+31 235747426 [email protected] Download brochure Scroll to top
Back
Evenement

Archery Tag

Scroll

Activiteit

Wat kun je verwachten?

Archery Tag is een uitdagend spel met een unieke combinatie van paintball, trefbal en boogschieten. Terwijl de adrenaline door je lijf giert en je weet dat er collega’s op de loer liggen om jou te raken, span jij ongezien je boog… Dan spring je achter de bunker vandaan om je tegenstander in het vizier te krijgen… RAAK!

Deze game wordt gespeeld met echte bogen en speciale pijlen met daarop een zachte foampunt. Hiermee strijden de teams om de overwinning. In tegenstelling tot paintball levert Archery Tag je geen blauwe plekken op, maar wel dezelfde spelbeleving. Een ideale activiteit als bedrijfsuitje of teambuilding! Uiteraard corona-proof: op 1,5 meter afstand en geheel volgens de COVID-19 richtlijnen van het RIVM.

Archery Tag 1
IMG_5020
archery tag
IMG_5037

Interesse?

Vraag een offerte op

Details

Actief bedrijfsuitje op het strand met de juiste vibe

Bij Vibe Events organiseren we bijzondere evenementen op het strand of op een andere unieke locatie. Bij ons kun je terecht voor originele bedrijfsuitjes, inspirerende teambuildings en groepsuitjes met vrienden, familie of collega’s. Ons enthousiaste team creëert altijd de juiste vibe. We staan bekend om onze passie en energie, waarmee we ervoor zorgen dat iedereen het uiterste zal geven en er een geweldige dag van maakt.

Archery Tag; bedrijfsuitje vol adrenaline

Zorg er tijdens het bedrijfsuitje Archery Tag voor dat je jouw tegenstander goed in het vizier krijgt, houd je adem in en span de boog. Probeer de ander af te troeven en pas er ondertussen voor op dat jij niet degene bent die het onderspit delft. Het is een spannend spel voor alle leeftijden. Gedurende anderhalf uur zorgen wij ervoor dat jullie de wereld om je heen even vergeten, om helemaal op te gaan in het spel en een geweldig bedrijfsuitje te vieren.

Spanning, lef en teamwork

Het is tijdens het Archery Tag bedrijfsuitje de kunst om je krachten goed te verdelen. Houd op belangrijke momenten je adem in, zodat je de anderen om je heen kunt horen. Je weet dat ze op de loer liggen, maar je zal ze moeten lokaliseren om zelf niet geraakt te worden op het moment dat je achter de bunker vandaan springt. Spanning en lef staan centraal bij dit teamuitje. Tegelijkertijd werk je samen met de rest van je team om het spel te kunnen winnen. Archery Tag is daarom ook geschikt als teambuilding activiteit op het strand. Met de wind in je haar en de zon op je gezicht ga je helemaal op in deze game.

Inspiratie en fun bij Vibe Events

Vibe Events zorgt voor een dag vol inspiratie en fun. Wij helpen je inspiratie op te doen met geweldige strandactiviteiten en workshops. Sportief, actief en altijd super enthousiast, zodat iedereen zin krijgt om tot het uiterste te gaan. We houden van creativiteit en innovatie, twee elementen die je zeker terugziet in de evenementen die we organiseren. Bovendien werken we samen met mooie (strand)paviljoens. Alle ingrediënten voor een geweldig event zijn aanwezig!

Archery Tag met echte bogen en pijlen

Archery Tag speel je met echte bogen en echte pijlen, waardoor het ineens behoorlijk spannend kan worden. We zorgen er op die manier voor dat iedereen helemaal in het spel op kan gaan. Probeer het andere team te verslaan, ook al is er natuurlijk sprake van een zachte foampunt om niemand te bezeren. Je krijgt er geen blauwe plekken van, maar beleeft wel dezelfde spanning om de ander te verslaan en zult zelf best wat lef moeten tonen.

Bedrijfsuitje boeken: Archery Tag en meer

Een leuk bedrijfsuitje boeken en dan het liefst op het strand? Wij staan voor je klaar! Boek Archery Tag als uitje voor jouw team of ontdek de andere activiteiten die we voor je kunnen organiseren. Mogelijk vanaf 10 personen als je kiest voor dit spannende spel, zodat we twee teams kunnen vormen en jullie het tegen elkaar op kunnen nemen.

Meer weten of direct een offerte aanvragen? Neem contact met ons op, we horen graag van je.