Op zoek naar een bedrijfsuitje in Zandvoort? Een ludiek bedrijfsuitje organiseren doe je natuurlijk bij evenementenbureau Vibe Events. Wij hebben de leukste activiteiten, het enthousiasme en de ervaring die jouw teamuitje de perfecte vibe geven. Versterk de teamgeest, daag je collega’s uit en geniet van de beste bedrijfsuitjes met Zandvoort als toplocatie. Uiteraard corona-proof: op 1,5 meter afstand en geheel volgens de COVID-19 richtlijnen van het RIVM.

Bedrijfsuitje op het strand

Originele en ludieke activiteiten komen nog beter tot hun recht op het strand van Zandvoort. Of je nu kiest voor yoga, een pubquiz of 3D bamboe bouwen: met je voeten in het zand en de zee op de achtergrond geef je het bedrijfsuitje net dat beetje extra. Zoek je graag het avontuur op? Dan zijn de bedrijfsuitjes Expeditie Robinson en Wie is de Mol echt een aanrader.

Uitdagend en fun

Door de zilte lucht van de Noordzee krijg je spontaan zin in een actief bedrijfsuitje. Haal meer uit je team en daag je collega’s uit met iets nieuws! Zo kun je bij Vibe Events brandingraften en powerkiten. Deze niet-alledaagse sporten brengen vaak heel verrassende en verborgen vaardigheden naar boven. Verbaas elkaar en jezelf! Doe je liever iets in teamverband of geef je de voorkeur aan een teambuilding? Dan raden we onze Mega Estafette aan. Ook de XXL uitdaging is heel populair onder groepen. En kun je niet kiezen? Dankzij onze mogelijkheden in de Mix & Match hoeft dat ook niet. Je kiest dan meerdere activiteiten en wisselt hierin af.

Wij helpen je graag bij de juiste keuze op basis van jullie wensen als team!

Leuke bedrijfsuitjes het hele jaar door

Een bedrijfsuitje in Zandvoort is elk seizoen een goed idee. In de zomer kom je hier voor de warme zon en het zand onder je voeten en kun je suppen of golfsurfen. Het najaar leent zich juist weer uitstekend voor een actief bedrijfsuitje waar je goed van opwarmt. Tot slot kun je in het voorjaar genieten van het eerste zonnetje terwijl je je teamgenoten tijdens een actieve zeskamp beter leert kennen – met eindeloos veel strandplezier en de zee als prachtige achtergrond.

Het beste bedrijfsuitje in Zandvoort en omgeving!

Vanuit Vibe Events denken we graag persoonlijk met je mee. Uit wat voor mensen bestaat je team? Zijn je collega’s sportief of juist niet? Hoeveel wordt er gelachen op kantoor en wat waren eerdere succesvolle bedrijfsuitjes – en wat niet? Met wat jij ons vertelt, gaan we enthousiast aan de slag en natuurlijk zijn we flexibel; als je specifieke wensen hebt, houden we daar altijd rekening mee. Met onze tussenkomst wordt je bedrijfsuitje in Zandvoort dus uniek, want hij is helemaal samengesteld voor jou en je team.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor je bedrijfsuitje in Zandvoort en ontdek hoe inventief en divers ons aanbod voor jou kan zijn, of download gratis onze brochure voor meer ideeën.

Meer mogelijkheden in Zandvoort

Weet je nog niet precies hoe je personeelsuitje eruit moet zien? Laat ons dan eens met je meedenken. Met onze jarenlange ervaring helpen wij je graag bij de keuze voor de activiteiten(mix) die bij jullie past. Hiermee ontzorgen we je graag, zodat je ook zelf kunt genieten van jullie bedrijfsuitje. Ons enthousiaste team staat met plezier voor je klaar om er een succes van te maken – en dat begint al bij de vrijblijvende offerte! Aarzel niet, we horen graag van je!