De Bosbaan

Personeelsuitje in Amsterdam? Expeditie Robinson in het Amsterdamse Bos of SUPpen over de Amstel? Evenementenbureau Vibe Events organiseert voor jullie de leukste bedrijfsuitjes in en om Restaurant de Bosbaan in Amsterdam. Bel of mail ons snel om een datum te prikken of te brainstormen over de mogelijkheden!

 

Leuke bedrijfsuitjes

Ben je op zoek naar een ludiek, creatief en innovatief bedrijfsuitje in Amsterdam? Zoek niet verder! Bij Vibe Events ben je absoluut aan het juiste adres. Onze instructeurs staan te popelen om leuke bedrijfsuitjes voor jullie te organiseren. Zij zorgen altijd voor de juiste vibe, zodat jullie bedrijfsuitje een groot succes wordt!

Amsterdam
Park
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426

Locatie van De Bosbaan

De Bosbaan

Amsterdam

Ben je geïnteresseerd in De Bosbaan?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in De Bosbaan?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Neem vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Restaurant De Bosbaan Amsterdam

Eén van de originele locaties waar jullie bedrijfsuitje plaats kan vinden, is bij Restaurant de Bosbaan in Amsterdam. Deze evenementenlocatie, gelegen in het Amsterdamse Bos, is ideaal voor zowel kleine als grote groepen. Rondom Restaurant de Bosbaan valt genoeg te beleven. Zo kunnen jullie in de zomer of het voorjaar heerlijk suppen over de Amstel en gebruikmaken van het Amsterdamse Bos. Een (betaalde) parkeerplaats met voldoende parkeergelegenheid ligt voor de deur. Wie van je collega’s kun je vertrouwen in Wie is de Mol? En wie overleeft het langst in Expeditie Robinson? Of gaan jullie liever de hilarische strijd met elkaar aan tijdens een potje Bubble Soccer?

 

Restaurant de Bosbaan heeft een sfeervolle zaal boven het restaurant waar jullie perfect kunnen schuilen wanneer het weer het niet toestaat om outdoor activiteiten te ondernemen. Een ontspannende yogales bijvoorbeeld, of een hilarische pubquiz.

 

Teambuilding Amsterdam

Willen jullie nog meer uit jullie personeelsuitje halen? Plezier staat bij ons altijd voorop, maar we helpen jullie ook graag jullie team te versterken met een teambuilding op maat! Als jullie ons vertellen wat jullie sterke en zwakke kanten als team zijn, gaan wij voor jullie aan de slag. Waar zitten jullie knelpunten en hoe kunnen we die in spelvorm aanpakken? Onze instructeurs zijn erin gespecialiseerd! Zij zorgen ervoor dat jullie niet alleen een fantastische dag beleven, maar ook als een sterker team terug naar huis keren.

 

Bedrijfsuitje Amsterdam op maat

Hoe jullie bedrijfsuitje in Amsterdam eruit komt te zien, hangt volledig van jullie af. Wij stemmen ons programma immers op jullie wensen af! Kiezen jullie voor outdoor activiteiten of blijven jullie liever binnen? Sportief of lekker ontspannen? De strijd aangaan met elkaar of samenwerken? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en we komen altijd tot een passend programma voor de hele groep.

 

Natuurlijk sturen we jullie na al die groepsactiviteiten niet met een lege maag naar huis. In het restaurant kunnen jullie na afloop van de activiteiten genieten van een welverdiende maaltijd. Verfrissende drankjes, een gezellige ambiance en prachtig uitzicht maken jullie bedrijfsuitje in Amsterdam compleet. Staan jullie al te popelen om naar het De Bosbaan af te reizen? Neem dan snel contact met ons op om jullie personeelsuitje in Amsterdam te organiseren!

Niet overtuigd van deze locatie? Dit is wat je mist!

Ben je toch overtuigd van de vibe van De Bosbaan?

Nu boeken
× Chat met ons