Mango’s Beachbar

Mango’s Beachbar

Bedrijfsuitje organiseren in Zandvoort? Met toffe groepsactiviteiten of misschien zelfs een spannende teambuilding? Vibe Events regelt het allemaal voor je! Van Expeditie Robinson tot een XXL uitdaging en van ‘Wie is de Mol?’ tot brandingraften. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij verzinnen het wél! Neem direct contact met ons op om af te spreken welke indoor of outdoor activiteiten we voor jullie mogen organiseren bij strandpaviljoen Mango’s Beachbar in Zandvoort.

Strandpaviljoen Mango’s Beachbar Zandvoort

Eén van onze toplocaties is strandpaviljoen Mango’s Beachbar in Zandvoort. Gelegen direct aan de boulevard. Speciaal voor grote groepen heeft Mango’s Beachbar zelfs een aparte zaal met privépersoneel. De enthousiaste medewerkers zorgen goed voor jullie, met heerlijk eten en natuurlijk uitstekende service.

Zandvoort
Strandlocatie
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426

Locatie van Mango's BeachBar

Mango's BeachBar

Zandvoort

Ben je geïnteresseerd in Mango's BeachBar?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Mango's BeachBar?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Neem vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Teambuilding

Wat ook kan, is jullie bedrijfsuitje gebruiken om jullie team te versterken! Waar kunnen jullie als team nog in groeien? Hoe goed kennen jullie elkaar eigenlijk en durven jullie écht op elkaar te vertrouwen? Wie neemt welke rol in jullie team in? Hoe communiceren jullie in stressvolle situaties? Zo’n dag vol in- en outdooractiviteiten kan indien gewenst niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam zijn! Uiteraard gaan we voordat we zo’n teambuilding voor jullie organiseren eerst uitgebreid met elkaar in gesprek. Wie zijn jullie en wat hebben jullie nodig? Laat het ons weten, dan gaan wij direct voor jullie aan de slag!

 

Bedrijfsuitje Zandvoort

Jullie zien, de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Zandvoort zijn vrijwel eindeloos. Van rustige yoga op een gure winterdag tot brandingraften en powerkiten in de volle zon. Het hele jaar door weten wij jullie te vermaken, reken daar maar op! Zelfs voor wie niet kan kiezen hebben we de ideale oplossing: Mix & Match! Hierin mogen al jullie collega’s zelf kiezen welke drie activiteiten zij willen doen. De keuze is reuze, maar wat alle activiteiten gemeen hebben is dat competitie, teamwork en vooral heel plezier erin centraal staan!

 

Kunnen jullie nu al niet wachten om hét bedrijfsuitje van het jaar te organiseren? Bel of mail ons dan snel!

Niet overtuigd van deze locatie? Dit is wat je mist!

Ben je toch overtuigd van de vibe van Mango's BeachBar?

Nu boeken
× Chat met ons