Papa’s Beach House

Suppen op het water in het Haarlemmermeerse bos, Expeditie Robinson op het gras of een knusse pubquiz in de luxe van Papa’s Beach House in Hoofddorp? Evenementenbureau Vibe Events organiseert voor jullie de meest creatieve teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes in Hoofddorp bij evenementenlocatie Papa’s Beach House. Neem direct contact met ons op om jullie personeelsuitje te boeken of te brainstormen over de mogelijkheden!

Groepsactiviteiten Hoofddorp

Levensgroot Jenga, Mikado of vier-op-een-rij? ‘De Mol’ in jullie team ontmaskeren? Of de uitdaging met elkaar aangaan in een strand zeskamp? Evenementenbureau Vibe Events regelt het allemaal voor jullie! Onze instructeurs bedenken de meest innovatieve en originele groepsactiviteiten in en om Hoofddorp. Ze staan allemaal te popelen om met jullie aan de slag te gaan. Voor elk bedrijfsuitje creëren we precies de juiste vibe, zodat jullie teamdag gegarandeerd een succes wordt. Wedden dat jullie nog wekenlang napraten over dit personeelsuitje?

Hoofddorp
Park
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426

Locatie van Papa's Beach House

Papa's Beach House

Hoofddorp

Ben je geïnteresseerd in Papa's Beach House?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Papa's Beach House?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Neem vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Papa’s Beach House Hoofddorp

Een van de fantastische locaties waar deze groepsactiviteiten plaatsvinden is Papa’s Beach House in Hoofddorp. Gelegen midden in het Haarlemmermeerse bos én direct aan het water. Bij Papa’s Beach House wanen jullie je in een oase van rust en genieten jullie van een geweldige setting en een intieme sfeer. Bij goed weer kunnen jullie heerlijk gaan suppen op het meer of jullie eigen Expeditie Robinson ondernemen op het gras. Valt de regen met bakken uit de lucht, dan schuilen we gezellig binnen met een ludieke pubquiz. Het kan allemaal!

 

Teambuilding

Wat ook kan, is jullie bedrijfsuitje gebruiken om jullie team te versterken! Waar kunnen jullie als team nog in groeien? Hoe goed kennen jullie elkaar eigenlijk en durven jullie écht op elkaar te vertrouwen? Wie neemt welke rol in jullie team in? Hoe communiceren jullie in stressvolle situaties? Zo’n dag vol in- en outdooractiviteiten kan indien gewenst niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam zijn! Uiteraard gaan we voordat we zo’n teambuilding voor jullie organiseren eerst uitgebreid met elkaar in gesprek. Wie zijn jullie en wat hebben jullie nodig? Laat het ons weten, dan gaan wij direct voor jullie aan de slag!

 

Bedrijfsuitje Hoofddorp

Jullie zien, de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Hoofddorp zijn vrijwel eindeloos. Van rustige yoga op een gure winterdag tot brandingraften en powerkiten in de volle zon. Het hele jaar door weten wij jullie te vermaken, reken daar maar op! Zelfs voor wie niet kan kiezen hebben we de ideale oplossing: Mix & Match! Hierin mogen al jullie collega’s zelf kiezen welke drie activiteiten zij willen doen. De keuze is reuze, maar wat alle activiteiten gemeen hebben is dat competitie, teamwork en vooral heel plezier erin centraal staan!

 

Kunnen jullie nu al niet wachten om hét bedrijfsuitje van het jaar te organiseren? Bel of mail ons dan snel!

Niet overtuigd van deze locatie? Dit is wat je mist!

Ben je toch overtuigd van de vibe van Papa's Beach House?

Nu boeken
× Chat met ons