Ohana Beach

Dé nieuwe plek voor jullie bedrijfsuitje in Zandvoort? Strandpaviljoen Ohana Beach! Deze prachtige evenementenlocatie is de nieuwe hotspot waar je terechtkunt voor alle ludieke groepsactiviteiten die Vibe Events organiseert. Expeditie Robinson op jullie eigen stukje strand? Brandingraften in de Noordzee? Vibe Events maakt het allemaal voor jullie mogelijk bij Ohana Beach in Zandvoort! Direct een datum prikken? Neem snel contact met ons op!

 

Bedrijfsuitje Zandvoort

Zijn jullie op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in Zandvoort? Zoek niet verder! Evenementenbureau Vibe Events organiseert de meest creatieve en innovatieve bedrijfsuitjes in Zandvoort. Wat dachten jullie van ‘Wie is de Mol?’ of een XXL-uitdaging? Suppen op het water of powerkiten op het strand? Wij maken het mogelijk!

Zandvoort
Strandlocatie
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426

Locatie van Ohana Beach

Ohana Beach

Zandvoort

Ben je geïnteresseerd in Ohana Beach?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Ohana Beach?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Neem vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Teambuilding Zandvoort

Wanneer jullie op zoek zijn naar meer dan alleen leuke bedrijfsuitjes, maken we zelfs een complete teambuilding op maat voor jullie. Ook dat kan bij Ohana Beach in Zandvoort! Om een succesvolle teambuilding in Zandvoort voor jullie samen te stellen, vragen we jullie van tevoren het hemd van het lijf. Wie zijn jullie en hoe lang werken jullie al samen? Wie heeft welke rol binnen het team en hoe loopt dat? Wat zijn jullie sterke kanten en waar is verbetering nodig? Het kan allemaal aan bod komen tijdens jullie bedrijfsuitje in Zandvoort!

 

Strandpaviljoen Ohana Beach Zandvoort

Hoe jullie bedrijfsuitje in Noord-Holland er ook uit komt te zien, bij strandpaviljoen Ohana Beach zullen jullie je thuis voelen. Ohana Beach in Zandvoort is een duurzaam strandpaviljoen met een fijne huiselijke sfeer. ‘Ohana’ is immers het Hawaiiaanse woord voor ‘familie’ en dat omschrijft precies het gevoel dat je hier krijgt.

Bovendien beschikt Ohana Beach over een eigen stuk strand, waar we perfect outdoor activiteiten met jullie kunnen ondernemen. Is het slecht weer of zijn jullie toe aan een stevige maaltijd? Dan verhuizen we naar binnen, waar Ohana Beach een aparte privéruimte voor jullie ter beschikking stelt. Uiteraard maken jullie ook in dit privépaviljoen gebruik van de service van Ohana Beach en genieten jullie van een uniek uitzicht over de zee.

Honger hoeven jullie zeker niet te lijden, want strandpaviljoen Ohana Beach regelt voor jullie overheerlijk eten. Een kleinschalig diner of een heuse BBQ aan het strand? Wij horen graag waar jullie voorkeur naar uitgaat!

 

Evenementenbureau Vibe Events

Kortom: zijn jullie toe aan een ontspannen dag aan het strand? Een bedrijfsuitje in Zandvoort met de leukste indoor of outdoor activiteiten en de juiste vibe? Neem dan snel contact met ons op! Onze enthousiaste instructeurs gaan direct voor jullie aan de slag, zodat jullie straks nog maandenlang napraten over jullie fantastische bedrijfsuitje bij strandpaviljoen Ohana Beach in Zandvoort!

Niet overtuigd van deze locatie? Dit is wat je mist!

Bedrijfsuitje op het strand

Ben je toch overtuigd van de vibe van Ohana Beach?

Nu boeken
× Chat met ons