Bedrijfsuitje Zandvoort

Bedrijfsuitje Zandvoort

Op zoek naar een bedrijfsuitje in Zandvoort? Een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren doe je samen met evenementenbureau Vibe Events. Wij hebben een scala aan toffe activiteiten op het strand van Zandvoort. En we staan bekend om de toporganisatie, ons enthousiasme en uitgebreide ervaring die jouw teamuitje de perfecte vibe geven. Versterk de teamgeest, daag je collega’s uit en geniet van de beste bedrijfsuitjes in Zandvoort samen met je collega’s of medewerkers. Indien nodig organiseren we jouw bedrijfsuitje natuurlijk helemaal corona-proof.

Leuke bedrijfsuitjes in Zandvoort

Expeditie Robinson meets Wie is de Saboteur?

Boek een Expeditie Robinson meets Wie is de Saboteur bedrijfsuitje en ga op het strand in verschillende teams de competitie met elkaar aan! Verzin namen voor de […]

Bekijk activiteit
Memorie - Wie is de Mol

Wie is de Saboteur

‘Wie is de Saboteur?’ als avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Het populaire televisiespel is de basis voor het ultieme uitje waarbij spanning, teamwork […]

Bekijk activiteit

Organiseer jouw bedrijfsuitje met Vibe Events!

Beleef samen met je collega's of medewerkers een onvergetelijk bedrijfsuitje in Zandvoort. Bekijk hier alle activiteiten voor een bedrijfsuitje in Zandvoort.

Heb je vragen?

Neem contact op

Bedrijfsuitje in Zandvoort op het strand

Wat is er nu leuker dan een bedrijfsuitje of teamdag op het strand? Samen met je collega’s of medewerkers lekker uitwaaien aan zee. Met jullie voeten in het zand buig je je over teamopdrachten en waag je je aan toffe spellen. Drankjes en lekker eten zijn binnen handbereik. En de crew van Vibe Events wakkert jullie enthousiasme aan en zorgt voor de perfecte vibe. Zo wordt het een onvergetelijke dag die jullie dichter bij elkaar brengt, waarbij veel wordt gelachen en waar iedereen nog lang over napraat.

Populaire activiteiten aan zee

Vibe Events organiseert al vele jaren originele en ludieke activiteiten op het strand van Zandvoort en op andere eventlocaties in de omgeving. Of je nu kiest voor een Strand Zeskampsuppen, een pubquiz of 3D bamboe bouwen: met de wind in je haren en de zee op de achtergrond krijgt jullie bedrijfsuitje nét dat beetje extra. Zoek je graag het avontuur op? Dan zijn de bedrijfsuitjes Expeditie Robinson en Wie is de Saboteur? echt een aanrader.

Bedrijfsuitje op het strand

Teambuilding aan de kust

Door de zilte lucht van de Noordzee krijg je spontaan zin in een actief bedrijfsuitje of in een echte teambuilding pal aan de kust. Haal meer uit je team en daag je collega’s uit met iets nieuws! Zo kun je bij Vibe Events brandingraften en powerkiten. Deze niet-alledaagse sporten brengen vaak heel verrassende en verborgen vaardigheden naar boven. Verbaas elkaar en jezelf! Doe je liever iets in teamverband of geef je de voorkeur aan een teambuilding? Dan raden we onze Mega Estafette aan. Ook de XXL uitdaging is heel populair onder groepen. En kun je niet kiezen? Dankzij onze mogelijkheden in de Mix & Match hoeft dat ook niet. Je kiest dan meerdere activiteiten en wisselt hierin af.

Wij helpen je graag bij de juiste keuze op basis van jullie wensen als team!

Uitgebreid aanbod teamuitjes in Zandvoort

Vibe Events organiseert jouw bedrijfsuitje helemaal op maat van A tot Z. We hebben originele en creatieve ideeën en we sparren graag met je over jouw wensen. Het wordt gegarandeerd een topdag en onze crew zorgt altijd voor de ultieme vibe. Jullie hele team blijft nog lang over deze dag napraten!

We hebben een uitgebreid aanbod bedrijfsuitjes, zoals:

Event locaties pal aan het strand

Vibe Events werkt samen met enkele mooie strandtenten in Zandvoort. Jullie bedrijfsuitje wordt op het strand, pal voor hun deur georganiseerd. Voor een lunch, diner, borrel of feest kunnen we terecht bij strandpaviljoen Tijn Akersloot, Ohana Beach of Mango’s Beach Bar. En we hebben natuurlijk nog veel meer mogelijkheden, bekijk hier al onze locaties in de omgeving van Zandvoort, Amsterdam, Hoofddorp en Bloemendaal. Ook vind je meer informatie over een bedrijfsuitje in Amsterdam of in de rest van Noord-Holland.

Samen sparren? Bel of mail gerust!

Twijfel je welke teamdag activiteit het best bij jouw groep past? Heb je specifieke wensen? Of wil je gewoon even overleggen over de mogelijkheden? Neem gewoon even contact op! We denken graag met je mee.

Leuke bedrijfsuitjes het hele jaar door

Een bedrijfsuitje in Zandvoort is elk seizoen een goed idee. In het voorjaar genieten jullie van het eerste zonnetje terwijl je je teamgenoten bijvoorbeeld tijdens een actieve zeskamp of een uitdagend spel beter leert kennen. In de zomer kom je hier voor de warme zon en het zand onder je voeten en kun je suppen of golfsurfen. Het najaar en de winter lenen zich juist weer uitstekend voor een gezellig en actief bedrijfsuitje waar je goed van opwarmt. Met eindeloos veel strandplezier en de zee als prachtige achtergrond. Lekker eten en borrelen doen jullie natuurlijk bij de strandtent waar we mee samenwerken. Een teamdag of bedrijfsuitje in Zandvoort is 365 dagen per jaar een aanrader. Het programma wordt helemaal afgestemd op jullie wensen, speciale verzoeken vanuit de groep en op de tijd van het jaar. Overleg gerust even met ons!

Het beste bedrijfsuitje in Zandvoort en omgeving!

Vanuit Vibe Events denken we graag persoonlijk met je mee. Uit wat voor mensen bestaat je team? Zijn je collega’s sportief of juist niet? Hoeveel wordt er gelachen op kantoor en wat waren eerdere succesvolle bedrijfsuitjes – en wat niet? Met wat jij ons vertelt, gaan we enthousiast aan de slag en natuurlijk zijn we flexibel; als je specifieke wensen hebt, houden we daar altijd rekening mee. Met onze tussenkomst wordt je bedrijfsuitje in Zandvoort dus uniek, want hij is helemaal samengesteld voor jou en je team.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor je bedrijfsuitje in Zandvoort en ontdek hoe inventief en divers ons aanbod voor jou kan zijn, of download gratis onze brochure voor meer ideeën.

Meer mogelijkheden in Zandvoort

Weet je nog niet precies hoe je personeelsuitje eruit moet zien? Laat ons dan eens met je meedenken. Met onze jarenlange ervaring helpen wij je graag bij de keuze voor de activiteiten(mix) die bij jullie past. Hiermee ontzorgen we je graag, zodat je ook zelf kunt genieten van jullie bedrijfsuitje. Ons enthousiaste team staat met plezier voor je klaar om er een succes van te maken – en dat begint al bij de vrijblijvende offerte! Aarzel niet, we horen graag van je!

Enthousiaste klanten

Onze enthousiaste klanten vertellen graag meer over onze samenwerking.

× Chat met ons