+31 235747426 [email protected] Download brochure Scroll to top
Back
Evenement

Pubquiz

Scroll

Activiteit

Wat kun je verwachten?

De Pubquiz is een uitdagende spelquiz waarbij teams van 5 tot 8 personen de strijd tegen elkaar aangaan. De teams strijden tegen elkaar door verschillende rondes met vragen te doorlopen. De quizmaster heeft de leiding over de quiz en hou hem te vriend, wie weet kun je nog wat tips in de wacht slepen!
De quiz bestaat uit verschillende rondes waarin onder andere de volgende thema’s aan bod komen; geluid, plaatjes, sport, aardrijkskunde, muziek en films. Laat uw hersens kraken tijdens deze oergezellige pubquiz want geen vraag is hetzelfde!

De Quiz is een spel waarin iedereen van waarde is! De ene ronde muziek herkennen en de andere ronde uit vinden hoe nou ook weer de hoofdrolspeler van ‘the green Mile’ heet. Een hoog IQ staat niet altijd garant voor het winnen van de quiz, denk goed na over het perfecte team!!

Een spannende en afwisselende avond en een prachtige manier om te verbinden en op een andere manier met elkaar samen te werken! U kunt de quiz overal spelen en is in bij elk arrangement inpasbaar.

De spelshow is inclusief:

Presentator
Spelmaterialen & presentatie
Prijsuitreiking

Schermafbeelding 2019-01-10 om 15.06.44
338e4a12-05ac-40f5-af5e-2d0861eea2c9
tijn-akersloot-3

Interesse?

Vraag een offerte op

Powerkiten video

Details

Waar je op moet letten