen waar iedereen blij van wordt. Origineel en ludiek zijn onze sleutelwoorden, dus je verrast de groep altijd met een uniek bedrijfsuitje van Vibe Events.

Lees meer over bedrijfsuitjes en teambuilding of neem vrijblijvend contact met ons op.