Bedrijfsuitje op het strand

Bedrijfsuitje op het strand

Het moment dat je het duin over kunt kijken en de zee ziet: dat is magisch. Alleen al om die reden is een bedrijfsuitje op het strand een uitstekend idee. Er komt bovendien nog bij dat je bij evenementenbureau Vibe Events je bedrijfsuitje en teambuilding op het strand extra vorm kunt geven met de activiteiten die we speciaal hebben ontwikkeld voor bedrijven en teams.

Een origineel bedrijfsuitje op het strand: net als in de film

Zoek je ideeën om je bedrijfsuitje te organiseren? Dan hebben wij het perfecte plan voor je. Wat dacht je bijvoorbeeld van Expeditie Robinson op het strand? Je beleeft hierbij samen met je teamgenoten alle elementen uit de beroemde spelshow. Heb je dus altijd al een katapult of flexibele muur willen bouwen en proeven willen winnen, dan is dit je kans. Dit is overigens niet de enige door een tv-serie geïnspireerde activiteit voor je bedrijfsuitje: zo kun je tijdens een bedrijfsuitje op het strand ook meedoen aan Wie is de Saboteur?

Teambuilding met de juiste vibe

Met je voeten in het zand voelt alles gelijk anders. Toch blijft de spanning oplopen als je op het strand aan de slag gaat met een Beach Escape. Kraak de code voor het te laat is, anders kan je team niet ontsnappen. Dit kan alleen door goed samen te werken en taken slim te verdelen. Hiermee is het een uitstekende keuze voor je bedrijfsuitje op het strand.

Strandactiviteiten voor iedereen

Ben je specifiek op zoek naar een actief bedrijfsuitje? Kijk dan eens naar activiteiten zoals archery tag, een zeskamp op het strand of powerkiten. Ook de mega estafette is een origineel bedrijfsuitje dat veel wordt gekozen, net als Stand up paddle boarden (ook wel suppen) en lasergamen op locatie. Ook deze activiteiten kunnen we met veel enthousiasme op het strand voor je verzorgen!

Meer originele bedrijfsuitjes

Naast originele bedrijfsuitjes als Expeditie Robinson bieden we andere unieke activiteiten aan, zoals branding raften; de ultieme activiteit voor een bandversterkende teambuilding! Nieuwe activiteiten ondernemen en op elkaar moeten bouwen, versterkt namelijk de teamgeest! Daarnaast is Bubble Soccer op het strand een veelgekozen personeelsuitje. Stap in een letterlijke bubbel – maar dan om samen plezier te beleven.

Mix & match jouw activiteiten en bedrijfsuitjes op het strand

Zit je activiteit er nog niet bij of heb je moeite met het samenstellen van het perfecte bedrijfsuitje? Je kunt bij ons ook mixen & matchen. Begin bijvoorbeeld met zandsculpturen maken en sluit dan af met een actieve opdracht, zoals Ultimate Frisbee of Ultimate Dodgeball. Je kunt het ook omdraaien en na Beach Volleybal aan de slag met een hersenkraker als de escape game. Heb je een sportieve groep, dan kun je voor je bedrijfsuitje op het strand meerdere activiteiten kiezen die zowel de teamgeest als de conditie versterken.

Prachtige locaties voor je bedrijfsuitje op het strand

Vlakbij Amsterdam, Hoofddorp en Haarlem hebben we prachtige plekken voor een bedrijfsuitje op het strand zoals de mooie stranden van Zandvoort, Noordwijk en Bloemendaal aan Zee! Hier werken we samen met onder andere de volgende mooie evenementenlocaties:

Strandpaviljoen Parnassia Aan Zee in Bloemendaal

Eén van onze toplocaties is strandpaviljoen Parnassia Aan Zee in Bloemendaal. Gelegen direct aan het strand, het gehele jaar geopend en bij een grote parkeerplaats. Speciaal voor grote groepen heeft Parnassia zelfs een aparte zaal met privépersoneel. De enthousiaste medewerkers zorgen goed voor jullie, met heerlijk eten en natuurlijk uitstekende service.

Vrijstaat Nederzandt in Noordwijk

Een andere toplocaties is Vrijstaat Nederzandt in Noordwijk. Ook direct aan het strand, het gehele jaar geopend en bij een grote parkeerplaats. Voor zowel grote als kleine groepen is Vrijstaat Nederzandt de ideale plek om te vergaderen of een teamactiviteit te organiseren.

Mango’s Beach Bar in Zandvoort

Evenementenbureau Vibe Events nodigt jullie uit in Mango’s Beachbar in Zandvoort! Deze unieke locatie is perfect voor een geslaagd bedrijfsuitje aan het strand. Of we nu buiten op het strand van Zandvoort gaan powerkiten, gaan brandingraften in de Noordzee of lekker knus binnen een pubquiz spelen – hier in Zandvoort is het allemaal mogelijk.

Strandpaviljoen Later aan Zee in Bloemendaal

Ontdek strandpaviljoen Later aan Zee in Bloemendaal. Pal aan het strand van de bekende badplaats. Speciaal voor grote groepen kan Later aan Zee gedeeltes van het restaurant en terras afsluiten zodat het gedeelte exclusief voor jouw groep is. Direct een datum prikken? Neem snel contact met ons op!

