Heerlickheijd van Ermelo

Evenementenbureau Vibe Events organiseert voor jullie de meest creatieve teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes in Ermelo bij de Heerlickheijd van Ermelo. Of het nu gaat om Expeditie Robinson of  pubquiz  in een van de vele ruimtes van dit luxueuze congreshotel, alles is mogelijk. Neem direct contact met ons op om jullie personeelsuitje te boeken of te brainstormen over de mogelijkheden!

Groepsactiviteiten op de Veluwe

Levensgroot Jenga, Mikado of Tangram? ‘De Mol’ in jullie team ontmaskeren? Of de uitdaging met elkaar aangaan in een  zeskamp? Evenementenbureau Vibe Events regelt het allemaal voor jullie! Onze instructeurs bedenken de meest innovatieve en originele groepsactiviteiten op de Veluwe. Ze staan allemaal te popelen om met jullie aan de slag te gaan. Voor elk (bedrijfs)uitje creëren we precies de juiste vibe, zodat jullie teamdag gegarandeerd een succes wordt. Wedden dat jullie nog wekenlang napraten over dit personeelsuitje?

Ermelo
Boslocatie
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426

Locatie van Heerlickheijd van Ermelo

Heerlickheijd van Ermelo

Ermelo

Ben je geïnteresseerd in Heerlickheijd van Ermelo?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Heerlickheijd van Ermelo?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Neem vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

De Heerlickheijd van Ermelo

Een van de fantastische locaties waar deze groepsactiviteiten plaatsvinden is Congreshotel de Heerlickheijd in Ermelo. Gelegen in het midden van Nederland, op de prachtige Veluwe én in een bosrijke omgeving. Bij De De Heerlickheijd wanen jullie je in een oase van rust en genieten jullie van een geweldige setting en een intieme sfeer. Bij goed weer Expeditie Robinson ondernemen op het gras. Valt de regen met bakken uit de lucht, dan schuilen we gezellig binnen met een leuk spelletje Minute to win it of een ludieke pubquiz. Het kan allemaal!

 

Teambuilding

Wat ook kan, is jullie bedrijfsuitje gebruiken om jullie team te versterken! Waar kunnen jullie als team nog in groeien? Hoe goed kennen jullie elkaar eigenlijk en durven jullie écht op elkaar te vertrouwen? Wie neemt welke rol in jullie team in? Hoe communiceren jullie in stressvolle situaties? Zo’n dag vol in- en outdooractiviteiten kan indien gewenst niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam zijn! Uiteraard gaan we voordat we zo’n teambuilding voor jullie organiseren eerst uitgebreid met elkaar in gesprek. Wie zijn jullie en wat hebben jullie nodig? Laat het ons weten, dan gaan wij direct voor jullie aan de slag!

 

Bedrijfsuitje op de Veluwe

Jullie zien, de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Ermelop op de Veluwe zijn vrijwel eindeloos. Van rustige yoga op een gure winterdag tot een actieve zeskamp in het bos. Het hele jaar door weten wij jullie te vermaken, reken daar maar op! Zelfs voor wie niet kan kiezen hebben we de ideale oplossing: Mix & Match! Hierin mogen al jullie collega’s zelf kiezen welke drie activiteiten zij willen doen. De keuze is reuze, maar wat alle activiteiten gemeen hebben is dat competitie, teamwork en vooral heel plezier erin centraal staan!

 

Kunnen jullie nu al niet wachten om hét bedrijfsuitje van het jaar te organiseren? Bel of mail ons dan snel!

Niet overtuigd van deze locatie? Dit is wat je mist!

Ben je toch overtuigd van de vibe van Heerlickheijd van Ermelo?

Nu boeken
× Chat met ons