+31 235747426 [email protected] Download brochure Scroll to top
Back
Evenement

Wie is de Mol

Scroll

Activiteit

Wat kun je verwachten?

‘Wie is de Mol?’ als avontuurlijk bedrijfsuitje of evenement? Dat kan bij Vibe Events. Het populaire televisiespel is de basis voor het ultieme uitje waarbij spanning, teamwork en sensatie centraal staan. Speel zelf samen met je collega’s of vrienden het bekendste spel van Nederland! Het team van Vibe Events zorgt ervoor dat jullie samen vol energie en plezier de strijd aangaan en een topdag beleven. Uiteraard corona-proof: op 1,5 meter afstand (met enkele kleine aanpassingen) en geheel volgens de COVID-19 richtlijnen van het RIVM.

Opdrachten uitvoeren op het strand

Wie is de Mol wordt gespeeld op het strand, een unieke locatie ideaal voor een geslaagd personeelsuitje of event. De deelnemers moeten opdrachten uitvoeren en zo goed mogelijk samenwerken om de proeven te laten slagen. Maar… één deelnemer is een bedrieger. Een mol die de taak heeft om de opdrachten te saboteren zonder dat de anderen dit doorhebben.

Wie is de Mol als bedrijfsuitje of evenement is een spel vol spektakel, spanning, samenwerking en scherpzinnigheid. Deelnemers gaan met elkaar de strijd aan op onderdelen zoals katapult bouwen, ultimate balance, estafette, 3D bamboe bouwen, een memoriegame, flexibele muur en touwtrekken.

Wie is De Mol
expeditie robinson - memoriegame
groepsactiviteiten aan het strand

Interesse?

Vraag een offerte op

Details

Bedrijfsuitje met de leukste Vibe

Het hele bedrijfsuitje of evenement wordt begeleid door onze enthousiaste instructeurs die de sfeer goed weten op te zwepen. Wij zorgen voor de juiste Vibe terwijl de deelnemers getest worden op kracht, uithoudingsvermogen, inzicht en kennis. Bovendien kunnen we Wie is de Mol combineren met het populaire spel Expeditie Robinson, inclusief Grande Finale-proef, zodat het beste van twee events wordt gecombineerd in een personeelsuitje op maat.

Wie is de Mol is zeer geschikt voor grote gezelschappen. Of jullie nu met 12 vrienden of 500 collega’s de competitie willen aangaan; wij maken jullie evenement tot een succes. Leer bovendien beter samenwerken, de sterkten van je teamgenoten kennen en de kwaliteiten van alle spelers inzetten voor de juiste opdrachten. Of een deelnemer nu sterk, snel, slim of juist een goede teamplayer is; iedereen nodig om alle proeven goed te doorstaan en met jouw team de finale te winnen. Een stukje teambuilding is belangrijk bij dit event.

Wie is de Mol als ludiek teamuitje

Ben je op zoek naar het ultieme bedrijfsuitje en lijkt Wie is de Mol de juiste keuze voor jouw gezelschap? Neem snel contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden. We stemmen het teamuitje helemaal af op jouw bedrijf of gezelschap en denken altijd met je mee!