Personeelsuitje

Een personeelsuitje in Amsterdam of omgeving organiseren? Laat je verrassen door te gekke activiteiten op een geweldige locatie. Leuke games met verrassende wendingen, voor teambuilding en als ideale aanloop naar een spetterend bedrijfsfeest.

Enthousiasme en passie, dat zijn twee belangrijke kernwoorden die we veel horen van onze klanten. Passie voor de leuke personeelsuitjes die we organiseren, zodat jullie kunnen bouwen aan de teamspirit. Tijdens uitjes waarbij we natuurlijk ook het eten en drinken verzorgen, om je gedurende de dag nergens zorgen over te hoeven maken. Wij organiseren in overleg met jullie een personeelsuitje om niet snel meer te vergeten, vanuit onze uitgebreide ervaring en veel kennis van de ideale locaties.

Bouwen aan de teamspirit

Het personeelsuitje in Amsterdam en omgeving biedt de ideale kans om te bouwen aan een goede teamspirit. Tijdens de verschillende uitdagingen en spellen, waarin jullie samen aan de slag zullen moeten. Sport, spel en vooral de teamspirit staan centraal. Zo creëren wij de juiste ‘vibe’, waardoor het personeelsuitje bijna vanzelf een succes wordt.

Uiteraard kunnen we je een van onze geschikte evenementenlocaties adviseren, zoals op het strand of midden in het bos. Altijd in de buurt van Amsterdam, voor een goede bereikbaarheid en met de mogelijkheid om daarna een bedrijfsfeest te vieren of terug te keren naar kantoor. Jij geeft aan wat jullie wensen zijn, zodat wij daarmee aan de slag kunnen en het uitje voor het personeel op de juiste manier kunnen vormgeven. Dat is waar we goed in zijn en waar we energie van krijgen, we zorgen voor de juiste ‘vibe’ voor jullie bedrijfsevent.

Verrassende personeelsuitjes: met eten en drinken

Zin in Expeditie Robinson op het strand of wellicht brandingraften op de Noordzee? We organiseren ook Bubble Soccer of een Beach Escape Room. Stuk voor stuk verrassende en leuke personeelsuitjes, waarmee we zorgen voor geslaagde activiteiten waar iedereen aan mee kan doen.

Mixen, matchen en maatwerk: het zit in ons DNA en vormt daardoor geen enkel probleem. Gericht op teambuilding of de spirit van de afdeling. Afgestemd op het doel dat jullie voor ogen hebben, voor activiteiten die daar op een goede manier aan bijdragen en ervoor zorgen dat jullie nog beter gaan samenwerken.

Uiteraard verzorgen wij ondertussen het eten en drinken, om je daar niet druk over te hoeven maken. Een verzorgde dag voor het bedrijfsuitje, zodat jullie daar alleen maar van hoeven te genieten door zo goed mogelijk je best te doen tijdens de verschillende uitdagende activiteiten.

Personeelsuitje in Amsterdam en omgeving: neem contact op

Zin in een personeelsuitje in Amsterdam en omgeving of daarvoor graag inspiratie opdoen? Wij vertellen je graag meer over de uitjes die we kunnen organiseren of laten je voorbeelden zien van eerdere geslaagde events. Meer weten of direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer.

× Chat met ons