+31 235747426 [email protected] Download brochure Scroll to top
Back
Evenement

Indoor & Outdoor Lasergamen op locatie

Scroll

Activiteit

Wat kun je verwachten?

Actie, adrenaline en fun, dat is waar het allemaal om draait tijdens het indoor en outdoor lasergamen op locatie!

Verdeeld in twee teams en voorzien van de allernieuwste professionele laserguns gaan jullie de strijd aan. Samen met je vrienden of collega’s beland je in een heuse real life computergame. En het leukste van alles; lasergamen op locatie kan op elke plek gespeeld worden die jullie maar wensen. Op het strand, in het bos, in jullie bedrijfspand of een andere zelfgekozen plaats; alles is te realiseren en er zijn talloze spelmogelijkheden. Natuurlijk kun je ook terecht op één van onze eigen bijzondere locaties.

Ervaar nu zelf deze unieke teamactiviteit vol spanning en kom lasergamen op locatie met Vibe Events! Uiteraard corona-proof: op 1,5 meter afstand en geheel volgens de COVID-19 richtlijnen van het RIVM.

Lasergamen op locatie
intager_lasertag_indoor_006
WhatsApp Image 2018-04-13 at 11.54.17

Interesse?

Vraag een offerte op

Details

Origineel bedrijfsuitje op een unieke plek

Lasergamen op locatie is uitermate geschikt als origineel bedrijfsuitje, bijzondere familiedag of waanzinnig vrijgezellenfeest. Onze ervaren instructeurs komen naar de uitgekozen plek toe en leggen uit hoe het spel werkt. Daarna worden de namen van alle spelers ingevoerd en gaat het spel van start.

Lasergamen op locatie met de nieuwste software

De laserwapens zijn voorzien van de nieuwste software en zien er ook nog eens professioneel en realistisch uit. Of je het spel nu indoor of outdoor wilt spelen; elk laserschot wordt geregistreerd waardoor er altijd een winnaar uit de bus komt.
Alle ingrediënten om je helemaal in te leven in jullie game en teamuitje zijn aanwezig!

Wij denken graag met je mee!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van lasergamen op locatie? Of heb je specifieke wensen voor jullie bedrijfsuitje? Wij denken graag met je mee om van jullie uitje een topdag te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie.