Later Aan Zee

Bedrijfsuitje organiseren in Zandvoort of Bloemendaal? Met toffe groepsactiviteiten of misschien zelfs een spannende teambuilding? Vibe Events regelt het allemaal voor je! Van Expeditie Robinson tot een XXL uitdaging en van ‘Wie is de Mol?’ tot brandingraften. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij verzinnen het wél! Neem direct contact met ons op om af te spreken welke indoor of outdoor activiteiten we voor jullie mogen organiseren bij strandpaviljoen Later aan Zee in Bloemendaal.

Strandpaviljoen Later Aan zee

Eén van onze toplocaties is strandpaviljoen Later aan Zee in Bloemendaal. Gelegen direct aan het strand en bij een grote parkeerplaats. Speciaal voor grote groepen kan Later aan Zee gedeeltes van het restaurant en terras afsluiten zodat het gedeelte exclusief voor jouw groep is. De enthousiaste medewerkers zorgen goed voor jullie, met heerlijk eten en natuurlijk uitstekende service.

Bloemendaal
Strandlocatie
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426

Locatie van Later Aan Zee

Later Aan Zee

Bloemendaal

Ben je geïnteresseerd in Later Aan Zee?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Later Aan Zee?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Neem vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Teambuilding Bloemendaal

Wanneer jullie op zoek zijn naar meer dan alleen leuke bedrijfsuitjes, maken we zelfs een complete teambuilding op maat voor jullie. Ook dat kan bij Later aan Zee! Om een succesvolle teambuilding in Zandvoort voor jullie samen te stellen, vragen we jullie van tevoren het hemd van het lijf. Wie zijn jullie en hoe lang werken jullie al samen? Wie heeft welke rol binnen het team en hoe loopt dat? Wat zijn jullie sterke kanten en waar is verbetering nodig? Het kan allemaal aan bod komen tijdens jullie bedrijfsuitje in Bloemendaal/Zandvoort!

 

Strandpaviljoen Later Aan Zee in Bloemendaal

Hoe jullie bedrijfsuitje in Noord-Holland er ook uit komt te zien, bij strandpaviljoen Later Aan Zee zullen jullie je thuis voelen.

Strandpaviljoen Later aan Zee beschikt over een groot terras, een groot restaurant en is direct aan het strand gelegen strand, waar we perfect outdoor activiteiten met jullie kunnen ondernemen. Is het slecht weer of zijn jullie toe aan een stevige maaltijd? Dan verhuizen we naar binnen.,

Honger hoeven jullie zeker niet te lijden, want strandpaviljoen Later aan Zee regelt voor jullie overheerlijk eten. Een kleinschalig diner of een heuse BBQ aan het strand? Wij horen graag waar jullie voorkeur naar uitgaat!

 

Evenementenbureau Vibe Events

Kortom: zijn jullie toe aan een ontspannen dag aan het strand? Een bedrijfsuitje in Zandvoort met de leukste indoor of outdoor activiteiten en de juiste vibe? Neem dan snel contact met ons op! Onze enthousiaste instructeurs gaan direct voor jullie aan de slag, zodat jullie straks nog maandenlang napraten over jullie fantastische bedrijfsuitje bij strandpaviljoen Later aan Zee

Kunnen jullie nu al niet wachten om hét bedrijfsuitje van het jaar te organiseren? Bel of mail ons dan snel!

Niet overtuigd van deze locatie? Dit is wat je mist!

Ben je toch overtuigd van de vibe van Later Aan Zee?

Nu boeken
× Chat met ons