+31 235747426 [email protected] Download brochure Scroll to top
Back
Evenement

Mix & Match

Scroll

Activiteit

Wat kun je verwachten?

Mix & Match is uitermate geschikt voor grote gezelschappen. Hierbij laat je de deelnemers zelf kiezen welke activiteit ze willen doen. Competitie, teamwork en heel veel plezier staan vervolgens centraal bij elk van de keuzeactiviteiten.

De beste Mix & Match

Bij Mix & Match is het simpel: iedereen doet waar hij of zij zin in heeft. Als deelnemer heb je de ruimte voor drie workshops van elk circa 25 minuten. Tijdens de activiteiten komt het vaak niet alleen aan op kracht of snelheid, maar ook op behendigheid en samenwerking. Ook zijn er creatieve en mentale uitdagingen binnen het Mix & Match-aanbod van Vibe Events beschikbaar.

De volgende uitdagende activiteiten zijn onderdeel van deze Mix & Match module:

Powerkiten
Mega Estafette
• Beach Volleybal
• Ultimate Frisbee
Archery Tag
• Ultimate Dodgeball
3D Bamboe bouwen
• Zandsculpturen

Uiteraard is het mogelijk om een andere activiteit toe te voegen, vraag naar de mogelijkheden.

touwtrekken
Olympische zomerspelen - beach volleyball
football
IMG_5037

Interesse?

Vraag een offerte op

Details

Activiteiten op het strand

De strandactiviteiten bij Mix & Match staan garant voor een dosis humor, competitie en ontspanning. Kom bijvoorbeeld powerkiten of daag je teamgenoten uit om de anderen te verslaan in Beach Volleybal en de Mega Estafette. Ook een aanrader is strandzeskamp. Wie houdt van ludiek zit goed met de activiteit Bubbel Soccer – hilariteit gegarandeerd met de grappigste bots- en valpartijen.

Het perfecte bedrijfsuitje

Mix & Match biedt ook mogelijkheden voor het perfecte bedrijfsuitje. Laat je werknemers of collega’s kiezen uit diverse activiteiten, zoals Archery Tag of Stand Up Paddle Boarden. Door de afwisseling in activiteiten kun je zowel fysiek als mentaal uitdagende activiteiten combineren. Voeg bijvoorbeeld ook 3D Bamboe bouwen of Zandsculpturen maken toe als keuzemogelijkheid. Met een slimme samenstelling bied je altijd iets aan waar de deelnemers van houden en daag je ieder van hen voldoende uit met iets geheel nieuws.

Teambuilding aan top

Voor de meeste sportactiviteiten moet je goed samenwerken of de anderen aanmoedigen. Als je bewust aan teambuilding wilt werken, zorg er dan voor dat je samenstelling binnen Mix & Match hierbij aansluit. Je kiest dan dus eerder voor groepssporten als de Mega Estafette dan voor de individuele activiteit als Powerkiten. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om juist af te wisselen. Wij denken graag met je mee over de beste Mix & Match die bij je (team) past.

Meer activiteiten binnen Mix & Match

De meest gekozen activiteiten binnen Mix & Match hebben we benoemd, maar misschien heb je er nog meer gezien in het activiteitenaanbod van Vibe Events. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om te informeren naar de combinatiemogelijkheden van andere activiteiten. Bekijk hier alvast het overzicht van alle activiteiten, bedrijfsuitjes en teambuilding of neem hier contact met ons op.

Groepsactiviteit op maat

Bij Vibe Events staan we voor persoonlijk, ludiek en origineel. Altijd met de juiste vibe en begeleiding van onze enthousiaste instructeurs. Daarom is elke groepsactiviteit er eentje op maat. Lijkt Mix & Match je leuk maar wil je toch liever een activiteit toevoegen van langer dan 25 minuten? We kunnen dan bijvoorbeeld twee activiteiten combineren in plaats van drie. Afhankelijk van de groepsgrootte kun je deze activiteiten laten afwisselen of je kunt de deelnemers laten kiezen aan welke ze het liefst deelnemen.

Wil je een hele dag of misschien een heel weekend aan activiteiten? Je kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.