Teambuilding Zandvoort

Bedrijfsuitje Zandvoort

Is jouw team klaar voor een actieve teambuilding in Zandvoort? Evenementenbureau Vibe Events organiseert de meest originele teambuilding activiteiten op of aan het strand! Wij hebben jarenlange ervaring met het creëren van de perfecte vibe voor jouw teambuilding en bedrijfsuitje. Daag elkaar uit, versterk elkaar en beleef een dag om nooit te vergeten! Laat ons snel weten wanneer wij jou en je team mogen ontvangen voor een ludieke dag teambuilding in Zandvoort!

Teambuilding spellen: welke uitdaging past bij jouw team?

Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om mee te doen aan Expeditie Robinson? Vorm een team met je collega’s en ga de strijd met elkaar aan op het strand in Zandvoort! Vibe Events daagt jullie zowel fysiek als mentaal uit, dus zorg dat jullie elkaar goed genoeg kennen om de juiste speler te kiezen voor elke proef.

Kennen jullie elkaar zó goed dat niemand zijn of haar ware identiteit verborgen weet te houden? Ontdek het in het bloedstollende Wie is de Saboteur?! Samen met je collega’s speel je uitdagende, competitieve en grappige spellen op het strand, maar één van jullie saboteert de boel. Wie van je collega’s kun jij nog vertrouwen?

Zo zijn er talloze andere teambuilding spellen waaruit jullie bij Vibe Events kunnen kiezen. Denk aan zeskamp spellen, bubble soccer of misschien wel een XXL uitdaging!

Bedrijfsuitje op het strand

Teambuilding Zandvoort

Een dagje uitwaaien aan het strand of misschien zelfs op het water: het is de ideale manier om even je werkplek te ontvluchten. Tijdens een teambuilding in Zandvoort mag je je gerust een dagje op vakantie wanen: zand tussen je tenen, een frisse zeewind wapperend door je haren, het geluid van de ruisende zee in je oren en als het even meezit een stralend zonnetje op je gezicht! Onze groepsactiviteiten vinden dan ook voornamelijk buiten plaats. Hartstikke gezond!

Wat dachten jullie van raften in de branding van de Noordzee? Powerkiten? Of yoga bij zonsondergang? Check onze brochure voor een overzicht van alle outdoor activiteiten of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Teamuitje op maat: wij denken met je mee

Uiteraard denken wij graag met je mee over welke teambuilding activiteiten het beste bij jou en je collega’s passen. Willen jullie elkaar vooral beter leren kennen of willen jullie beter leren samenwerken? Is vertrouwen belangrijk om jullie werk goed uit te voeren en moeten jullie altijd voor de volle 100% op elkaar kunnen rekenen? We nemen het allemaal mee in de keuze voor jullie teamuitje! Uiteraard houden we ook rekening met jullie specifieke wensen. Jullie teambuilding in Zandvoort wordt dus helemaal uniek, want we stellen deze dag speciaal voor jullie samen!

Staan jullie al te springen om samen het avontuur aan te gaan? Wij in ieder geval wel om voor jullie aan de slag te gaan! Investeer in jullie team en geniet van een heerlijke vrije dag tijdens jullie in bedrijfsuitje in Zandvoort. Samenwerken is immers dé sleutel tot succes!

Wil je direct jouw teambuilding plannen of meer informatie aanvragen? Bel +31 23 574 7426 of stuur ons een e-mail, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Enthousiaste klanten

Onze enthousiaste klanten vertellen graag meer over onze samenwerking.

× Chat met ons