+31 235747426 [email protected] Download brochure Scroll to top
Back
Evenement

3D Bamboe Bouwen

Scroll

Activiteit

Wat kun je verwachten?

3D Bamboe Bouwen is een uitdagende, creatieve en vooral verslavende activiteit! Met bamboestokken en elastiek is het tijd voor bouwen op een hoger niveau. Op basis van een thema of in teams bedenk je een eigen constructie die gepresenteerd moet worden aan de andere teams. Plan bedacht? Dan is het tijd voor de uitvoering waarbij samenwerken natuurlijk centraal staat! Wie komt er met het meest spectaculaire bouwwerk?

3D Bamboe Bouwen: wat kun je verwachten?

Het teamuitje begint met het construeren van verschillende vormen en vervolgens ‘stiek’ je alles aan elkaar vast. Eén elastiek kan voldoende zijn, maar naarmate de constructie groeit, moet hij steeds beter verstevigd worden. Wie komt het hoogst zonder het bouwwerk nog vast te houden? Aan het eind van de groepsactiviteit bewondert iedereen elkaars kunstwerken en wordt het winnende team gekozen. Naar wens kan er een finaleronde komen als uitbreiding op de activiteit. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

20160908_145629-e1487766211588
bamboestieken
bamboestieken-beukelaar-009

Interesse?

Vraag een offerte op

Teambuilding op niveau

Leer je collega’s, vrienden of familieleden op een heel andere manier kennen tijdens deze teambuilding op niveau. Met dit ludieke uitje ontdek je vaak verborgen talenten, zowel bij jezelf als bij anderen. De één blijkt fantastische ideeën te hebben, de ander is sterk in constructie. Wie vroeger veel met Lego, K’nex of ander bouwspeelgoed heeft gespeeld, heeft een klein streepje voor. Toch blijft het een groepsactiviteit waarbij van iedere deelnemer inzet nodig is. Je laat actief je hersenen kraken en hebt ondertussen vooral lol met elkaar.

Uitdagend bedrijfsuitje, personeelsuitje of familie-uitje

Maak het 3D Bamboe Bouwen extra uitdagend door in verschillende rondes te werken. Elke ronde heeft een tijdslimiet, zodat je niet alleen strijdt tegen elkaar en tegen de zwaartekracht, maar ook tegen de klok. Zo ontstaat een uitdagend bedrijfsuitje, personeelsuitje of familie-uitje voor elke leeftijd en groepssamenstelling!

Volgens een thema of vrij bouwen

Zoals gezegd kan de groepsactiviteit 3D Bamboe Bouwen aan een thema worden opgehangen. Dit is naar je eigen wens aanpasbaar. Moeten de deelnemers gebruiksvoorwerpen maken? Bruggen bouwen? Zo hoog mogelijk komen? Is er een speciale gelegenheid voor je teamuitje die we kunnen verwerken in deze dag? We denken graag met je mee over een ludiek thema dat bij alle deelnemers in de smaak valt. Met 3D Bamboe Bouwen is namelijk niets te gek – bamboe is zeer stevig materiaal waar je letterlijk alle kanten mee op kunt.

3D Bamboe Bouwen als bedrijfsuitje op het strand

Natuurlijk kan er op elke locatie naar wens worden gebouwd, maar het 3D Bamboe Bouwen is een activiteit die we meestal op het strand aanbieden. Daarmee is het zeer geschikt als bedrijfsuitje op het strand. Met de zilte zee op de achtergrond is het decor spectaculair. Ook biedt het zand extra mogelijkheden – en uitdagingen – voor het opzetten van een bamboe-kunstwerk. Ons enthousiaste team is aanwezig om de activiteit in goede banen te leiden, jullie te motiveren en de juiste vibe te creëren.

Groepsactiviteiten combineren en overleg

Het is via Mix & Match mogelijk om 3D Bamboe Bouwen te combineren met andere activiteiten, bijvoorbeeld ter afwisseling van het fysiek inspannende Bubble Soccer of Brandingraften. Ook een combinatie met een andere hersenkraker is mogelijk, zoals een Pubquiz of het iets actievere Wie is de Mol?. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Laat je gegevens hieronder achter voor een vrijblijvende offerte op maat of neem contact met ons op. Heb je eerst nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan alle events en personeeluitjes van ons evenementenbureau.