Tijn Akersloot

Bedrijfsuitje organiseren in Zandvoort? Met toffe groepsactiviteiten of misschien zelfs een spannende teambuilding? Vibe Events regelt het allemaal voor je! Van Expeditie Robinson tot een XXL uitdaging en van ‘Wie is de Mol?’ tot brandingraften. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij verzinnen het wél! Neem direct contact met ons op om af te spreken welke indoor of outdoor activiteiten we voor jullie mogen organiseren bij strandpaviljoen Tijn Akersloot in Zandvoort.

Strandpaviljoen Tijn Akersloot Zandvoort

Eén van onze toplocaties is strandpaviljoen Tijn Akersloot in Zandvoort. Gelegen direct aan de boulevard en het hele jaar door geopend. Zo kunnen jullie in elk seizoen een fantastische dag beleven met jouw team. Speciaal voor grote groepen heeft Tijn Akersloot zelfs een aparte zaal met privépersoneel. De enthousiaste medewerkers zorgen goed voor jullie, met heerlijk eten en natuurlijk uitstekende service.

Zandvoort
Strandlocatie
Nu boeken
Of bel ons direct: 023 - 574 7426

Locatie van Tijn Akersloot

Tijn Akersloot

Zandvoort

Ben je geïnteresseerd in Tijn Akersloot?

Interesseformulier
Bent u particulier? Vul hier dan 'n.v.t.' in.
Extra opties

Ben je geïnteresseerd in Tijn Akersloot?

Een avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Neem vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op

Bedrijfsuitje Zandvoort

Vibe Events is hét evenementenbureau in Zandvoort dat voor jullie de meest spectaculaire groepsactiviteiten organiseert! Het liefst natuurlijk lekker buiten, met de frisse zeewind wapperend door jullie haren en zand tussen jullie tenen. Ga de uitdaging met elkaar aan tijdens een strand zeskamp, ontmasker ‘de Mol’ in jullie team of duik het water in om te raften in de branding!

 

Teambuilding op het strand

Willen jullie nóg meer uit jullie bedrijfsuitje aan het strand halen? Dan maken wij graag een complete teambuilding in Zandvoort op maat voor jullie! Daarvoor willen we jullie natuurlijk eerst beter leren kennen. Wie zijn jullie, hoe lang werken jullie al samen en waar lopen jullie tegenaan? Op basis van alles wat we over jullie leren, gaan we voor jullie aan de slag! We zorgen ervoor dat jullie niet alleen een ludieke dag beleven, maar ook als een sterker team terug naar huis keren. Willen jullie meer op elkaar kunnen vertrouwen? Elkaars sterke en zwakke kanten ontdekken? Leiderschapskwaliteiten testen? Laat het ons weten!

 

Relaxte vibe

Of jullie nu kiezen voor zulke uitdagende teambuilding activiteiten of alleen een dag willen lachen en ontspannen, op ons kunnen jullie rekenen. Onze instructeurs gaan elke dag weer vol passie voor jullie aan de slag en doen er alles aan om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! Reken maar dat jullie nog heel lang napraten over jullie potje Bubble Soccer op het strand, suppen op het water of die mega estafette! Of tijdens een winterse dag met bijvoorbeeld een hilarische pubquiz of ontspannende yoga. Met Vibe Events is het lachen, gieren, brullen en vooral genieten. Wij creëren de ultieme relaxte vibe voor jullie bedrijfsuitje in Zandvoort!

 

Waar wachten jullie nog op? Neem contact met ons op en ervaar het zelf!

Niet overtuigd van deze locatie? Dit is wat je mist!

Ben je toch overtuigd van de vibe van Tijn Akersloot?

Nu boeken
× Chat met ons