Strandpaviljoen Thalassa

Bedrijfsuitje organiseren in Zandvoort? Met toffe groepsactiviteiten of misschien zelfs een spannende teambuilding? Vibe Events regelt het allemaal voor je! Van Expeditie Robinson tot een XXL uitdaging en van ‘Wie is de Saboteur?’ tot brandingraften. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij verzinnen het wél! Neem direct contact met ons op om af te spreken welke indoor of outdoor activiteiten we voor jullie mogen organiseren bij strandpaviljoen Thalassa in Zandvoort.

Strandpaviljoen Thalassa

Eén van onze toplocaties is strandpaviljoen Thalassa in Zandvoort. Gelegen direct aan het strand, het gehele jaar geopend en parkeren bovenaan de boulevard. Speciaal voor grote groepen heeft Thalssa zelfs een aparte zaal met privé personeel. De enthousiaste medewerkers zorgen goed voor jullie, met heerlijk eten en natuurlijk uitstekende service. In de zomer hebben zij nog twee locaties, Bodega en Bruut, waar groepen ontvangen worden.

Zandvoort
Strandlocatie
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426

Locatie van Strandpaviljoen Thalassa

Strandpaviljoen Thalassa

Zandvoort

Ben je geïnteresseerd in Strandpaviljoen Thalassa?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Strandpaviljoen Thalassa?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Neem vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Teambuilding Zandvoort

Wanneer jullie op zoek zijn naar meer dan alleen leuke bedrijfsuitjes, maken we zelfs een complete teambuilding op maat voor jullie. Ook dat kan bij Thalassa! Om een succesvolle teambuilding in Zandvoort voor jullie samen te stellen, vragen we jullie van tevoren het hemd van het lijf. Wie zijn jullie en hoe lang werken jullie al samen? Wie heeft welke rol binnen het team en hoe loopt dat? Wat zijn jullie sterke kanten en waar is verbetering nodig? Het kan allemaal aan bod komen tijdens jullie bedrijfsuitje in Zandvoort!

 

Strandpaviljoen Thalassa in Zandvoort

Hoe jullie bedrijfsuitje in Noord-Holland er ook uit komt te zien, bij strandpaviljoen Thalassa zullen jullie je thuis voelen.

Bovendien beschikt Thalassa over een grote zaal, bijbehorend overdekt terras en een rustig stuk strand, waar we perfect outdoor activiteiten met jullie kunnen ondernemen. Is het slecht weer of zijn jullie toe aan een stevige maaltijd? Dan verhuizen we naar binnen, waar Thalassa aparte privéruimten voor jullie ter beschikking stelt. Uiteraard maken jullie ook in dit privépaviljoen gebruik van de service van Thalassa en genieten jullie van een uniek uitzicht over de zee.

Honger hoeven jullie zeker niet te lijden, want strandpaviljoen Thalassa regelt voor jullie overheerlijk eten. Een kleinschalig diner of een heuse BBQ aan het strand? Wij horen graag waar jullie voorkeur naar uitgaat!

 

Evenementenbureau Vibe Events

Kortom: zijn jullie toe aan een ontspannen dag aan het strand? Een bedrijfsuitje in Zandvoort met de leukste indoor of outdoor activiteiten en de juiste vibe? Neem dan snel contact met ons op! Onze enthousiaste instructeurs gaan direct voor jullie aan de slag, zodat jullie straks nog maandenlang napraten over jullie fantastische bedrijfsuitje bij strandpaviljoen Parnassia aan Zee

Kunnen jullie nu al niet wachten om hét bedrijfsuitje van het jaar te organiseren? Bel of mail ons dan snel!

Niet overtuigd van deze locatie? Dit is wat je mist!

Ben je toch overtuigd van de vibe van Strandpaviljoen Thalassa?

Nu boeken
× Chat met ons