Bedrijfsuitje

Ben jij op zoek naar een uniek corona-proof bedrijfsuitje met je team of met de hele organisatie? Vibe Events zorgt ervoor dat jullie een te gekke dag beleven vol leuke games, actieve uitdagingen en originele teambuilding activiteiten. Met een flinke dosis enthousiasme en oneindig veel passie & energie zorgen onze professionele instructeurs er samen met jouw team voor dat jullie bedrijfsuitje dé happening van het jaar wordt. Uiteraard helemaal volgens de COVID-19 richtlijnen van het RIVM, op 1,5 meter.

Smells like team spirit!

Vibe Events staat bekend om zijn creatieve en innovatieve evenementen met precies de juiste ‘vibe’. Wij bieden een groot aantal activiteiten waarbij sport, spel en team spirit centraal staan. Op het strand, in het bos, bij één van onze mooie evenementenlocaties of op een andere gewenste plek. You name it en wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsuitje een succes wordt.

Verrassend bedrijfsuitje

Expeditie Robinson op het strand, lasergamen op locatie, een Beach ‘Escape room’ met je voeten in het zand of een ludiek potje bubble voetbal; een verrassend programma staat tot je beschikking waarbij mixen, matchen en maatwerk altijd mogelijk is.

Teambuilding op 1,5 meter

Zoek je een activiteit die zich focust op teambuilding? Dan zijn branding raften, onze knotsgekke mega estafette, archery taggen of een strand zeskamp misschien wel wat voor jou. Pak je het liever wat rustiger aan? Kom dan zandsculpturen of 3D-bamboeconstructies bouwen en sluit de dag af met een pubquiz. Ook onze teambuilding activiteiten zijn 100% corona-proof. Maak je niet ongerust: ook met 1,5 meter afstand zorgen wij ervoor dat jullie een topdag beleven!

Eten, drinken en borrelen

Ook voor workshops en inspiratiesessies bij je bij ons aan het juiste adres. Bovendien kan elk bedrijfsuitje worden gecombineerd met een appetijtelijke maaltijd en drankjes bij gerenommeerde horecagelegenheden, waaronder onze samenwerkende strandpaviljoens.

Meer weten? Bel +31 23 574 7426 of stuur ons een bericht om samen te bespreken hoe wij jouw bedrijfsuitje tot een onvergetelijke dag kunnen maken!

Meest geboekte bedrijfsuitjes van Vibe Events (100% corona-proof)

Trefbal 3.0 – Hado

Hado is trefballen 3.0; het bedrijfsuitje waar fun, tactiek en AR samenkomen HADO gebruikt AR-technologie (augmented Reality) om een ​​laag over de echte wereld te projecteren. Dit […]

Bekijk activiteit
Trefbal 3.0

Archery Tag

Archery Tag is een uitdagende game met een unieke combinatie van paintball, trefbal en boogschieten. Je hoort jezelf ademen en je weet dat er collega’s op de […]

Bekijk activiteit

Bubble Soccer Bedrijfsuitje

Bubble Soccer spelen tijdens een bedrijfsuitje? De meest ludieke tak van voetbal, waar zelfs de grootste voetbalhater ontzettend veel plezier aan zal beleven. Wij hijsen de deelnemers […]

Bekijk activiteit

Powerkiten

Powerkiten is dé ultieme krachtmeting met moeder natuur. Dankzij verschillende maten vliegers is powerkiten voor iedereen te doen vanaf de leeftijd van 8 jaar. Dat betekent dat […]

Bekijk activiteit

Indoor & Outdoor Lasergamen op locatie

Actie, adrenaline en fun, dat is waar het allemaal om draait tijdens het indoor en outdoor lasergamen op locatie! Verdeeld in twee teams en voorzien van de […]

Bekijk activiteit

Strand Zeskamp

(Strand) Zeskamp is de ultieme activiteit voor de hele groep! Ga tot het uiterste en test jezelf op kracht, snelheid, het bedenken van strategieën en nog veel […]

Bekijk activiteit

Mega Estafette

De Mega Estafette is een knotsgekke estafette met alles erin. Een quiz, kruipen, klimmen, strijd, een race op het water en dat alles met het doel om […]

Bekijk activiteit
wie-is-de-mol-3

Suppen

Stand Up Paddle Boarding (ook wel suppen of paddle boarding genoemd) is overgekomen vanuit Hawaï en is in Nederland een snelgroeiende watersport. Pak zelf een peddel en […]

Bekijk activiteit
Suppen op Noordzee of Amsterdamse Grachten

Mix & Match

Mix & Match is uitermate geschikt voor grote gezelschappen die de gasten een vrije keus wil laten aan wat te doen. Competitie, teamwork en heel veel plezier […]

Bekijk activiteit

Altijd een verrassend en origineel bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Wij helpen je graag om samen een verrassend programma samen te stellen. Maatwerk ook mogelijk!

