Evenementenbureau Haarlem

Bedrijfsuitje Zandvoort

Op zoek naar een personeelsuitje, teamdag of bedrijfsfeest in Haarlem? Met je collega’s raften in de branding, powerkiten op het strand of ‘de Saboteur’ ontmaskeren? Vibe Events is hét evenementenbureau in Haarlem voor de allerleukste groepsactiviteiten! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of mail ons voor meer informatie.

Groepsactiviteiten

De stranden van Noord-Holland lenen zich perfect voor de meest unieke outdoor activiteiten! Wat dachten jullie van een strand zeskamp om elkaar ultiem uit te dagen? Of pakken jullie het liever letterlijk nog groter aan, met onze XXL-uitdagingen? Daarin speel je bekende spellen zoals Mikado, vier-op-een-rij of Twister, maar dan in mega-formaat! Samenwerken is echt wel nodig als jullie een zwaar Jenga-blok uit de enorme toren moeten schuiven, duwen of trekken en weer bovenop die toren moeten leggen. Zweten, maar vooral ook lachen, gieren en brullen geblazen!

Teambuilding spellen

Willen jullie niet alleen een leuk bedrijfsuitje, maar ook een actieve dag team building? Daar zijn wij helemaal voor in! Als evenementenbureau helpen wij jullie graag met diverse groepsactiviteiten jullie team te versterken. Allereerst gaan we natuurlijk met jullie in gesprek. Wat willen jullie bereiken en wat hebben jullie daarvoor nodig? Aan de hand van jullie doelen, kiezen we bepaalde teambuilding spellen voor jullie uit en stemmen deze volledig op jullie behoeften af.

Redden jullie het als team in een zenuwslopende editie van Expeditie Robinson? Weten jullie precies wie jullie waar in moeten zetten in onze mega estafette? Samenwerken is de sleutel tot succes, zowel tijdens jullie bedrijfsuitje als in jullie werk. Na een dag teambuilding bij evenementenbureau Vibe Events gaan jullie niet alleen met mooie herinneringen, maar ook als een sterker team naar huis!

Bedrijfsuitje op het strand

Evenementenbureau Haarlem

Willen jullie liever nog even blijven hangen? Dan regelen wij graag verfrissende drankjes en een stevige maaltijd voor jullie! Als evenementenbureau in Haarlem werken wij samen met gerenommeerde horecagelegenheden, die jullie maar al te graag van een natje en een droogje voorzien. Zo kunnen jullie geheel in stijl nog urenlang napraten over deze fantastische dag!

Bedrijfsuitjes en teambuilding met de juiste vibe

Onze instructeurs staan al te popelen om met jullie aan de slag te gaan! Jullie zullen merken dat zij oneindig veel energie hebben en absoluut tot het uiterste gaan. Ze zorgen altijd voor de juiste vibe, zodat jullie nog maandenlang napraten over jullie geweldige bedrijfsuitje in Haarlem!

Wij zijn flexibel, innovatief en professioneel. We zijn overal zelf aanwezig, zodat we zeker weten dat we jullie alleen het beste van het beste bieden! Onze bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten vinden hoofdzakelijk op het strand plaats, maar maken jullie liever gebruik van een eigen locatie of een externe locatie van ons? Kan geregeld worden!

Graag horen wij van jullie waar, wanneer en hoe wij jullie ideale bedrijfsuitje mogen organiseren. Neem direct contact op met hét evenementenbureau van Haarlem: Vibe Events!

Enthousiaste klanten

Onze enthousiaste klanten vertellen graag meer over onze samenwerking.

× Chat met ons