+31 235747426 [email protected] Download brochure Scroll to top

Leuke teambuilding activiteiten – 100% corona-proof!

Teambuilding is een inspirerend personeelsuitje met een twist. Wil jij gezamenlijke doelen kunnen stellen met het team? Vertrouwen opbouwen, conflicten verminderen, goede communicatie stimuleren en de samenwerking vergroten? Dan is een leuke dag vol uitdagende teambuilding activiteiten dé weg naar een succesvolle organisatie met team spirit! Al onze teambuildings worden georganiseerd volgens de COVID-19 richtlijnen van het RIVM, op 1,5 meter. Maak je geen zorgen: wij weten precies hoe we jullie corona-proof een onvergetelijke dag kunnen bezorgen!

“The way a team plays as a whole determines its success. You may have the greatest bunch of individual stars in the world, but if they don’t play together, the club won’t be worth a dime.” – Babe Ruth, beste honkbalspeler allertijden

Haal alles uit je team!

Teambuilding kan allerlei vormen aannemen. Kies bijvoorbeeld voor een inspirerende dag met sprekers en workshops. Of voor avontuur en pit tijdens leuke buitenactiviteiten, zoals Expeditie Robinson, een Beach Escape, branding raften of onze ludieke mega estafette. Welke activiteit je ook kiest; Vibe Events zorgt ervoor dat jullie teambuilding perfect is afgestemd op jouw groep en de beste kwaliteiten in het team naar boven haalt.

“Great things in business are never done by one person, they’re done by a team of people.” – Steve Jobs, oprichter van Apple

Teambuilding op 1,5 meter – voor een betere samenwerking

Of je nu de woorden van één van de grootste sportmannen allertijden vertrouwt óf in de uitspraken van één van ’s werelds meest legendarische entrepreneurs gelooft; samenwerken is de sleutel tot succes. Vibe Events maakt jullie teambuilding bovendien tot een onvergetelijke happening vol entertainment en fun, zodat jullie leerzame dag ook nog eens super leuk wordt.

Neem nu contact met ons op om samen te sparren over de mogelijkheden voor jouw teambuilding.

Top 10 meest geboekte teambuilding activiteiten van Vibe Events – 100% Corona-proof!

zandsculpturen

Zandsculpturen bouwen strategische teambuilding

Deze teambuilding activiteit gaat een stuk verder dan het bouwen van een zandkasteel. Alle teams hebben 10 minuten de tijd voor een overleg, taakverdeling, het kiezen van een thema en het maken van een plan van aanpak. Daarna kunnen jullie aan de slag! De zandsculptuur moet uiteindelijk een helder verhaal uitbeelden en het team moet zijn verhaal overtuigend verkopen aan de instructeur.

brandingraften

Krachten bundelen bij Brandingraften

Brandingraften draait 100% om teamwork waarbij iedereen een eigen taak heeft. Elk team van 5 tot 10 personen trotseert de branding van de Noordzee. Bundel alle spierkrachten aan boord om door de golven te peddelen en kies de juiste golf achter de branding om ‘surfend’ weer richting het strand te gaan. Op elkaar kunnen bouwen en ‘samen staan we sterk’ zijn belangrijke elementen van deze teambuilding.

expeditie robinson

Expeditie Robinson als teambuilding

Maak je klaar voor Expeditie Robinson ‘de collega-editie’ vol spanning, plezier en teamwork. Op het strand gaan twee teams de strijd aan met uitdagende proeven. Ultimate Balance, touwtrekken, 3D bamboe bouwen, katapult bouwen… het komt allemaal aan bod. De proeven gaan van kennis tot aan uithoudingsvermogen dus de kwaliteiten van het gehele team zijn nodig om te winnen!

Escape room op het strand ultiem bedrijfsuitje

Beach Escape vol strategisch teamwork

Beach Escape is gebaseerd is op de bekende Escape Rooms, maar dan op het strand! Teamwork, spanning en vertrouwen staan centraal in dit nieuwe teambuilding uitje. In 1 uur voer je met je team allerlei creatieve opdrachten uit om de code te kraken en te ontsnappen. Een goede samenwerking, coördinatie en een slimme strategie zijn nodig om het spel te winnen.

3D Bamboe bouwen teambuilding

Een originele teambuilding op het strand, in het bos of waar je maar wilt; ga 3D Bamboe bouwen! Met bamboestokken en elastiek wordt een constructie gebouwd die aan de andere teams gepresenteerd moet worden. Bouw de hoogte in of kies voor een thema, maar onthoud; naarmate het 3D bouwwerk groeit, moet hij steeds beter verstevigd worden. Creativiteit, samenwerken, inzicht en presentatie zijn superbelangrijk.

grote group op het strand

Mega estafette knotsgek teamuitje

De Mega estafette is een hilarische teambuilding activiteit waarbij je met goed teamwork allerlei hindernissen moet trotseren. Je gaat de strijd aan met andere teams in een botenrace op het water, door te klimmen en te kruipen en in een uitdagende kennisquiz. Alleen met de juiste dosis spanning, kracht, kennis en competitie behaal je de finale!

Mix & Match stel de beste teambuilding samen

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit voor een grote groep waar iedereen blij van wordt? Laat je collega’s dan zelf hun teambuilding samenstellen. Mix & Match met keuze uit onder andere Ultimate Dodgeball, Beach Volleybal, Powerkiten, Mega Estafette, Ultimate Frisbee, 3D Bamboe bouwen en Zandsculpturen maken. Samenwerken, teamgevoel, strategie bepalen en plezier zijn elementen die in elk samengesteld pakket terugkomen.

Bubble Soccer teamuitje

Een komische teambuilding met een sportief tintje; Bubble Soccer valt bij iedereen in de smaak. Alle spelers stappen in een levensgroot opgeblazen pak dat eruitziet als een voetbal. Het pak dient als stootkussen en hiermee kunnen de spelers botsen, rollen en tegen elkaar aanstoten zonder dat ze er ook maar iets van voelen. Een ludiek potje Bubble voetbal is het resultaat, waarbij samenwerken een must is.

Olympische zomerspelen - beach volleyball

Teambuilding Strand Zeskamp

Een hele dag vertier op het strand, daar draait het om bij de Strand Zeskamp. Maak een keuze uit uitdagende spellen zoals Beachvolley, Beachsoccer, Ultimate frisbee, Beachbaseball, Flagfootball, Estafette en Wandelende A. Strategie, teamwork, snelheid en kracht staan centraal bij deze actieve teambuilding spellen.

Lasergamen op locatie

Lasergamen op locatie teambuilding

De ultieme actieve teambuilding; lasergamen op locatie is helemaal hot! Beide teams ontvangen de allernieuwste professionele laserguns en gaan de strijd aan op het strand, in het bos, in jullie bedrijfspand of op één van onze leuke evenementenlocaties. Samenwerken, een strategie bedenken om de tegenstander te slim af te zijn, actie, adrenaline en plezier komen aan bod. Meer info over deze teambuilding activiteit.