Heb je vragen?

Neem contact op

Meest geboekte bedrijfsuitjes van Vibe Events (100% corona-proof)

Expeditie Robinson bedrijfsuitje

Speel jullie eigen Expeditie Robinson spel op het strand en strijd in twee teams om eeuwige roem! Katapult bouwen, 3D bamboe bouwen, Ultimate Balance, touwtrekken… alle elementen uit de beroemde spelshow komen terug. Een bedrijfsuitje vol spanning, uithoudingsvermogen en teamwork! Meer info over dit bedrijfsuitje.

Hilarisch personeelsuitje: Bubble Soccer

Zin in een komisch bedrijfsuitje waarbij plezier maken centraal staat? Kies dan voor Bubble Soccer. Bij Bubble Soccer krijgen alle deelnemers een grote met lucht gevulde plastic bal om zich heen die als stootkussen dient. Je kunt je armen niet gebruiken bij het vallen, maar dat wordt opgevangen door de opgeblazen bubbelbal.

Archery tag actief bedrijfsuitje

Een unieke combinatie van paintball, trefbal en boogschieten, zónder blauwe plekken maar mét dezelfde spelbeleving. Dat is archery tag! Zorg dat je jouw collega’s te snel af bent; spring achter de bunker vandaan, span de boog en… knal!

Bedrijfsuitje Strand Zeskamp

Maak bij de Strand Zeskamp een keuze uit uitdagende spellen zoals Ultimate frisbee, Beachvolley, Beachsoccer, Beachbaseball, Estafette, Flagfootball en Wandelende A en daag de andere teams uit in ludieke spelrondes. Een combinatie van kracht, snelheid, strategie en fun maakt dit tot een populaire keuzes voor een bedrijfsuitje.

Mix & Match stel je ideale bedrijfsuitje samen

Waarom kiezen als je ook voor alles kunt gaan? Laat alle deelnemers hun eigen unieke bedrijfsuitje samenstellen, met keuze uit; Ultimate Dodgeball, Powerkiten, Mega Estafette, Beach Volleybal, Ultimate Frisbee, 3D Bamboe bouwen en Zandsculpturen maken. Competitie, teamwork en heel veel plezier zijn de speerpunten van deze keuze activiteit! Ideaal voor grote groepen.

Sportief personeelsuitje Powerkiten

Powerkiten is een uitdagende sport die voor iedereen toegankelijk is. Een professionele instructeur geeft jou en je collega’s tips & trucs om je aan een vlieger door de branding te laten slepen. Wie weet maak je zelfs toffe jumps!

Mega estafette als origineel bedrijfsuitje

Een botenrace op het water, klimmen, kruipen, hindernissen trotseren en een quiz; dat zijn de ingrediënten van onze Mega estafette! Een ludiek bedrijfsuitje voor iedereen, vol spanning, kracht, kennis en competitie.

Stand Up Paddle Boarden personeelsuitje

Suppen, of Stand Up Paddle Boarden, deed nog maar een paar jaar geleden zijn intrede in Nederland en is in korte tijd razend populair geworden. Staand op een grote surfplank en met een lange peddel in de hand trotseer je de golven van de Noordzee. Suppen is makkelijk te leren en een leuke balansoefening die je met een groep tegelijk kunt uitvoeren. Een ontspannen bedrijfsuitje voor het hele team.

Actief bedrijfsuitje Lasergamen op locatie

Adrenaline, actie en fun, dat is waar het allemaal om draait tijdens het indoor en outdoor lasergamen op locatie! Verdeeld in twee teams en voorzien van de allernieuwste professionele laserguns gaan jullie de strijd aan. Op het strand, in het bos, in jullie bedrijfspand of op één van onze toffe evenementenlocaties. Meer info over dit bedrijfsuitje.

Bekijk hier meer leuke bedrijfsuitjes van Vibe Events.

× Chat met ons