Ohana Beach in Zandvoort

Dé nieuwe plek voor jullie bedrijfsuitje in Zandvoort? Strandpaviljoen Ohana Beach! Deze prachtige evenementenlocatie is de nieuwe hotspot waar je terechtkunt voor alle ludieke groepsactiviteiten die Vibe Events organiseert. Expeditie Robinson op jullie eigen stukje strand? Brandingraften in de Noordzee? Vibe Events maakt het allemaal voor jullie mogelijk bij Ohana Beach in Zandvoort!

Strandpaviljoen Tijn Akersloot Zandvoort

Al lang populair in het aanbod: strandpaviljoen Tijn Akersloot in Zandvoort. Gelegen direct aan de lange boulevard en het hele jaar door geopend. Zo kunnen jullie in elk seizoen een fantastische dag beleven met jouw team. Speciaal voor grote groepen heeft Tijn Akersloot zelfs een aparte zaal met privépersoneel.

Andere locaties voor je bedrijfsuitje

We werken nog met andere prachtige locaties aan het water of aan een stadsstrand, zoals:

Papa’s Beach House in Hoofddorp

Suppen op het water in het Haarlemmermeerse bos, Expeditie Robinson op het gras of een knusse pubquiz in de luxe van Papa’s Beach House in Hoofddorp? Dat kan natuurlijk ook!

Amstel Boathouse in Amsterdam

Personeelsuitje in Amsterdam? Suppen over de Amstel of Expeditie Robinson in het Martin Luther King Park? Evenementenbureau Vibe Events organiseert voor jullie de leukste bedrijfsuitjes in en om het Amstel Boathouse in Amsterdam.

Hier vind je alle locaties waar wij regelmatig bedrijfsuitjes organiseren. Uiteraard kunnen we de activiteiten combineren met een borrel, lunch, diner, BBQ of personeelsfeest. Heb je een voorkeur voor een andere plek? Ook dat is mogelijk. Bel of mail ons om samen te sparren over de mogelijkheden.

Advies op maat voor je bedrijfsuitje op het strand

Natuurlijk is elke groepssamenstelling uniek. Je hebt zelf het beste in je hoofd uit wat voor mensen je team bestaat. We helpen daarom graag mee te denken met je bedrijfsuitje op het strand. Neem vrijblijvend contact met ons op en we stellen een programma voor je samen waar iedereen blij van wordt. Origineel en ludiek zijn onze sleutelwoorden, dus je verrast de groep altijd met een uniek bedrijfsuitje van Vibe Events.

Lees meer over bedrijfsuitjes en teambuilding of neem vrijblijvend contact met ons op.

De 10 meest populaire bedrijfsuitjes aan het strand

Expeditie Robinson meets Wie is de Saboteur?

Boek een Expeditie Robinson meets Wie is de Saboteur bedrijfsuitje en ga op het strand in verschillende teams de competitie met elkaar aan! Verzin namen voor de […]

Bekijk activiteit
Memorie - Wie is de Mol

Mix & Match

Mix & Match is uitermate geschikt voor grote gezelschappen die de gasten een vrije keus wil laten aan wat te doen. Competitie, teamwork en heel veel plezier […]

Bekijk activiteit

Trefbal 3.0 – Hado

Hado is trefballen 3.0; het bedrijfsuitje waar fun, tactiek en AR samenkomen HADO gebruikt AR-technologie (augmented Reality) om een ​​laag over de echte wereld te projecteren. Dit […]

Bekijk activiteit
Trefbal 3.0

Wie is de Saboteur

‘Wie is de Saboteur?’ als avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Het populaire televisiespel is de basis voor het ultieme uitje waarbij spanning, teamwork […]

Bekijk activiteit

Highland Games

De Highland Games zijn in Schotland al eeuwenlang een traditie. En niets voor niets! Deze traditionele clanspelen omvatten diverse atletische wedstrijdonderdelen waarmee kracht, kennis en behendigheid worden […]

Bekijk activiteit
Highland Games

Powerkiten

Powerkiten is dé ultieme krachtmeting met moeder natuur. Dankzij verschillende maten vliegers is powerkiten voor iedereen te doen vanaf de leeftijd van 8 jaar. Dat betekent dat […]

Bekijk activiteit

XXL Uitdaging

Een diversiteit aan mega-spellen zoals, Reuze Jenga, Giant Beerpong, Mastermind, Mikado en Mega Tangram. Al deze spellen zijn voor iedereen bekend in een kleine uitvoering, maar ze […]

Bekijk activiteit

3D Bamboe Bouwen

3D Bamboe Bouwen is een uitdagende creatieve en vooral verslavende activiteit! Met bamboestokken en elastiek is het tijd voor bouwen op een hoger niveau. Op basis van […]

Bekijk activiteit

Strand Zeskamp

(Strand) Zeskamp is de ultieme activiteit voor de hele groep! Ga tot het uiterste en test jezelf op kracht, snelheid, het bedenken van strategieën en nog veel […]

Bekijk activiteit

Archery Tag

Archery Tag is een uitdagende game met een unieke combinatie van paintball, trefbal en boogschieten. Je hoort jezelf ademen en je weet dat er collega’s op de […]

Bekijk activiteit

Heb je vragen?

Neem contact op
× Chat met ons