Evenementenbureau

Evenementenbureau

Evenementenbureau nodig? Vibe Events: de leukste bedrijfsuitjes en privéuitjes

Op zoek naar een evenementenbureau in Amsterdam, Haarlem, Utrecht of je eigen omgeving? Vibe Events is hét evenementenbureau dat jouw wens omzet naar een waanzinnig evenement. Zakelijk of particulier, kleine of grote groepen; wij bedenken en organiseren verrassende events die inspireren en motiveren. Altijd met een flinke dosis enthousiasme, grote professionaliteit en met de juiste vibe.

Evenementenbureau voor bedrijfsuitjes, teambuildings en privéuitjes

Vibe Events is een creatief en innovatief evenementenbureau in de omgeving van Amsterdam met een groot aanbod aan strandevenementen en workshops. Voor zowel bedrijfsuitjes en teambuildings als privé-groepsuitjes ben je bij ons aan het juiste adres. Veel van onze evenementen organiseren we op het strand van o.a. Zandvoort en IJmuiden. We werken hier samen met mooie strandpaviljoens en bieden zo een unieke en inspirerende locatie voor jouw evenement.

Inspiratie voor de leukste strandevenementen

Welk evenement of groepsuitje past het best jouw gezelschap? Wij adviseren je graag over de juiste keuze voor jouw groep en houden natuurlijk rekening met alle wensen. Een greep uit onze populairste bedrijfsuitjes, teambuildings en privé-groepsuitjes op het strand:

Wie is de Saboteur?

Je kent Wie is de Mol natuurlijk van het spannende televisieprogramma. Ga de strijd aan op het strand met je collega’s of vrienden, werk samen, breng met jouw team alle opdrachten tot een goed einde… en win!

wie-is-de-mol-3

Expeditie Robinson

Speel Expeditie Robinson op het strand en strijd in twee teams om eeuwige roem! Touwtrekken, katapult bouwen, Ultimate Balance, 3D bamboe bouwen… alle elementen uit de beroemde spelshow komen terug.

expeditie-robinson-2

Archery tag

Paintbal, trefbal en boogschieten in één; dat is de beste omschrijving voor archery tag als bedrijfsuitje of privé-groepsuitje. Een spel vol spanning.

Bubble Soccer

Een hilarische evenement: klim in een grote met lucht gevulde plastic bal die als stootkussen dient. En dan is het ‘voetballen’ geblazen…

Strand zeskamp

Maak een keuze uit uitdagende spellen zoals Beach baseball, Ultimate frisbee, Beachvolley, Flagfootball, Beach soccer, Estafette en Wandelende A. Een evenement vol snelheid, kracht, strategie en fun.

Bekijk hier alle events van evenementenbureau Vibe Events.

Events op maat met altijd de juiste vibe

Het team van Vibe Events staat bekend om de professionele en persoonlijke aanpak, toewijding en het eindeloze enthousiasme waarmee we jouw evenement tot een succes maken. We organiseren het hele event op maat, begeleiden de activiteiten en motiveren alle teams om er een onvergetelijke dag van te maken. Het creëren van de juiste vibe tijdens jouw event staat bij ons voorop.

Evenementenorganisatie voor grote en kleine groepen

Vibe Events verzorgt de evenementen organisatie voor groepen vanaf circa 10 personen tot 2000 of meer personen. Dus of je nu met het gehele bedrijf een bedrijfsuitje wilt organiseren, met een groep vrienden op zoek bent naar een origineel vrijgezellenfeest of een leuke familiedag in gedachten hebt; wij zorgen voor een waanzinnig evenement op maat dat helemaal past bij jouw gezelschap.

Neem nu contact op met Vibe Events evenementenbureau en overleg wat wij voor jouw gezelschap kunnen betekenen.

× Chat met ons