Outdoor activiteiten

Outdoor activiteiten

Ben jij op zoek naar outdoor activiteiten die draaien om samenwerken, gezelligheid, de heerlijke buitenlucht en een prachtige omgeving? Dan ben je bij Vibe Event aan het juiste adres. Al deze ingrediënten samen zorgen voor onvergetelijke beach events die op een geweldige manier bijdragen aan het bouwen van een team. Of die de perfecte keuze vormen voor een leuke dag met vrienden en de familie. Organiseer nu jouw outdoor activiteit samen met Vibe Events.

Vibe Events organiseert de leukste outdoor activiteiten voor jouw bedrijfsuitje, evenement of teambuilding event. Strandactiviteiten om in teams aan mee te doen, voor unieke evenementen waarin jullie het tegen elkaar kunnen opnemen. Tijdens een zeskamp of een spannend spel, outdoor op het strand of op een andere bijzondere locatie. Geniet van de geur van dennennaalden in het bos of leef je uit op het strand. Zo geniet je tijdens het event van de prachtige natuur die Nederland rijk is én staat een tof uitje te wachten!

Strandevenementen: Strandzeskamp of Wie is de mol

Niets is zo leuk als outdoor activiteiten op het strand of op een andere mooie plek in de natuur. Geniet van de heerlijk frisse lucht en de prachtige omgeving, die inspireert om de opdracht samen tot een goed einde te brengen. Bijvoorbeeld tijdens de Strandzeskamp of Wie is de mol, twee voorbeelden van onze populaire evenementen op het strand. Uitermate geschikt voor een leuke dag teambuilding en als bedrijfsuitje. Tijdens de originele outdoor activiteiten van Vibe Events speel je in teams. Dit draagt bij aan een beter samenwerking tussen verschillende afdelingen. Ook is het goed om juist onderling een keer de strijd met elkaar aan te gaan tijdens een event. Alles is mogelijk! Onze enthousiaste instructeurs zorgen ervoor dat het onvergetelijke events worden, zowel op het strand als op een andere plek in de buitenlucht.

Tips voor de leukste outdoor activiteiten

Zin in één van de strandevenementen of outdoor activiteiten van Vibe Events? Doe inspiratie op met de genoemde zeskamp, Expeditie Robinson, archery tag, bubble soccer op het strand of Wie is de Mol:

Strandzeskamp

Een uniek strandevenement voor de hele groep, waarin jullie tot het uiterste gaan op het gebied van kracht, snelheid, strategie en nog veel meer. Ludiek, ongekend gezellig en natuurlijk met een trotse winnaar van de spellenronde in het zand. Denk aan Ultimate Frisbee, Beachvolley, Flagfootbal, Beachsoccer en andere activiteiten.

Meer informatie over de zeskamp op het strand

Expeditie Robinson

Op het strand gaan verschillende teams aan de slag. Bedenk eerst je eigen eilandnaam. Daarna barst de strijd los en nemen de teams het tegen elkaar op tijdens katapult bouwen, 3D bamboe bouwen, tafelspel, estafette, memorie game, touwtrekken en meer spellen. Speel slim en win de proef! De proeven gaan van kennis tot aan uithoudingsvermogen dus is altijd het hele team nodig om te winnen.

Meer informatie over Expeditie Robinson bedrijfsuitje

Wie is de Mol

Wie is de Mol ken je natuurlijk van televisie. Speel dit spel samen met je collega’s of vrienden en vind de mol in jouw team. We spelen Wie is de Mol op het strand, met elementen van Expeditie Robinson erin verwerkt.

Meer informatie over Wie is de Mol

Archery tag

Speel archery tag; een unieke combinatie van paintball, trefbal en boogschieten. Zónder de blauwe plekken maar wel met dezelfde spelbeleving.  Zorg dat je jouw collega’s of vrienden te snel af bent, span de boog en… knal!

Meer informatie over Archery Tag

Bubble Soccer

Zin in een hilarische outdoor activiteit waarbij plezier maken centraal staat? Speel dan Bubble Soccer. Bij bubbelvoetbal krijgen alle deelnemers een grote met lucht gevulde plastic bal om zich heen die als stootkussen dient. Je kunt je armen niet gebruiken bij het vallen, maar dat wordt opgevangen door de opgeblazen bubbelbal.

Meer informatie over Bubble Soccer

En benieuwd naar meer outdoor activiteiten? Bekijk hier alle events die we kunnen organiseren. Strandevenementen en Beach Events, maar ook outdoor evenementen op andere locaties midden in de natuur.

We organiseren geslaagde outdoor evenementen, waarbij sport en spel een belangrijke rol spelen. Dat is echter niet alles, omdat we ook de horeca en inspirerende sprekers kunnen verzorgen. Op die manier zorgen we voor een totaalconcept, waarmee jouw evenement zich onderscheidt van wat je normaal gesproken gewend bent. Helemaal afgestemd op jullie specifieke wensen, op basis van onze ervaring en de expertise met de verschillende activiteiten en evenementen die we kunnen organiseren.

Unieke strandevenementen als bedrijfsuitje

Boek een van de unieke strandevenementen als bedrijfsuitje, om samen op een bijzondere manier aan de slag te gaan. Ideaal voor de teambuilding van afdelingen en specifieke teams. Goed voor de productiviteit en tegelijkertijd ontzettend leuk om te doen.

Zin in een uniek strandevent of andere outdoor activiteiten en daarvoor een goed beeld van wat jullie graag willen gaan doen? Of juist een keer inspiratie opdoen en benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem contact op, dan zorgen wij ervoor dat we de outdoor activiteiten organiseren waar jullie na afloop nog lang over na zullen praten.

× Chat met ons