Papa’s Loft House

Evenementenbureau Vibe Events organiseert voor jullie de meest creatieve teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes in Amsterdam bij restaurant en evenementenlocatie Papa’s Loft House. Neem direct contact met ons op om jullie personeelsuitje te boeken of te brainstormen over de mogelijkheden!

Groepsactiviteiten Amsterdam

Levensgroot Jenga, Mikado of vier-op-een-rij? ‘De Mol’ in jullie team ontmaskeren? Of de uitdaging met elkaar aangaan in een strand zeskamp? Evenementenbureau Vibe Events regelt het allemaal voor jullie! Onze instructeurs bedenken de meest innovatieve en originele groepsactiviteiten in en om Amsterdam. Ze staan allemaal te popelen om met jullie aan de slag te gaan. Voor elk bedrijfsuitje creëren we precies de juiste vibe, zodat jullie teamdag gegarandeerd een succes wordt. Wedden dat jullie nog wekenlang napraten over dit personeelsuitje?

Amsterdam
Park
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426

Locatie van Papa's Loft House

Papa's Loft House

Amsterdam

Ben je geïnteresseerd in Papa's Loft House?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Papa's Loft House?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Neem vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Papa’s Loft House Amsterdam

Een van de fantastische locaties waar deze groepsactiviteiten plaatsvinden is Papa’s Loft House in Amsterdam. Gelegen vlakbij de ZuidAs met een groot rooftop terras. Bij Papa’s Loft House wanen jullie je in de sfeer van Papa’s Beach house, maar dan met een Amsterdams karakter. Bij goed weer kunnen jullie gebruik maken van de rooftop en daar je eigen Wie is de Saboteur ondernemen. Valt de regen met bakken uit de lucht, dan schuilen we gezellig binnen met een ludieke pubquiz. Het kan allemaal!

 

Teambuilding

Wat ook kan, is jullie bedrijfsuitje gebruiken om jullie team te versterken! Waar kunnen jullie als team nog in groeien? Hoe goed kennen jullie elkaar eigenlijk en durven jullie écht op elkaar te vertrouwen? Wie neemt welke rol in jullie team in? Hoe communiceren jullie in stressvolle situaties? Zo’n dag vol in- en outdooractiviteiten kan indien gewenst niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam zijn! Uiteraard gaan we voordat we zo’n teambuilding voor jullie organiseren eerst uitgebreid met elkaar in gesprek. Wie zijn jullie en wat hebben jullie nodig? Laat het ons weten, dan gaan wij direct voor jullie aan de slag!

 

Bedrijfsuitje Amsterdam

Van rustige yoga of een Mindfulness workshop op een gure winterdag tot genieten van een activiteit op de rooftop in de volle zon. Het hele jaar door weten wij jullie te vermaken, reken daar maar op!

Kunnen jullie nu al niet wachten om hét bedrijfsuitje van het jaar te organiseren? Bel of mail ons dan snel!

Niet overtuigd van deze locatie? Dit is wat je mist!

Ben je toch overtuigd van de vibe van Papa's Loft House?

Nu boeken
× Chat met ons