Leuke groepsactiviteiten organiseren, op het strand of aan het water? In de stad en midden in de natuur, natuurlijk met bijpassende hapjes en drankjes voor alle deelnemers. De ideale keuze voor teambuilding en bedrijfsfeesten, in Amsterdam en omgeving. Een groepsuitje afgestemd op jullie wensen, voor een geslaagde dag die alle verwachtingen overtreft.

Je hebt bij Vibe Events de keuze uit verschillende unieke groepsactiviteiten in Amsterdam en omgeving. Zodra je jouw keuze hebt gemaakt, ontvang je een voorstel toe waarover we natuurlijk kunnen overleggen. Op basis daarvan finetunen we het event, voor de juiste ‘vibe’ op de dag zelf. Zo organiseren we groepsactiviteiten bij Vibe Events, voor het leukste groepsuitje dat jullie hadden kunnen bedenken.

Teambuilding en bedrijfsfeesten

De verschillende activiteiten voor groepen zijn goed geschikt als opwarmer voor bedrijfsfeesten en als ideale keuze voor teambuilding. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende uitjes:

Stuk voor stuk geweldige activiteiten, waarin het essentieel is om goed samen te werken. Als belangrijke basis voor teambuilding, door samen een spectaculaire uitdaging aan te gaan. En het daar aan het eind van de dag met z’n allen nog eens over te hebben tijdens een bedrijfsfeest.

De verschillende leuke groepsactiviteiten stemmen we natuurlijk af op jullie specifieke wensen en voorkeuren. We bieden verschillende momenten voor onderling overleg, om de juiste vibe te creëren en niets aan het toeval over te hoeven laten. Voor een geslaagd groepsuitje, voor een kleine afdeling, meerdere teams die het tegen elkaar opnemen of alle medewerkers van jouw bedrijf.

Op het strand of midden in de natuur

De groepsactiviteiten bij Amsterdam organiseren we zoveel mogelijk op het strand of midden in de natuur. Mooie locaties die de juiste sfeer bieden om samen aan de slag te gaan, zonder de afleiding van alledag. Denk bijvoorbeeld aan de Strandzeskamp of Expeditie Robinson. We denken graag mee over de ideale locatie, in combinatie met de juiste activiteit voor teambuilding of als voorbereiding op het bedrijfsfeest dat jullie organiseren.

Groepsactiviteiten in Amsterdam: neem contact op

Enthousiast over onze groepsactiviteiten en bedrijfsuitjes, maar heb je nog een paar vragen over hoe het precies in z’n werk gaat of wat er mogelijk is? Dat begrijpen we, dus neem daarover gerust contact met ons op. Vertel ons wat jullie wensen zijn en welke doelstelling er geldt voor de activiteit met de groep. Dan geven wij aan wat we kunnen realiseren voor jouw team en hoe we dat doen voor andere groepen waarvoor we de groepsactiviteiten organiseren.

Zin in een groepsuitje in Amsterdam en omgeving, op het strand of midden in de natuur? Neem contact op, dan vertellen we je graag meer over de verschillende groepsactiviteiten en hoe we daarmee zorgen voor teambuilding en voor de ideale opbouw naar een geslaagd bedrijfsfeest!

× Chat met ons