Claus Event Center

Suppen op het water in het Haarlemmermeerse bos, Expeditie Robinson op het gras of een knusse pubquiz in de luxe van Claus Event Center in Hoofddorp? Evenementenbureau Vibe Events organiseert voor jullie de meest creatieve teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes in Hoofddorp bij evenementenlocatie Claus Event Center. Neem direct contact met ons op om jullie personeelsuitje te boeken of te brainstormen over de mogelijkheden!

Groepsactiviteiten Hoofddorp

Levensgroot Jenga, Mikado of vier-op-een-rij? ‘De Mol’ in jullie team ontmaskeren? Of de uitdaging met elkaar aangaan in een strand zeskamp? Evenementenbureau Vibe Events regelt het allemaal voor jullie! Onze instructeurs bedenken de meest innovatieve en originele groepsactiviteiten in en om Hoofddorp. Ze staan allemaal te popelen om met jullie aan de slag te gaan. Voor elk bedrijfsuitje creëren we precies de juiste vibe, zodat jullie teamdag gegarandeerd een succes wordt. Wedden dat jullie nog wekenlang napraten over dit personeelsuitje?

Hoofddorp
Park
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426

Locatie van Claus Event Center

Claus Event Center

Hoofddorp

Ben je geïnteresseerd in Claus Event Center?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Claus Event Center?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Neem vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Claus Event Center Hoofddorp

Eén van onze toplocaties is het Claus Event Center in Hoofddorp. Hier kunnen jullie het hele jaar door terecht, ook als het weer het niet toestaat om buiten aan de slag te gaan. Dan vermaken we ons binnen met bijvoorbeeld een ludieke pubquiz of reserveer de bowlingbaan.

 

Het Claus Event Center in Hoofddorp beschikt over meerdere ruimten met elk een eigen karakter, ideaal voor een bedrijfsuitje gecombineerd met een lunch, diner of bedrijfsfeest. We kunnen gebruikmaken van de verschillende zalen en jullie kunnen er heerlijk eten. Bij Barraca, het stijlvolle Braziliaanse Rodizio restaurant bijvoorbeeld. Of kies voor een Zuid-Afrikaanse braai, een Italiaanse of Aziatische food market of één van de overheerlijke buffetten.

 

Loopt het water je al in de mond? Neem dan snel contact met ons op om een datum te prikken voor jullie bedrijfsuitje of te overleggen over de mogelijkheden.

 

Strandactiviteiten

Onze groepsactiviteiten kunnen op elke gewenste locatie plaatsvinden. Meestal organiseren we deze op het strand, vlakbij Hoofddorp. Uiteraard zijn onze activiteiten ook perfect in een park te organiseren. Op het strand kunnen jullie heerlijk uitwaaien en de frisse zeewind opsnuiven. Een dagje vrij van alle werkstress, alleen maar plezier beleven en gezellig bijkletsen. Wij creëren voor jullie bedrijfsuitje de ultieme relaxte vibe en zo is jullie vakantiegevoel compleet!

 

Teambuilding

Willen jullie dit personeelsuitje meteen benutten om te werken aan jullie kracht als team? Dan verzorgen wij met plezier een leerzame teambuilding voor jullie! Uiteraard met een hoog belevingsgehalte, humor en lekker veel activiteit. We passen deze teambuilding volledig aan op jullie wensen en behoeften. Wat hebben jullie als team nodig? Waar zijn jullie goed in en wat valt er te verbeteren? Wie heeft welke rol binnen jullie team en hoe communiceren jullie? Het kan allemaal aan bod komen tijdens een enerverende dag teambuilding bij het Claus Event Center in Hoofddorp!

 

Staan jullie al te popelen om de uitdaging met elkaar aan te gaan? Bel of mail ons om jullie bedrijfsuitje of teambuilding in Hoofddorp te plannen!

Niet overtuigd van deze locatie? Dit is wat je mist!

Ben je toch overtuigd van de vibe van Claus Event Center?

Nu boeken